Daca intampini probleme Raporteaza bug

Vezi primul necitit

24-08-2009,15:56
zmery27 Data inregistrarii: 16/03/2009 Mesaje: 0 Offline
mapa,furnica,foc,halba,pizza,delicat,ochelari,furt un,suparat,catedra.

De fiecare data cand eram SUPARAT,imi luam MAPA cu OCHELARII in ea si veneam la tine sa mancam o PIZZA in fata semineului cu un FOC arzator si beam o HALBA de bere sa ne racorim chiar si cu un FURTUN si eu eram DELICAT ca o FURNICA cand te iubeam pe CATEDRA

telefon,iubesc,caine,dulce,sar,apa,caruta,tacto,usturoi,rame.

24-08-2009,16:11
lordthund3r Data inregistrarii: 24/07/2009 Mesaje: 0 Offline

Cu toate ca nu mai raspunzi la TELEFON, eu nu am incetat niciodata sa te IUBESC. Desi toata lumea este impotriva noastra,in special TATAL TAU, eu sunt in stare sa SAR in APA cu un bolovan legat de gat si sa ies viu de acolo. Cu toate ca ma crezi doar un CAINE care cerseste dragostea eu sunt in stare sa mananc USTUROI cu RAME pentru tine draga mea...O sa ne suim in cea mai veche CARUTA si o sa ne continuam povestea noastra rudimentara de iubire cum v-om stii noi mai bine.

extravaganta,simfonie,uitare,sentimente,unicorn,carte,stele,frumos,pretutindeni,visator

25-08-2009,06:30
didika1 Data inregistrarii: 26/07/2009 Mesaje: 0 Offline

Totul e [U]FRUMOS[/U],ma uit la[U] STELELE[/U],ce formeaza o [U]SIMFONIE[/U],parca descrisa dintr-o [U]CARTE[/U].Sunt [U]VISATOARE[/U],iar [U]PRETUTINDENI[/U] este o [U]SIMFONIE[/U].[U]SENTIMENTELE[/U] de [U]UITARE[/U] ma coplesesc atunci cand [U]EXTRAVAGANTUL [/U][U]UNICORN[/U] se indreapta spre mine.

papagalul,iubesc,telefon,amurg,suspin,iarba,floare,picioare,pat.

01-09-2009,07:41
Laura_just Data inregistrarii: 19/01/2009 Mesaje: 0 Online

Este in prag de AMURG ,stau in PAT si cu un SUSPIN ma uit la TELEFON sperand sa ma suni si ma gandesc la clipa aceea minunata cand tu din PICIOARE te lasai usor pe IARBA si cu o FLOARE in mana repetai incontinuu Te IUBESC! precum PAPAGALUL din reclama.

TIMBRU,VIATA,USOR,CUTEZATOR,DECLIN,DEZILUZIE,INDECENT,DIAFAN,OBICEI, FRUMUSETE....spor la compus;)

05-09-2009,04:09
lulubell23 Data inregistrarii: 01/09/2009 Mesaje: 0 Offline

Dar dragostea mea pentru tine va sta lipita, asemeni unui TIMBRU pe o scrisoare nelivrata asteptand de la VIATA un USOR impuls, un gand CUTEZATOR ce nu va deveni un DECLIN.Tot ce vreau este sa nu creez acea DEZILUZIE ce ma poarta spre un taram INDECENT ce imi raneste mandria si vointa;imi doresc sa primesc si sa sa gust acel sentiment DIAFAN ce iti da aripi si te poarta spre o noua lume plina de sperante,facand un OBICEI din savurarea lui si din FRUMUSETEA coplesitoare.

PROFUNZIME,MELANCOLIE,EXALTARE,MIREASMA,NUFERI,PALOARE,ATINGERE,LUNA
TAIOS

03-10-2009,00:08
Quynn_poker_4A Data inregistrarii: 07/09/2009 Mesaje: 0 Offline

MAZARE, BARZA, VARZA, VIEZURE, VULCAN, NOROI, PIETRE, SUPERMARKET, ASPIRINA, LAPTOP
MDL2a is offline Reply With Quote

Am vrut sa vad de aproape un VULCAN , asa k am rugat o BARZA si un VIEZURE sa ma duk pana intr-acolo....Mi-am luat cu mn LAPTOP-ul k sa tin legatura c amicii....Ne-am oprit la SUPERMARKET sa cumpar niste:MAZARE,VARZA....si de la farmacie ASPIRINA.Tt drumul am presarat PIETRE k sa stiu drumul inapoi spre casa...numai k a plouat f mult...si NOROIUL mi-a inghitit pietrele.

CEFALEE, EXTAZ, PINTENI, JEGMANEALA ,POKER, FAIMOS,JUPAN,SOTIE,CETATE,LINGUSEALA:P

26-06-2010,21:45
Iusti7 Data inregistrarii: 17/02/2010 Mesaje: 0 Offline

Am fost la o CETATE a unui FAIMOS JUPAN de prin partile locului. Omul are o SOTIE super. Am pariat cu el la POKER eu ca devin sclavul lui si el pe sotia sa. Insa JEGMANEALA jupanului cand l-am batut m-a surprins. Asa ca i-am furat sotia, am dat PINTENI calului si am fugit in lume. LINGUSEALA cu care m-a tratat sotia lui in loc sa imi provoace EXSTAZ mi-a provocat CEFALEE. Asa ca am gasit dragostea adevarata acasa pana la urma!

Carucior, Mustar, Gay, Spate, Patent,Noroi, Modestie, Pod, Lac, Wireless.

30-06-2010,19:09
flygirldml Data inregistrarii: 02/06/2010 Mesaje: 0 Offline

Carucior, Mustar, Gay, Spate, Patent,Noroi, Modestie, Pod, Lac, Wireless

mergand cu un carucior sa cumpar mustar am vazut un gay din spate care-si cumpara un paten plin de noroi si plin de modestie m-a dus pe un pod langa lac si ne-am conectat prin wireless.

mare, soare, cetate, dreptate, telegondola, suparat, deseori, neinteresant, musculos, fricos

12-11-2010,14:28
KrissAnd Data inregistrarii: 16/01/2009 Mesaje: 0 Online

Cand eram suparat(a) imi aminteam deseori de iubitul meu musculos dar si fricos neinteresat de dreptate si care nu-si doarea decat sa ajunga la mare, sa stea cu " shuncile " la soare sa mearga cu telegondola ( pe care desigur o plateam eu ) si-mi scotea ochii de fiecare data ca nu a ajuns si la cetate

ps: luv` him :x

cersetor, calaret, masina, mie, vaza, turmentat, fiola, gras, vedeta, portocaliu

18-01-2011,16:59
irisucka Data inregistrarii: 06/08/2009 Mesaje: 0 Offline

Azi cand am trecut pe la metrou, am vazut un CERSETOR mandru ca un CALARET,dar imediat dupa m-am urcat in MASINA pe care tu, dragul meu mi-ai daruit-o MIE, alaturi de o VAZA plina cu flori, in seara aia cand erai TURMENTAT rau, de te-a testat cu FIOLA un politist GRAS, care se credea VEDETA si pe care tu il vedeai un omuletz PORTOCALIU.

aparat, apus, epilat, dulce, picior, serenada, ceara, Stefan Banica, dans, roz.