plictiseala, amuzament, rau, caiet, frunza, zambet, apa, pisica, negru, telefon
zambetul pisicii negre pare amuzant cand plictiseala te doboara rau.. si-ti faci vant cu frunza ,asteptand telefon de la un negru pe care l-ai scris p kiet , k nu ti-a dat banii pe kna cu apa.:D
temperament, monument, concesionar, imprudenta,stomatolog,stema,fierastrau,acerb,pix , fasole
La rand la magazin: Un stomatolog imprudent , a skpat pixul din mana, in fata lui se afla un concesionar , care mankse fasole.:eek:Era foarte tulburat:D.Stomatologul se aplek sa ridice pixul ...si a ramas k la dentist:eek:...ii arunk o privire acerba:cool:.....si concesionarul incremeni.:confused:
Nu puteam face altceva dekt sa rad.:D
Ii unea un singur lucru , dorinta de a achizitiona un fierastrau.....dar ramasese doar unu.Au dat cu banul.Stema ii pikse concesionarului si a castigat.:o
Crima, stapan,umilinta,tren, ciunga, complementar, coparseu,dramaturg,cadelnita,pres.
Crima, stapan,umilinta,tren, ciunga, complementar, coparseu,dramaturg,cadelnita,pres
Satul dramaturgul de atata umilinta, de dormit pe pres cu ciunga in par ...si dorind o viata mai buna,pune mana pe kdelnita si comite o crima:D.L-a asezat pe stapan in coparseu si l-a suit in tren.
VARZA, PRESEDINTE, ALIFIE, CEGA, LARVA, POZNAS, COMPLIMENT, ASTROLOG, PATIMAS, ASPIRINA
Basescu un PRESEDINTE PATIMAS si POSNAS face un COMPLIMENT VARZA si il unge cu ALIFIE pe CEGA cum il defineste pe Nastase , si LARVA cum il denumeste pe Orban ,acum crezandu-se si un mare ASTROLOG de aceea o sa iau o mare ASPIRINA.
COPIL,VINOVAT,SAMBATA, MUZA, CONSERVA, PAUN, OCHELARI, DIOPTRON, DOCTOR, 4.... spor la compus:D:D:D
cand i-am cerut iubitului meu un pahar cu APA, acesta mi-a adus o PAPUSA, eu ma uitam atunci la DESENE ANIMATE, imbracata in BLUGI asteptam sa fiu invitata la plaja unde este mult NISIP, insa dupa ce am primit un TELEFON de la o prietena, a trebuit sa ma schimb in PIJAMA pentru ca urma sa raman in CASA pentru ca nu mai plecam nicaieri
tricou,inima, melc,partid, carte,pistol,penar,dictionar, masina, suc