Nu iti ia nimeni dreptul la joc, daca te deranjeaza faptul ca ai fost dat afara de la o masa (din motive stupide sau nu), poti sa iti creezi tu o masa si sa fii gazda, asa nu te mai poate da nimeni afara.
ba da, mi se ia dreptul de a juca la aceea masa. mesajul ce apare atunci cand esti dat afara este clar si anume k nu mai ai dreptul de a intra acolo.
tot nu inteleg de ce au gazdele unei mese acest "privilegiu"... poate eu vreau sa joc la acea masa nu sa imi creez alta, sa astept sa vina alti jucatori etc, etc...
din punctul meu de vedere este cel mai mare neajuns al site-ului, pe langa faptul k exista persoane ce folosesc un limbaj jignitor la adresa altor jucatori si care nu sunt sanctionati in nici un fel desi sunt raportati conform regulamentului.
Am sa citez din pagina Ajutor:
"Cine face masa devine automat gazda mesei. Jucatorul gazda are marcat in dreptul lui la masa de joc un G. Ca gazda a mesei de joc aveti anumite privilegii: puteti alege timpul de joc, tipul de joc (la anumite jocuri), daca masa de joc este publica (se poate alatura oricine) sau privata (intra doar jucatorii care primesc de gazda pe chat-ul privat parola de la masa). De asemenea, intre partide, puteti da afara jucatorii care joaca prea incet, au un comportament necorespunzator sau care pur si simplu nu corespund cerintelor voastre."
Este deci simplu de ce trebuie sa existe o gazda a mesei: daca unul din cei 6 jucatori de whist joaca prea incet, injura sau joaca prost intentionat atunci e mai simplu sa fie dat afara un om decat sa iasa 5 persoane deranjate de comportamentul lui. Nu stiu unde ai mai jucat tu pana acum, dar orice site cu jocuri online ofera aceasta optiune gazdei.
In ceea ce priveste limbajul jignitor te asiguram ca se iau masuri. Si spre deosebire de alte site-uri , aici poti vedea oricand jucatorii, sanctiunile si motivul in pagina Jucatori sanctionati: http://joci.ro/sanctiuni(1).html
buna seara! am si eu o problema... intru in camerele de joc la whist si chiar si la rummy, si sunt deja 6 jucatori, ies dar raman acolo blocata in camera. incerc sa intru in alta camera imi spune ca sunte deja prezenta in cealalta camera de joc. unde gresesc? este calculatorul meu de vina? trebuie sa ma deloghez sa astept cateva minute si apoi sa intru iar si mi sa intamplat si asa sa imi spuna ca inca eram prezenta in camera respectiva. e deranjant, enervant. va rog spunetimi cum pot rezolva aceasta problema. multumesc anticipat de raspuns.
Am sa citez din pagina Ajutor:
"Cine face masa devine automat gazda mesei. Jucatorul gazda are marcat in dreptul lui la masa de joc un G. Ca gazda a mesei de joc aveti anumite privilegii: puteti alege timpul de joc, tipul de joc (la anumite jocuri), daca masa de joc este publica (se poate alatura oricine) sau privata (intra doar jucatorii care primesc de gazda pe chat-ul privat parola de la masa). De asemenea, intre partide, puteti da afara jucatorii care joaca prea incet, au un comportament necorespunzator sau care pur si simplu nu corespund cerintelor voastre."
Este deci simplu de ce trebuie sa existe o gazda a mesei: daca unul din cei 6 jucatori de whist joaca prea incet, injura sau joaca prost intentionat atunci e mai simplu sa fie dat afara un om decat sa iasa 5 persoane deranjate de comportamentul lui. Nu stiu unde ai mai jucat tu pana acum, dar orice site cu jocuri online ofera aceasta optiune gazdei.
In ceea ce priveste limbajul jignitor te asiguram ca se iau masuri. Si spre deosebire de alte site-uri , aici poti vedea oricand jucatorii, sanctiunile si motivul in pagina Jucatori sanctionati: http://joci.ro/sanctiuni(1).html
am semnalat un jucator, am urmarit pagina de sanctiuni sa vad daca s-a luat vreo masura impotriva lui: nimic!
cat despre faptul k joci prea incep pt cerintele gazdei... nu prea ai cum din moment ce el seteaza timpul de joc iar tu ca jucator trebuie sa te incadrezi in acel timp. dk gazda considera k timpul alocat fiecarui jucator este prea mare sa il micsoreze si nu sa te dea afara! cat despre celelalte motive pt care esti dat afara, nici un raspuns, nu?!
cat despre alte site-uri, nu stiu ce reguli au si nici nu ma intereseaza din moment ce eu folosesc acest site si nu altul.
am facut aceste remarci la adresa site-ului crezand ca sunteti intradevar interesati de parerile utilizatorilor si sunteti dispusi sa luati in considerare observatiile lor.
din raspunsurile pe care le-am primit pana acum, iar in ambele, mi s-a "dat cu regulamentul in cap" imi dau seama k nu aveti de gand sa luati in considerare nici una dintre observatiile, plangerile, nemutumirile utilizatorilor ci doar sa ne spuneti intr-un fel sau altul "asta e, nu avem de gand sa schimbam nimic"
Dacris, simplu fapt ca raspundem tuturor denota ca luam in calcul fiecare parere. Si daca ai sa citesti din postarile mai vechi de pe forum ai sa vezi ca unele propuneri ale userilor au fost deja puse in practica.
Nu avem de gand insa sa schimbam regula in ceea ce priveste gazda pentru ca nu ai adus absolut nici un argument care sa ne convinga sa facem acest lucru. Daca tu esti prea comod sa faci masa si preferi sa te alaturi uneia deja existente atunci cu parere de rau te anuntam ca nu poti emite pretentii. Asa cum am mai spus toate site-urile de jocuri online au o gazda a mesei, si scuza-ma daca sunt prea directa, dar nu cred ca suntem toti prosti.
In ceea ce priveste jucatorii semnalati te asiguram ca se iau masuri. Insa se intampla ca unii jucatori sa fie raportati incorect, si atunci primim chat-ul gol si nu putem verifica. Exemple de raportari incorecte: se apasa Zi un Bug in loc de Raporteaza utilizator, se iese de la masa de joc si se reintra, si abia apoi se raporteaza userul, un user care injura la masa de joc este raportat in camera etc. Pentru a vedea cum raportezi corect un user citeste pagina Ajutor: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html