Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 22 din 24
 Prima<2021222324 

Vezi primul necitit

25-01-2011,21:04
crina_2010 Data inregistrarii: 20/05/2010 Mesaje: 0 Offline

Citat de la runky:

De cand ne-am cunoscut inima mi-a soptit ca esti a mea aleasa / Voiam sa te tin toata viata-n puf, dupa ce imi vei fi mireasa, / Dar intr-o zi de joi ceva nasol s-a intamplat / Venind de la serviciu mai devreme te-am gasit in bratele altui barbat / Am simtit sangele in vene ca-mi ingheata, / Era varul meu, Cezar, care vinde mozarella-n piata / Am pus mana pe-o sabie si l-am injunghiat in spate / Capul tau l-am crapat cu vaza de pe hol, plina de flori uscate / In boxa acuzatilor stau linistit acum, n-am nici o remuscare / Desi verdictul a fost dat, voi fi executat prin electrocutare...:(:) lapte, trandafir, cutie, nori, comedie, pisica, servetel, bicicleta, dorinta, hotel

Am invatat sa-notam intr-o mare de LAPTE,
Mi-ai presarat TRANDAFIRi pe-ambele pleoape,
Intr-o cutie de SMARALD m-ai asezat,
Si-n casa ta din NORI m-ai inaltat.
Acum spui ca-i o COMEDIE sinistra,
Nu vezi, ca pana si PISICA ta-i trista?
Dorinta ta sfanta, scrisa e-n SERVETEL,
Disparuta-i insa, am sters lacrimi cu el,
Sunt trista, ai uitat DORINTA pe-un nor,
Fugi dupa ea, pune pe BICICLETA-un picior,
Vedea-vei pe-acel nor un vechi castel
Trist, zgribulit si gol, transformat in HOTEL.
Care-a visat...sa devina...palat.
Anotimp, ploaie, caprioara, verde, lacrimi, sfant, orgoliu, curcubeu, linie, rosu

26-01-2011,20:39
runky Data inregistrarii: 17/12/2009 Mesaje: 0 Online

Te-am intalnit ultima oara-ntamplator in gara, / Stateai langa o linie, zvelta ca o caprioara / Pentru o clipa, ochii mei au intalnit privirea ta fugara / Am inghetat, desi eram in miez de anotimp de vara / Caci pe obrazul tau se prelingeau lacrimi, siroaie, / Amestecate cu stropi mari si grei de ploaie / Un sentiment sfant de iubire inima mi-a inundat / Orgoliu, gelozie, egoism in mine s-au surpat / Te-am prins in brate, unul altuia noi ne-am zambit / Iubirea care izvora din ochii nostri chiar si ploaia a oprit / Un curcubeu, plin de verde si rosu, s-a ivit in zare / Martor tacut la fericita noastra impacare...:) melodie,dans,romantic,plaja,palmier,vin,fierbinte,croaziera,soare,iubire

31-01-2011,19:44
irisucka Data inregistrarii: 06/08/2009 Mesaje: 0 Offline

Ma aflam intr-o croaziera de lux,ascultam o melodie de la Remstein,iar soarele imi batea in cap k drq cand te-am intalnit pe tine, iubirea mea. Imediat ce te-am zarit, te-am invitat la un dans romantic la catarg, dar de grasa ce erai catargul s-a rupt, iar noi am naufragiat pe o plaja pustie unde am dat cu capu de cel mai mare palmier si talpile mi le-am ars incercand sa te dezgrop diin nisipul fierbinte.Dupa ce am baut singur o sticla de vin, am uitat de toate si te-am cerut in casatorie. N-am sa uit niciodata aceasta zi....

ochelari, parasuta, lipitoare, spini, ulei, 33, semnul exclamarii, ghioace, ramura, zambet.

02-02-2011,01:06
mirela28bdy Data inregistrarii: 06/08/2009 Mesaje: 0 Offline

ochelari, parasuta, lipitoare, spini, ulei, 33, semnul exclamarii, ghioace, ramura, zambet. wwwow :))
iti amintesti cand am fost imbreuna in thailanda? a fost incredibil..o adevarata experienta extrema ;))), mai ales la salonul de relaxare minunat unde ne-a facut masaj cu ULEI din SPINI de trandafir alb PARASUTA aia blonda (vopsita) care iti facea tie ochi dulci si apoi sesiunea antivarice cu LIPITORI cand u ai tipat ca o virgina in noaptea nuntii, tin minte ca am avut cate 33 de lipitoare pe fiecare picior si u i-ai trimis mamei tale un mesaj spunand ca sunt oribile si sug prea tare folosind la sfarsit SEMNUL EXCLAMARII de 6 ori ;))) . cand am iesit de acolo ne-am pus repede noii OCHELARI de soare pe care ii cumpareseram din magazinul hotelului impreuna cu o RAMURA de maslin ca sa avem cat mai multe GHIOACE aksa. desi nu a fost exact ceea ce ne asteptam mereu ne uitam in urma la aceasta calatorie cu un ZAMBET fericit. ;)))
UNGHIERA CANA STILOU "BRITNEY SPEARS" FOTOGRAFIE BIBELOU BLUGI URSULET CLUB BARA

