In cazul acestor situatii trebuie sa asteptati resetarea serverul - asta se intampla de 1-2 ori pe saptamana. Va avea loc o resetare in seara asta pentru a ne asigura ca nu sunt probleme dupa problemele de aseara.
Va fi implementata odata cu scoaterea site-ului din beta si o solutie mai usor de folosit si la indemana oricui mai rapid.
si cum adaug la prieteni ca acum cum este nou nu stiu?
Cauta numele persoanei cu ajutorul campului de cautare ce se afla in partea superioara a fiecarei pagini, langa sigla joci.ro. Acceseza profilul persoanei si apasa butonul "Adauga la prieteni".
Tot acolo gasesti si butonul de trimis mesaj privat (dupa ce iti devine prieten) si rotita mica din colt dreapta sus a profilului contine si optiunea "Blocheaza utilizator" care va fi functionala odata cu finalizarea site-ului.
buna ziua am si eu o problema aseara imi mergea sa ma joc remy pe table si azii ma logheaza si nu imi deschida pagina principala va rog frumos spunetim si mie cum se rezolv si aia cu delogharea si sa ma loghez la loc nu merge am incercat de vreo 10 - 15 orii si nimic astept raspuns de la voi !!!!
vezii ca tot nu merge am incercat de 10 - 15 orii sa ma loghez si nimic
Am vazut ca te-ai logat si pe 29. Asta inseamna ca s-a rezolvat problema? Sau nu cu logarea era problema, ci cu intratul in camera? Te rog descrie clar unde doresti sa intri si nu se poate si ce mesaj primesti ca sa te pot ajuta.
Buna ziua ...nu mai pot deschide joc ...ma logez , dar nu pot deschide nici o camera ...si nu stiu dece ?!?!?
ma puteti ajuta ...multumesc !
cristina _k :(
cica nu ma conectez la server :((
eu intru in camera dar nu-mi da masa delok ,desi arata ca sint akolo.,dc ??????????ma puteti ajuta?