Si daca se intampla o Minune sa te vad in aceea seara in timp ce tu vroiai sa te sinucizi cu Pastila....iar eu eram langa un Foc langa acele Boxe :> :> ....si admiram Pisica..din Biblioteca stand pe un Lant si band Lapte langa o Minge si cu putina Muzica pe fundal :D sunt buna nu ?
nor,ploaie,animal,salata de fructe,frisca,brad,canapea,scafandru,cosciug,televizor
Sunt aici cu tine, dragostea mea , pe acest DEAL cu un peisaj mirific inconjurati de FLORICELE ,sub un POM pe care s-a catarat timid un mic TRANDAFIR PORTOCALIU s, tu ma ti de MANA si scoti de la spate temator, un CAIET pe care se afla un SERVETEL plin de BOMBOANE delicioase si te pregatesti sa spui ceva, dar....te-ai oprit pentru ca o FRUNZA a picat chiar PE capul tau. THE END!!!!!!!:D:D:D:D:D
deosebit, deziluzie, incantare ,zana, cotoroanta, index, sageata, 4:p:p:p:p:p
Ai fost un barbat DEOSEBIT,cand eram cu tine ma simteam ca o ZANA:D iar cand ne intalneam veneai ca o SAGEATA dupa mine dar din pacate am aflat ca de fapt eram o COTOROANTA pt tine :((. Am fost INCANTATA cand te am cunoscut,tu fiind al 4'lea iubit al meu:D si acum mi ai cauzat o deziluzie :( iar ca amintire mi ai lasat doar INDEXUL tau :(