Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 23 din 24
 Prima<21222324 

Vezi primul necitit

01-05-2011,11:50
hanna_montana_ Data inregistrarii: 29/04/2011 Mesaje: 0 Offline

Nu mi-ar ajunge nici o mie de brichete sa descriu focul ce arde inlauntrul meu,orice fantana ar seca incercand sa-l domoale,insusi regele marilor, revarsandu-si apele, nu ar putea sa o inece.Chiar de as face scufundari in cel mai adanc ocean, pana unde-si are locuinta cea mai maiastra sirena, tot nu ar fi deajuns sa-mi stavilesc dragostea pentru tine.Ansamblul gandurilor mele se indreapta catre tine, iar in calendarul vietii mele ,in fiecare zi e bifat numele tau.Vino iubire in bratele-mi , sa fugim in lume, sa fim stapanii padurii, vino sa ne regasim in pustietate.

01-05-2011,11:55

Urmatoarele zece cuvinte:
- nebunie
-ura
-palme
-muzica
-tantari
-clopote
-interzis
-inchisoare
-rusine
-sutien

01-05-2011,14:12
runky Data inregistrarii: 17/12/2009 Mesaje: 0 Online

Vanez tantari in camera de inchisoare, / Si-ascult bataile de clopote care rasuna-n departare / Sunetul lor imi pare-o muzica divina, / Ce ura care clocoteste-n mine o alina / Cu ochii mintii vad mereu acel tablou ciudat, / Iubita mea, fara sutien, in bratele altui barbat / Fara rusine, el tinea in palme sanii ei, ca doua mere, / Din pieptul ei tasneau prelungi suspine de placere / Am ramas pur si simplu interzis, / M-am ciupit de obraz, sperand ca-i doar un vis / Am realizat ca nu-i cosmar, ci cruda realitate,/ M-am sprijinit de masa, sa nu cad pe spate / Un val de nebunie creierul mi-a inundat / M-am apropiat cu un cutit de ei si gatul le-am taiat... Urmatoarele 10 cuvinte sunt: lapte, telefon, speranta, destin, prajitura, univers, albine, genunchi, sarut, inel

03-05-2011,21:20

:) Frumos...

03-05-2011,21:41

Viata in doi nu e doar lapte si miere/Si ale tale dulcegarii, nu-mi fac mereu placere/Iubirea e o prajitura aratoasa/Dar uneori, un gust amar iti lasa.De doua zile nu-mi raspunzi la telefon/Si simt ca-ntregul univers se prabuseste/Tacerea ta, imi curma-orice speranta,ma nelinisteste. Sa mai cred oare in destin? Sa mai astept? sa-mi cazi in genunchi, si sa te strang la piept,/Si eu ca o naiva, sa ma intreb la fel,/Se poate ca alesul sa fie insusi El?/Dar , ce vorbesc? E doar visare, din vis eu ma trezesc, ca dintr-o intepare ...de albine,/Dar pe aleea mea , acuma cine vine? Sa fie oare El, ?Ce dulce e sarutul, ce-l incununa unl inel .

10 cuvinte: sange, ochelari,copil,tiganca,rupt,nemilos,ceas,divort,iad,niciodata

04-05-2011,12:08

Eram copil cand o tiganca-n palma mi-a ghicit / Ca voi iubi profund, dar nu voi fi iubit, / Am simtit inima in piept ca mi se frange / Si ca din ea tasnesc lacrimi de sange / Au trecut anii, de tiganca am uitat, / Te-am intalnit pe tine, la un bal mascat / Chipul frumos ti-l ascundeai sub ochelari de soare / M-am apropiat timid, ti-am oferit o floare / Zambetul tau pe loc m-a cucerit / Te-am cerut de sotie, ai spus:da si am fost fericit / Dar fericirea mea nu a durat decat un ceas / Destinul nemilos ma urmarea din umbra, pas cu pas, / Vraja s-a rupt si viata mea in iad s-a transformat / Cand mi-ai marturisit ca tu iubesti un alt barbat / Si ca pe mine nu m-ai iubit niciodata / Ci urmareai doar ca, dupa divort, sa-mi iei averea toata...:)... Cele 10 cuvinte sunt: voluptate, razbunare, credinta, farmec, iarba, decor, lalea, pumnal, luceafar, diamante.

07-05-2011,08:33
crina_2010 Data inregistrarii: 20/05/2010 Mesaje: 0 Offline

Nu face din razbunare
O voluptate prea mare.
De iei in mana un pumnal,
Reteaza iarba din tapsan.
Femeia... e amagitoare,
Credinta e mantuitoare.
Farmecul pamantesc e trecator,
Cortina...va cadea peste decor.
Iar cand luceafarul va face si din noapte zi,
Voi fi acolo si te voi primi.
O sa ma recunosti dupa un mic indiciu:
Diamante-n par eu voi avea,
Si in mana dreapta o lalea.
:)

07-05-2011,08:41

Cuvintele propuse:
supliciu, incertitudine, dorinta, adevar, gradina, roua, orizont, furie, albastru, lord.

07-05-2011,10:56

Acum 3 luni mi-am cumparat un microbus, un Ford / Si ma plimbam cu el, mandru de parca eram lord, / Precum o stea ce straluceste-n orizont, / Stateai langa sosea, iar eu, nebun si tont, / Te-am invitat sa mi te-alaturi in masina / Apoi la un gratar, la mine in gradina, / Intinsi pe patura, sub ceru-albastru si senin / Setea ne-o stamparam cu un pahar cu vin, / Ti-am zis ca ai pe buze picaturi de roua / Si ca as vrea cu gura mea sa le usuc pe amandoua, / Zambind, mi-ai spus: dorinta ta va ramanea un vis / Chiar daca de furie pe moment vei fi cuprins, / Stiu ca, intr-adevar, crezi ca sarutul nostru ar fi un deliciu, / Insa, fara incertitudine iti spun ca ar fi un supliciu / Si ca sa nu fii trist fara temei, / Iti spun motivul: sunt atrasa numai de femei...:)
Cele 10 cuvinte sunt: ploaie, disperare, frunte, cos, ocean, sentimente, respiratie, picior, motanel, argint.

07-05-2011,14:45

Azi noapte am avut un vis ciudat,
Se facea ca te-am cerut de barbat.
Era o zi frumoasa, de primavara,
Se insera, iar noi stateam in pridvorul de-afara.
Ma priveai tinta, cu disperare,
Era potrivit ce faceam eu, oare?
Dar cand o ploaie calduta, un nor a scuturat,
Tu ai acceptat sa te iau de barbat.
Mi-ai prins fruntea in maini, m-ai sarutat cu disperare,
Respiratia ta o simteam pana-n picioare.
Un semtiment de teama atunci m-a-mpresurat,
Erai chiar printul in armura de argint, mult visat,
Care statea departe, peste ocean, intr-un palat.
Si cand certitudinea a inceput sa prinda contur,
Un sunet ciudat se-auzi dimprejur,
Era motanelul meu, alintat,
Care statea intr-un cos, langa mine, in pat.
:)

Pagina 23 din 24
 Prima<21222324