02-02-2011,13:48
irisucka Data inregistrarii: 06/08/2009 Mesaje: 0 Offline

Iti mai amintesti cum a fost anul trecut, de ziua ta? Ai castigat o invitatie VIP la concertul lui Britney Spears ,asta dupa ce ai participat la un concurs numit " Cea mai taioasa unghiera". Dupa concert ai tinut neaparat ca aceasta sa iti dea un autograf pe fotografia pe care ati facut-o in culise si pe cana imprimata cu poza ei,dar aceasta nu avea cu ce sa scrie. Tu ca un fan adevarat ce o venerezi ca pe un bibelou de portelan ai scos stiloul si i l-ai oferit. De atata emotie, ti-ai udat si blugiiicei noi ce ti cumparasei special pt afterparty-ul din club, asa ca a trebuit sa ti dai jos. Cand ai ajuns in acolo, ai fost intampinat de ursuletul, mascota clubului, care te-a vazut si crezand k esti striper te-a luat pe sus si te-a pus sa dansezi la bara. Memorabila zi...Happy Birthday :))

microunde, lego, sunca, fotosinteza, Chuck Norris, gogosi, stricat, orizont, pisc, contesa.

22-04-2011,16:11

Contesa mea, azi-noapte am avut un straniu vis, / Mi se parea ca-s politist texan, cu Chuck Norris / Cred ca era, de fapt, un alter ego / Care se amuza jucand un joc de lego, / Si le dadea celor smecheri " in freza" / Spunandu-le ca le face o poza ( el zicea fotosinteza) / Vazand cat de rapid ii "tunde", / Mi-am zis ca merita sunca la microunde / Degeaba el s-a bucurat, / Cuptorul meu era de mult stricat / Atunci am hotarat sa risc / Sa urc cu sunca pe un pisc, / Sperand ca o sa reusesc sa o prajesc la soare / Si ca -ntre timp de foame Chuck nu moare.

22-04-2011,16:14

scuze, iar am uitat cele 10 cuvinte: colier, harta, regina, crin, sabie, aventura, nevazuti, identica, semnal, cavaler.

29-04-2011,21:54
flory2494 Data inregistrarii: 06/09/2009 Mesaje: 0 Online
:) sa te vad acum

Regina mea,am cumparat o harta si o sabie,vreau sa ne facem nevazuti si sa mergem intr`o aventura identica cu a unui cavaler.Am sa iti cumpar un colier si am sa iti dau un crin.Mergem fara telefoane ca nu avem semnal.

Urmatoarele cuvinte sunt: motocicleta,gras,gogoasa,saliva,usturoi,tractor,satelit,dj,dans,puturos.

30-04-2011,14:41

Pentru ca am TV prin satelit,/ Prind MTV si-s tare fericit / Azi, insa, sunt un pic nervos, / Caci un DJ cam gras si puturos, / Punea o muzica de dans asa de "lesinata" / Incat, de nervi, n-am observat ca bag in gura o gogoasa expirata / Cand i-am simtit gustul mucegait / Saliva ce-o aveam in gura s-a topit, / Cu un catel de usturoi am incercat ca sa ma dreg, / Apoi am realizat cat sunt de bleg, / Caci in 10 minute, iubitica mea cocheta, / Sosea la mine-acasa cu-o motocicleta / Iar respiratia mea, de usturoi frumos mirositor, / Era in stare sa doboare chiar si un tractor...:) Cele 10 cuvinte noi sunt: Africa, leu, frisca, fusta, tobe, deget, capsuni, palmier, nebun, concediu

30-04-2011,19:40
Anca_Maria10 Data inregistrarii: 08/11/2009 Mesaje: 0 Online

Citat de la runky:

Pentru ca am TV prin satelit,/ Prind MTV si-s tare fericit / Azi, insa, sunt un pic nervos, / Caci un DJ cam gras si puturos, / Punea o muzica de dans asa de "lesinata" / Incat, de nervi, n-am observat ca bag in gura o gogoasa expirata / Cand i-am simtit gustul mucegait / Saliva ce-o aveam in gura s-a topit, / Cu un catel de usturoi am incercat ca sa ma dreg, / Apoi am realizat cat sunt de bleg, / Caci in 10 minute, iubitica mea cocheta, / Sosea la mine-acasa cu-o motocicleta / Iar respiratia mea, de usturoi frumos mirositor, / Era in stare sa doboare chiar si un tractor...:) Cele 10 cuvinte noi sunt: Africa, leu, frisca, fusta, tobe, deget, capsuni, palmier, nebun, concediu

Sa vedem cum se iubesc oamenii din AFRICA:In CONCEDIU,un cuplu african s-a retras undeva departe de lume.Acolo era un LEU NEBUN de care ei nu se temeau.Sub un PALMIER,femeia in FUSTA il saruta de mai multe ori pe africanul ei ce batea la TOBE.Ea il hranea cu CAPSUNI si FRISCA.Africanul o murdari pe iubita lui cu un DEGET de namol.

Cuvintele mele sunt:
ansamblu
sirena
regele marilor
ocean
scufundari
padure
calendar
bricheta
foc
fantana

Bafta!