pictura, vioara, patent, avion, peste, castel de nisip, zapada, menopauza, marsupiu, anaerob
Am intrat in muzeu. Parca intrasem intr-un CASTEL DE NISIP sau intr-un igloo sub ZAPADA. Am vazut de toate, de la PICTURI cu VIORI si chitari, pana la PATENTUL cu care s-a construit primul AVION si primul PESTE la MENOPAUZA cu MARSUPIU.Eu tot te iubesc, ANAEROBUL meu. cu toate ca muzeul in care te-am gasit este oribil.
Val, spanzuratoare, soarece, vis, degerat, canicula, Pantelimon, caciula, cal, stea
Pentru tine as fi facut orice.....pentru tine am DEGERAT in fata blocului tau in PANTELIMON...ti-am cumparat asta iarna CACIULA pe care mi-o aratasei....Am avut un VIS in care tu veneai pe un CAL negru care avea o STEA in frunte....si ma salvai de la SPANZURATOARE....ce ma deranja insa era acel SOARECE cu care umblai in buzunar....dar ma trezeam mereu din cauza unui VAL de caldura....Afara era CANICULA si probabil ca totul era doar un miraj...chiar si tu...
pix,bilet,pizza,scoala,telefon,DEX,crema,verde,nerabdator,lacrima
nu-mi vine sa cred ca ai fost atat de NERABDATOR incat ai folosit PIXUL meu ca sa-mi lasi un BILET la restaurantul de PIZZA la care trebuia sa ne itnln. puteai macar sa dai un TELEFON sau sa ma cauti la SCOALA. acum sunt VERDE de nervi [nici CREMA nu mai ajuta]. o LACRIMA curge pe obrazul meu. de acum...doar DEX-UL mai imi poate zice ce e iuibrea.....
lol:)):)):))
creion, masa, sticla, pet, pensula, iaurt, sertar, lampa, scotch, teu
creion, masa, sticla, pet, pensula, iaurt, sertar, lampa, scotch, teu
Atat imi amintesc, pe MASA ta de lucru era o LAMPA lipita cu SCOTCH, o STICLA tip PET in care aveai PENSULA albastra si un CREION intr-o cutie de IAURT. M-ai trimis o data sa iti aduc TEUL din SERTAR. Atunci ne-am despartit.
Consiliu, Cos, Web, Spalat, Executie, Unt, Sovata, Lux, Istorie, Clar.
In urma CONSILIULUI de LUX din SOVATA am cumparat o masina de SPALAT din revista CLAR am pus'o in COS si am dat WEB la toata lumea sa o vada!in urma acestui fapt am EXECUTAT'O cu UNT si am intrat intrat in ISTORIE.
tractor
cucuvea
litera
prostiutze
timid
mouse
cercel
diamant
muc(din nas) =))
scafandru
Eram doar un SCAFANDRU knd te`am cunoscut
Pe marginea raului PROSTIUTZE am facut
Erai atata de mica k te setrgeai la nas de MUCI
Cand nu mai eram TIMID tu ai vrut sa te culci :mad::mad:
Un CERCEL cu DIAMANT t`iam oferit
K pe celalalt l`am dat amanet k sa`mi fac MOUSE`ul k sa bulit
Pe mana yo o litera mi`am tatuat
K sa vezi , nu te`am uitat
Intrun final cu TRACTORUL la arat am fost
Pff..mai bine alegeam o CUCUVEA, ce mare prost am fost :))
Sper sa va placa, mam straduit oleaca :))
Cuvintele urmatoare sunt: cacaua , delicat , paine , branza, usturoi, ceapa, cartofi, sapun , sampon , suc . :)) ( lista de cumparaturi :))=)) )
Esti cel mai DELICAT baiat pe care il cunosc,dar la culoare esti ca si CACAUA desi uneori mi-as dori sa fi ca BRANZA sa te pot rade peste CARTOFI prajiti pe care sa-i mananc cu PAINE si USTUROI.Dragostea e ca si CEAPA mereu te face sa plangi asa cum m-ai facut tu cand in loc de SAMPON mi-ai cumparat SAPUN desi stii ca nu folosesc asa ceva si nici macar nu ai avut bunul simt sa ma scoti la un SUC ca sa-mi ceri iertare si sa ne impacam!!!
Sper k a iesit ceva :)
geam,copil,cafea,banana,rosu,cer,adidasi,ecler,frunza,labirint
geam,copil,cafea,banana,rosu,cer,adidasi,ecler,frunza,labirint
In labirintul cu geamuri fumurii, am intalnit un copil cu parul rosu si ochii albastri precum cerul care mi-a cerut o cafea si o frunza de banana, oferindu-mi in schimb un ecler de ciocolata si adidasii sai cei rupti. :)