buna.
Am o problema care se tot repeta si ma agaseaza deja. Cand vreau sa ies de la o masa (rummy etalat, romanesc, pe tabla) desi dupa ce apare fereastra de confirmare a iesirii apas ok, inca mai raman "in eter" la acea masa fara ca sa mai pot juca in alta parte. Poate ma sfatuiti si pe mine ce e de facut ca sa nu mai pierd timpul aiurea steptand sa dispar de la o masa unde nu "exist" pt ca deja am iesit.
Multumesc anticipat.
am o problemalawhist,m-am logat si am vrut sa intru sa joc,dar imi apare ca sunt deja intrat in toate camerele si nu reusesc sa intru
eu nu am reusit sa intru deloc la whist,la alte jocuri da
sunt destul de recent pe acest site,va rog daca poate cineva sa imi explice
am incercat sa cer ajutorul celor cu R,dar mi-au spus ca intra eisi imi iau puctele
va rog daca puteti sa imi dati un rasp
multumesc anticipat
trebuie sa faceti ceva sa nu se mai scada asa multe puncte cand parasim masa. de cele mai multe ori se intampla din cauza conexiunii la internet, de care nu ai tot timpul habar ca e prea lenta pentru acest site.
de exemplu, astazi am stat dupa "valentino26" 16 minute sa asteptam sa iasa dupa ce s-a blocat jocul cand era randul lui. si scumpul de el nu a vrut sa iasa intentionat ca sa nu piarda din puncte. mai si radea ca boul:X si s-a dus bine mersi pe treaba lui si a lasat fereastra deschisa 16 minute:X that`s sick:)
Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Whist.
Va multumim.
Este unul care si-a facut nik "Fut_SoSoDeVa" de ce il lasati cu acest nik?contine cuvinte obscene.Daca puteti verifica cred ca este vorba de unul care mai are un nik "azureus".
Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Whist.
Va multumim.
Este unul care si-a pus nume "Fut_SoSoDeVa".cum ii permiteti sa isi puna asa nume care contine cuvinte obscene?Daca puteti verifica cred ca e un tip care are si contul "azureus".cel mentionat mai sus a scris alaltaieri numai injuraturi la o masa la whist.va rog luati masuri.
Este unul care si-a pus nume "Fut_SoSoDeVa".cum ii permiteti sa isi puna asa nume care contine cuvinte obscene?Daca puteti verifica cred ca e un tip care are si contul "azureus".cel mentionat mai sus a scris alaltaieri numai injuraturi la o masa la whist.va rog luati masuri.
Utilizatorul a fost anulat pe motiv de "username indecent". Daca mai intalniti useri cu astfel de nickuri, folositi functia de "raport utilizator" ("R" in dreptul jucatorului la o masa de joc, sau click pe numele lui in chat); astfel ei vor fi verificati mult mai prompt.
La fel si in cazul injuraturilor, raportati-i pe cei care nu vorbesc corespunzator iar noi ii vom sanctiona.