Daca intampini probleme Raporteaza bug

Vezi primul necitit

10-08-2009,08:14
Laura_just Data inregistrarii: 19/01/2009 Mesaje: 0 Online

In PARTID nu este nevoie de DICTIONAR si de costum, alesul poate sa poarte un TRICOU cu o INIMA mare pe el si este de ajuns, sau poate sa aduca un PENAR cu o CARTE desenata in loc de diplomat si cu un PISTOL sa se apere de alegatori ,dar de MELC ce este se suie in MASINA si fuge la un SUC.

Urmat cuvinte VESELIE ,ZAMBET, FRUMUSETE ,TABARA , MUNTE, FOC, AGENDA, CALCULATOR, BILANT, VERDE.

18-08-2009,05:25
ubbia77 Data inregistrarii: 24/02/2009 Mesaje: 0 Online

VESELIE ,ZAMBET, FRUMUSETE ,TABARA , MUNTE, FOC, AGENDA, CALCULATOR, BILANT, VERDE.

Calculatorul mi-a akparat existenta,asa k am consultat agenda....am facut bilantul.....Veselie!!!!!!!! Plec in Tabara la Munte pe 20Aug,sper sa se fak superbul foc de tabara.Frumusetile vazute ma vor face sa zambesc k in copilarie.

CERCEI, CAMASA, LAC, TOC, PEDEAPSA, BAGARET, CALM, STRECURATOARE, CLISEU, FOARFECA,SUCCES

18-08-2009,10:11

CERCEI, CAMASA, LAC, TOC, PEDEAPSA, BAGARET, CALM, STRECURATOARE, CLISEU, FOARFECA,SUCCES

Ai vrut sa ma pui la treaba si mi-ai dat 11 cuvinte:D:D:D;)

Un BAGARET de SUCCES poarta CAMASA si CERCEI, desi este un CLISEU poate primi o PEDEAPSA :...cu CALM sa ia o STRECURATOARE si o FOARFECA sa incerce sa dezmembreze un pantof de LAC care avea un TOC de 20 cm....;)

MANSARDA, VEVERITA, RECLAMA, VENIN, EDUCAT, ZAMBET, VECIN, VIATA, VEDETA, PARFUM....spor la compus;)

19-08-2009,19:48
Kldutza Data inregistrarii: 21/02/2009 Mesaje: 0 Online

MANSARDA, VEVERITA, RECLAMA, VENIN, EDUCAT, ZAMBET, VECIN, VIATA, VEDETA, PARFUM

Eram pe veranda casei ,cand o veverita zburda in curtea vecinului meu .Cainele foarte educat era in cusca lui . Am deschis televizorul am vazut k sunt reclame ...am plekt in bucatarie Acolo ma astepta sotul meu proaspat iesit de sub dus cu un parfum discret si cu un zambet larg . O viata frumoasa .... hihihi ....

tantar,caruta,lumanare,stele,fecioara,lotiune de corp, camera web,fotografie,deodorant,politie !! Spor la compus...:P

20-08-2009,10:56

tantar,caruta,lumanare,stele,fecioara,lotiune de corp, camera web,fotografie,deodorant,politie

O FECIOARA chocheta, data cu LOTIUNE DE CORP si DEODORANT sta pe net cu CAMERA WEB deschisa scanand o FOTOGRAFIE, visand la printul care sa vina sa o ia cu CARUTA de poveste la o cina romantica inconjurati de STELE si cu o LUMANARE rosie pe masa, dar din vis o trezeste intepatura unui TANTAR si sunetul strident al masinii de POLITIE.......

BIBAN, USA, MUZICA, CASA, BUCURIE, PESCUIT, FALEZA, INTERNET, MAGAR, PERDEA....spor la compus ;)

21-08-2009,09:55
ubbia77 Data inregistrarii: 24/02/2009 Mesaje: 0 Online

BIBAN, USA, MUZICA, CASA, BUCURIE, PESCUIT, FALEZA, INTERNET, MAGAR, PERDEA....spor la compus

Mare BUCURIE in CASA MAGARULUI k fiul cel mic a fst la PESCUIT si a prins cu PERDEAUA un BIBAN pe FALEZA in timp ce el juk poker pe INTERNET si asculta MUZIK de duduia USA.

CRONIKR, CEAPA, KNAPEA, VALVOI, ZIKLA, MARS, TEAK, PIKNT, SARB, SPOR.

:oScuze ptr tura trecuta knd am pus 11:o

21-08-2009,15:42

CRONIKR, CEAPA, KNAPEA, VALVOI, ZIKLA, MARS, TEAK, PIKNT, SARB, SPOR.

Un CRONICAR SARB cu parul VALVOI ,statea pe CANAPEA si manca cu SPOR un hamburger PICANT cu CEAPA si se gandea la o ZICALA -ceva care sa rimeze cu TEACA, cand pe strada trece un MARS de soldati cadentati de un general voios.

APA, LAMAIE, SARE, VICTIMA, MASINA, TROLEBUZ, AFACERE, BANI, BUNICA, LUP

22-08-2009,09:57
Kldutza Data inregistrarii: 21/02/2009 Mesaje: 0 Online

APA, LAMAIE, SARE, VICTIMA, MASINA, TROLEBUZ, AFACERE, BANI, BUNICA,

LUPUL mafiot vine la BUNICA...Bre baga o APA cu SARE de LAMAIE k mi-e cam greata Tocmai am coborat din AUTOBUZ k MASINA mi s-a stricat ..m-am bagat ca prostu intr-o AFACERE cik cu multi BANI ... si n-am ajuns dekt o VICTIMA a padurarului

CARNE , VACA, MUNTE, ION, MARIA , PAT , CHILOTEI, MAIMUTZA , CEAS, BOXE .

22-08-2009,11:13

CARNE , VACA, MUNTE, ION, MARIA , PAT , CHILOTEI, MAIMUTZA , CEAS, BOXE

MARIA se uita iar la CEAS pentru ca ION intarzie la intalnire, el facand ca MAINUTA in CHILOTEI ascultand muzica la BOXE tolanit in PAT, gandindu-se la un gratar pe MUNTE cu CARNE de VITA....

kilograme, viteza, mancare, macaroane, autoritate, casa, copil, egoist, hoinar, multumit....

24-08-2009,00:03
degetutze Data inregistrarii: 18/07/2008 Mesaje: 0 Offline

Imi aduc aminte cand erai micut,erai un COPIL EGOIST si HOINAR care manca numai MACAROANE si cereai si zi si noapte de MANCARE.Acum ai cateva KHILOGRAME in plus ,ai AUTORITATE in CASA si esti MULTUMIT de VITEZA cu care ai voie sa conduci.:D

mapa,furnica,foc,halba,pizza,delicat,ochelari,furtun,suparat,catedra.