roxi_floricika depunctata pentru transfer inapoi la scorul de 18920
fanfanakos depunctat pentru transfer inapoi la scorul de 9580
ella_karla depunctata pentru transfer inapoi la scorul de 1050
suzy26 depunctata pentru cedare puncte pana la scorul 480
karla_hory_karla depunctata pentru transfer inapoi la 1000
vasilepoli depunctat pentru trasfer inapoi la scorul de 76470
Am verificat si restul utilizatorilor mentionati, dar nu exista dovezi pentru a-i sanctiona.
cum se face ca nici pana in ziua de azi nu ti verificat conturile celor care sunt pusi la zid de useri de mai sus????????oare de ce ma intreb eu?..pt ce ati mai inventat acest''forum'' da acum cred ca stiu pt LOOSERI asa ca noi ...care trebuie zi de zi sa se planga pe forum ca acesti useri fura in disperare si inca nu ati luat nici o masura drastika impotriva lor oare de ce ??Ar trebui sa ma mir de ce multi dintre useri au renuntat la acest site? cU SIGURANTA DEOARECE NU SE FACE DREPTATE nu spun ca pe alte site-uri mare dreptate sar face dar orisicat se face si useri sunt ascultati si verificati ..aici probabil ca decat 30% din ce psotam noi d-vst luati in considerare.. cum au specificat si useri de mai sus adr,bengosu si killer useri care transfera sunt:
1.calut_de_mare-ROXY_FLORICIKA alis si printezuka
2.nicolaenik-catalinicm-funckybee-iulianbibanul-sandu48
3petricabozi
4biancastar-renzzo
5anoteca
6stanescuana-costica23
ce ar trebui sa mai putem face sa fim luati in considerare??Nu imi este mirarea ca pe acest site si nu numai dar mai ales aicia se injur ca la usa cortului deoarece sunt multi useri care inca mai joaca coorect si vin sa se relaxeze nu sa ''fure'' si sa ''spurce'' pe altii:mad:mare mia fost mirarea desi nu am mai intrat pe acest site mai mult de o luna un user era cu ''mult mai mult'' peste mine spre curiozitatea mea ma-m uitat la statistici si spre surpinderea mea acest user avea la activ mai mult de 20 de martiuri duble(60 pct) merita cu siguranta globul de aur :):) adevart e si asta o munca a ''ciordi'' dar macar sa o faca cu perdea nu ca un ''tigan''
Sunt constiienta ca sunt f.multi useri si nu puteti sa i verificati pe toti dar macar pe cei care ii mentionam sa puteti face o verificare de rigoare si apoi sa ne dati un reply la posturile noastre..........macar meritam un raspuns din partea Dvoastra ADMINI
Sper ca de luni sa ne puteti da un reply la ce am postat azi si celorlalti useri sau ce masuri ati luat impotriva celor mentionati la ''globul de aur '':D:D e bine ca sunt si pusi in top ten ciordicari pt un joc excelent
Va multumesc ''poate '' ca imi veti citi postarea
in rest sa auzim numai de bine si sa auzim si pe viitor de turnee orgnizate pe acest site iar premiile sa fie puncte ca tot se omoara sa''fure'':cool:
...Dragii mei admini:):D , ignorantza si hotzia persista si tind sa cred ca formeaza o echipa greu de ( ucis ) , cu ajutorul dumneavoastra situatzia se schimba si balantza Inclina usor spre noi ce-i care jukm corect (14 ore pt 100 de pct :( , frustrarea mea nu este asta ci faptul ca altzi jucatori fac aceste puncte in 5 minute prin cedare , adik hotzie , furt de pct , sau jocul la dublu nepermis de regulament ! ...Prin intermediul forumului va rog frumos sa verificatzi statistica jucatorilor din top 10 , care cu mici exceptzii devine top 10 hotzi de pct !!! pppffff rusine....:o....Hai ca nu vreau sa ma dau Inger....dar nici draq nu sunt...bye-bye !!! ...:(:cool::(
