Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 10
1234>Ultima   

Vezi primul necitit

23-02-2011,15:33
campnou Data inregistrarii: 05/01/2011 Mesaje: 0 Offline

ati verificat conturile?:confused::rolleyes: answer se intelege cu clonele sale sa ii dea ce culoare ii trebuie, iar _Lore_ si educatlaparis fac puncte la yamms prin joc nesportiv. Verificati repede multumesc :)

23-02-2011,20:28
the_answ3r Data inregistrarii: 24/01/2010 Mesaje: 0 Online
pentru invidiosi si mancatori

1.conturile answ3r_wife,asnw3r_LoVe,For3verLove,sexi_da_rea nu sunt conturi clona, nu sunt dupa acelas ip dupa care e facut contul meu si se poate verifica
2.pe acele conturi sunt persoanele care imi sunt mie dragi si sunt persone foarte speciale cu care joc sa ma simt bine nu sa fac puncte pt ca nu am nevoie,chiar am destule si pot face si mai multe fara ajutor
3.doresc sa se verifice si sanctionat acesti useri care vorbesc aiurea
ps:nu stiu ce incerci tu sa faci dar yo voi continua sa joc cu nevestica mea pt ca o iubesc si asta e cel mai important pt mine nu punctele ;) bafta in continuare si ce mi doresti tu mie sa ti se intample tie :D

04-03-2011,05:21
killerdex Data inregistrarii: 20/02/2010 Mesaje: 0 Online

Citat de la admin:

roxi_floricika depunctata pentru transfer inapoi la scorul de 18920
fanfanakos depunctat pentru transfer inapoi la scorul de 9580
ella_karla depunctata pentru transfer inapoi la scorul de 1050
suzy26 depunctata pentru cedare puncte pana la scorul 480
karla_hory_karla depunctata pentru transfer inapoi la 1000
vasilepoli depunctat pentru trasfer inapoi la scorul de 76470

Am verificat si restul utilizatorilor mentionati, dar nu exista dovezi pentru a-i sanctiona.

stimati admini!cred ca sunt in asentimentul tuturor celor care au macar putina materie cenusie cand spun ca nesimtirea unora e fara margini!desi au fost sanctionati,cu prea mare clementa,zic eu,roxi_floricika si fanfanakos continua sa sfideze si cel mai elementar bun simt!priviti statisticile de azi,4.02,unde,pana la 7,21 au reusit sa aiba6 marturi dble la rand,cand unul,cand celalalt.pe3.03 au avut,prin aceeasi metoda42 de marturi dble,iar pe 2.03,au fost mai prolifici,46 de marturi dble..........daca nu cumva sunt de natura extraterestra,sunt curios sa-mi explice acesti 2 useri cum reusesc asa performanta...........:confused::mad:

04-03-2011,21:33
BBB_TOP Data inregistrarii: 27/01/2011 Mesaje: 0 Offline

mai bine ti-ai "iubi" nevestica decat sa joci table cu ea, sau... ma rog....

04-03-2011,21:35
BBB_TOP Data inregistrarii: 27/01/2011 Mesaje: 0 Offline

:D:o:o:o:o:o:o:o:o:o

06-03-2011,16:20
the_answ3r Data inregistrarii: 24/01/2010 Mesaje: 0 Online
pentru alin_7 aka camonou

poi mi o iubesc stai linistit si pana la urma e problema mea cat si cum o iubesc, dar e urat cand esti acuzat de ceva ce nu ai facut si acum ca am aflat am inteles de ce a facut asta :cool:
1.pt ca nu cu mult timp in urma si a luat avertisment pt joc nesportiv
2.pt ca sunt bun si fac puncte a crezut ca nu le fac corect,dar se inseala
asa ca domnul alin_7 (campnou) tre sa te obisnuiesti cu adevarul ca mai sunt si persoane pe site care pot face puncte corect si nu toti sunt ca tine...sti vorba aia hotu striga hotii si culmea e ca yo sincer ma bucur pt ca nu te a anulat pt joc nesportiv si ti a dat doar avertisment desi am auzit multe,dar yo nu sunt ca tine si imi vad de treaba mea sti foarte bine la ce ma refer, indiciu yamms ;)

10-03-2011,04:43
Copyright Data inregistrarii: 10/03/2011 Mesaje: 0 Online

eu nu ingeleg... mi-am facut cont si cand sa ma joc imi zice ca nu am puncte suficiente ... pai cum ... sa fac puncte daca nu pot sa joc? naspa site pe bune aveam chef sa ma joc in momentu asta si trebuie sa astept pana cand imi raspunde cineva sa`mi spuna cum drq sa fac sa ma joc...

11-03-2011,04:29

sunt intr`o continua mirare.....nici bine nu leau fost anulate conturile ,ca fostii useri,roxi_floricika si fan_fanakos,deveniti calut_de_mare si printzesuka,uzeaza de acelasi terti care frizeaza nesimtirea de a face pcte.......iar isi cedeaza unul altuia ,pe rand,marturi dble!stimati admini,uitati`va numai la statisticile lor de azi,11 martie,de pana la ora 6,33......oare pana unde duce sfidarea si nesimtirea acestor useri?????

21-03-2011,04:05

stimati admini!se pare ca unii jucatori nu au inteles ca acest site este unul de relaxare,nu unul in care primeaza regula"cine fura mai mult si mai repede"..........altfel,nu`mi dau seama cum,inca se mai facmii de pcte in cateva zile.si exemplificare,dau 2 exemple concrete:userul anoteca,fost LUCIKAGRASU,fura si pe acest cont,la fel de mult ca si pe contul anterior.......uirati`va la statisticile lui,veti vedea ca ,ia pcte de la userul ellyelly26,precum si de la pitiboanca111, precum si de la karolina_05.alt user care a crescut la pcte ca fat frumos din lacrima,este Tocvato,care ia pcte de la delia18,de nu mai pridideste biata fata sa se regenereze!:cool: in afara faptului ca nu fac avere cu aceste pcte castigate prin furt,nu pot pricepe ce`i determina sa faca acest lucru.........:eek:

21-03-2011,07:08
Dilimandrache Data inregistrarii: 23/02/2011 Mesaje: 0 Offline

Dragi admini cum a spus mai anterior si kiler acesti useri anoteca=lucicagrasu,karla_05 precum si nestimatul domn Tocvato fura puncte in nesimtire dar sa nu il uitam si pe mandrul si nostru drag calut_de_mare alias fanfanakos care si acesta a facut in nestire o gramada de puncte dupa ce i sa anulat contu desi nu are de mult contul anulat,noi useri de pe joci in special cei de l table va rugam sa verificati conturi:Tocvato,Anoteca,Calut de mare sper sa ne inselam ,cum pot sa fure in ultimu hal si apoi sa ne rada in fata nu-i de mirare ca sunt injurati si facuti ca la usa cortului......trebuie sa ne luati plangerile in cosiderare ca da-ti un exemplu ca nu fac ei legea pe site:eek:

Pagina 2 din 10
1234>Ultima