Buna ziua nu mai pot deschide joc ma logez , dar nu pot deschide nici o camera si nu stiu dece ?
ma puteti ajuta multumesc !
Buna ziua nu mai pot deschide joc ma logez , dar nu pot deschide nici o camera si nu stiu dece ?
ma puteti ajuta multumesc
DC NU POTEM TRIMITE MESAJE SI CELOR CARE NU SUNT PRIETENI???????????
S-a procedat astfel pentru ca existau plangeri in legatura cu injurii in mesaje private de la utilizatori necunoscuti - astfel poti controla cine iti trimite mesaje - prieteni da, restul nu. Daca vrei sa trimiti un mesaj unui necunoscut ai oricand chat-ul direct, sau ii poti adauga ca prieteni intai.
S-a procedat astfel pentru ca existau plangeri in legatura cu injurii in mesaje private de la utilizatori necunoscuti - astfel poti controla cine iti trimite mesaje - prieteni da, restul nu. Daca vrei sa trimiti un mesaj unui necunoscut ai oricand chat-ul direct, sau ii poti adauga ca prieteni intai.
adica asa o ramana mereu?ce aiurea!
ati prostit de tot site-ul asta cu noutatiile voastre , incerc de o jumatate de ora sa joc si nu pot intra in camera , imi spune ca sunt deja intr-o camera.....m-am delogat , am intrat cu alt nik si tot degeaba nu se poate...adminii ...puteti sa imi spuneti ce sa fac ????
nu mi se arata masa de joc......ma arata logata dar nu imi apare nici dak intru eu la o masa de joc nici dak fac eu masa............m-am delogat si tot nu reusec sa joc...dc?
nu pot intra la remy pe tabla de 4 zile ...la celelate pot ...numai acolo nu pott...zice sa sunt logat desi eu m am delogat de 100000 de ori....