Nu esti singura care are aceasta problema, din pacate Whist-ul nu are reconectare la joc si la cea mai mica cadere de net se considera ca ai parasit partida. Unii sunt pacaliti de faptul ca pot folosi inca chat-ul, dar acesta este independent de joc, si daca netul revine, poate fi utilizat.
Vom remedia acest inconvenient pe viitor, odata cu lansarea unei versiuni imbunatatite de Whist. Multumim pentru intelegere.
ce se intampla nu se mai poate juca sunt foarte multe blocari la joc de whist ,ex :ieri si azi din 32 de jocuri s au incheiat 12 , imposibil asa ceva .trebuie sa remediati aceasta priblema pt ca nu se mai poate juca si asta e doar un exemplu ,lucrurile stau mai rau . multumesc
cum e posibil sa fiu dat afara de la masa mea sunteti seriosi sau va bateti joc de cei care joaca ?
nu am dreptul sa imi aleg partenerii de joc ?
e obligatoriu sa joc cu cine intra la masa nu pricep ?
e a nustiu cata oara ma scoate de la masa mea si imi apare ca am fost dat afara de la masa mea niciunde am jucat asa ceva nu se intampla ?
nu este vb de puncte dar asta e bataie de joc si arata cat de neserios este acest site. dar prea va-ti batut joc de mine in ultima vreme .
cum e posibil sa fiu dat afara de la masa mea sunteti seriosi sau va bateti joc de cei care joaca ?
nu am dreptul sa imi aleg partenerii de joc ?
e obligatoriu sa joc cu cine intra la masa nu pricep ?
e a nustiu cata oara ma scoate de la masa mea si imi apare ca am fost dat afara de la masa mea niciunde am jucat asa ceva nu se intampla ?
nu este vb de puncte dar asta e bataie de joc si arata cat de neserios este acest site. dar prea va-ti batut joc de mine in ultima vreme .
Probabil te-ai ridicat la un moment dat de la masa si gazda s-a schimbat. Doar gazda unei mese poate da useri afara si doar intre jocuri, nu in timpul lor.