''Originally Posted by tiflindus
Este unul care si-a pus nume "Fut_SoSoDeVa".cum ii permiteti sa isi puna asa nume care contine cuvinte obscene?Daca puteti verifica cred ca e un tip care are si contul "azureus".cel mentionat mai sus a scris alaltaieri numai injuraturi la o masa la whist.va rog luati masuri.''
Crezi ma sau esti sigur?!? Poate stii si nr la loto sau cine va iesi presedinte!!! Ar trebui avertizati si cei care vb sau fac afirmatii neadevarate, ca alta data sa se gandeasca bine inainte de a spune ceva!!
Faceti ceva cu whistul ca nu se poate juca.Dispar cartile la jucatori in timpul jocului si se pierd cate 100 de puncte aiurea la cel care pateste.Ce se intampla?Daca voi va bateti joc nu e normal.Daca nu,rezolvati problema ca de 3-4 zile tot asa este.Din 30 decembrie de cand joc whist am pierdut peste 4000 de puncte asa.Nu e permanent,sunt perioade.Acum e una din acele perioade.Chiar nimic nu poate fi bun in tara asta?
Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Whist.
Va multumim.
Faceti ceva cu whistul ca nu se poate juca.Dispar cartile la jucatori in timpul jocului si se pierd cate 100 de puncte aiurea la cel care pateste.Ce se intampla?Daca voi va bateti joc nu e normal.Daca nu,rezolvati problema ca de 3-4 zile tot asa este.Din 30 decembrie de cand joc whist am pierdut peste 4000 de puncte asa.Nu e permanent,sunt perioade.Acum e una din acele perioade.Chiar nimic nu poate fi bun in tara asta?
Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Whist.
Va multumim.
mai are rost sa ne spunem nemultumirile despre joc?sau mai bine spus de administratorii acestui site?cum sa mai joace lumea whist cand pierzi atatea pct din cauza voasta?:)oricum scriem degeaba...
La toate posturile am observat si nu numai la al meuin dreptul nick-ului celui care a postat pe forum nu este ncik nameul real,din ce cauza?[ATTACH][ATTACH][ATTACH]45[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
Eu am trabuc19...care e explicatia?La deconectarile de la masa are vreo legatura?...conexiunea nefiind de vina in nici un caz.