biankastars - penalizare puncte de la 8430 la 2920 pentru joc nesportiv; 3 zile pauza de la joc
renzzzo - penalizare puncte de la 6610 la 5610 pentru joc nesportiv; 3 zile pauza de la joc
M_I_H_A - penalizare puncte de la 13960 la 10000 pentru joc nesportiv; 3 zile pauza de la joc
carmenutamea - penalizare puncte de la 110830 la 105000 pentru joc nesportiv; 3 zile pauza de la joc
paraschiva - penalizare puncte de la 10870 la 9870 pentru joc nesportiv; 3 zile pauza de la joc
profesorul75 - penalizare puncte de la 50280 la 40770 pentru joc nesportiv; 3 zile pauza de la joc
orhideiesalo - penalizare puncte de la 1200 la 500 pentru joc nesportiv; 3 zile pauza de la joc
AuziLaEl - penalizare puncte de la 7350 la 5940 pentru joc nesportiv; 3 zile pauza de la joc
piranha07 - penalizare puncte de la 2520 la 1520 pentru joc nesportiv; 3 zile pauza de la joc
stanescuana - punctaj redus la 9950 pentru joc nesportiv; 3 zile pauza de la joc
calut_de_mare, printzesuka si ROXY_FLORYCYKA - anulare cont pentru joc nesportiv
Conturile depunctate aici pentru joc nesportiv vor fi anulate la urmatoarea abatere. Celelalte mentionate necesita o cercetare mai atenta sau nu pot fi sanctionate din lipsa de dovezi concrete.
Topul de la table este constituit in functie de punctele acumulate de la inceputul lunii - vechimea unui utilizator si punctajul total nefiind luate in considerare .. un fel de campionat lunar daca doriti.
Multumesc pentru sesizari; revin maine cu clarificari asupra restului utilizatorilor mentionati de voi mai sus.
O seara placuta,
sIrenne
in sfarsitttttttttttt ati dat ascultare la ce vam rugat eu si mai multi useri SIRENAAAAA U ARE THE FU..... THE BEST multumim
Da ca te ai mai uita si la nicolaenik,catalinicm,funkybee si iulianbibanu tare mult ne am bucura ca sa vezi spre surpinderea voastra ce frm joaka:mad::mad:si sa nu uitam si de P_A_U_L te rog daca tot ai curatat site ul fa o pana la capat mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii esti cool:cool::cool::D:D:D:D:D
.......Hello...!...Dragii mei , mi-am petrecut mult timp pe acest site si pentru asta incep cu o lauda : o grafica moderna incontestabila , pe placul tuturor etatilor , cu asta castigati useri. Din pacate dupa logare apar nemultumiri...:(...Ajung sa cred ca este o umilinta postarea nemultumirilor pe forum pentru ca voi foarte greu solutionati si masurile luate sunt mai mult sa ne inchideti gura...Draga SIrenne , vad ca esti singura care se deranjeaza sa citeasca umilele noastre cuvinte si vreau sa te intreb de ce migreaza jucatori vechi de valoare cu multe puncte (facute corect nu hotii precum carmenutamea sau calin_marius la remy) la toate jocurile (sau se logheaza tot mai rar) , de ce pe un site concurent la ora asta sunt 14.500 de jucatori online si pe site-ul meu preferat (joci.ro) doar 1.300 ? De ce top 10 (campionatul lunar cum bine spui) devine un campionat pentru ce-i care nu prea joak asa cum cere regulamentul ? ...Eu joc cu amicii de placere sa ma relaxez (atmosfera placuta in timpul jocului) , iar cu restul sunt in competitie pentru top (un stimulent fara miza) ...Vreau sa vad si eu joci.ro pe primul loc in topul celor mai po****re site-uri de jocuri online , dar asta este miza DUMNEAVOASTRA , iar noi va ajutam prin timpul petrecut pe site , din punctul meu de vedere un privilegiu reciproc... !!! O zi faina si succes in munca pe care o depuneti !