Daca intampini probleme Raporteaza bug

Vezi primul necitit

17-10-2008,17:33
Mostwant3d Data inregistrarii: 18/04/2008 Mesaje: 0 Offline

Oke...multumesc pt promptitudinea raspunsului...weekend placut si voua!!!

18-10-2008,09:23
lestatis Data inregistrarii: 17/08/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la Lara:

Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Whist.
Va multumim.

va tot justificatzi ca avem noi conexiunea proasta la net.nu e chiar asa.daca as avea conexiune proasta s-ar inchide si yahoo si celelalte linkuri deschise.mai incercati alte justificari

23-10-2008,16:46

Citat de la Lara:

Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Whist.
Va multumim.

nici acum nu ai vazut nimic LARA nu-i asa?
e bine .la altii le inchizi conturile si cind trebuie sa vezi ce se intimpla pe site nu vezi.e bine.da doar avertismente

24-10-2008,08:00
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Citat de la lestatis:

nici acum nu ai vazut nimic LARA nu-i asa?
e bine .la altii le inchizi conturile si cind trebuie sa vezi ce se intimpla pe site nu vezi.e bine.da doar avertismente

Daca detaliezi problema poate te putem ajuta.

24-10-2008,16:45

Buna seara.Bineinteles ca detaliez problema.Am vazut ca ne-ai dezactivat chatul la amindoi(adica si mie si lui sunshine_ana.Chiar am vorbit eu mai urit decit ea?Asta tinind cont ca este femeie si ar putea sa se abtina totusi.dar nu e vorba de asta.din cauza ei ati dezactivat un cont,si nu ati luat masura administrativa tocmai potrivita.si daca iti aduci aminte vorbeam de corectitudine.Stiu ca mi-ai raspuns la un moment dat ca se dau masuri administrative in functie de gravitatea faptelor si se tine cont si de abaterile avute anterior.Din cite stiu nu ar fi la prima abatere.corect,ai sa imi spui ca nici eu nu as fi.dar totusi hai sa ne uitam un pic cit de usor ai dezactivat un cont care avea destule puncte acumulate la acel moment.nu sunt avocatul lui light insa s-a intimplat cam acelasi lucru si cu mine ca si cu el atunci.Atentie si la bella39 vorbeste foarte urit.cu toate acestea nu s-a luat decit o singura masura administrativa impotriva ei,cu toate ca a fost semnalat de foarte multe ori.Iti miltumesc si sper sa fii putin mai atenta mai ales ca aceasta sunshine_ana face publicitate si altui site pe chatul nostru principal,site care are aceleasi jocuri ca si joci.ro.In speranta ca voi fii auzit intr-un final si in speranta ca vei lua totusi masurile administrative corecte ,iti multumesc ca ai avut rabdare sa citesti

25-10-2008,09:53

Citat de la lestatis:

Buna seara.Bineinteles ca detaliez problema.Am vazut ca ne-ai dezactivat chatul la amindoi(adica si mie si lui sunshine_ana.Chiar am vorbit eu mai urit decit ea?Asta tinind cont ca este femeie si ar putea sa se abtina totusi.dar nu e vorba de asta.din cauza ei ati dezactivat un cont,si nu ati luat masura administrativa tocmai potrivita.si daca iti aduci aminte vorbeam de corectitudine.Stiu ca mi-ai raspuns la un moment dat ca se dau masuri administrative in functie de gravitatea faptelor si se tine cont si de abaterile avute anterior.Din cite stiu nu ar fi la prima abatere.corect,ai sa imi spui ca nici eu nu as fi.dar totusi hai sa ne uitam un pic cit de usor ai dezactivat un cont care avea destule puncte acumulate la acel moment.nu sunt avocatul lui light insa s-a intimplat cam acelasi lucru si cu mine ca si cu el atunci.Atentie si la bella39 vorbeste foarte urit.cu toate acestea nu s-a luat decit o singura masura administrativa impotriva ei,cu toate ca a fost semnalat de foarte multe ori.Iti miltumesc si sper sa fii putin mai atenta mai ales ca aceasta sunshine_ana face publicitate si altui site pe chatul nostru principal,site care are aceleasi jocuri ca si joci.ro.In speranta ca voi fii auzit intr-un final si in speranta ca vei lua totusi masurile administrative corecte ,iti multumesc ca ai avut rabdare sa citesti

Lara te joci cu mine? nu inteleg ce se intimpla.imi dezactivezi functia chat,dupa o ora este activa.Astazi am intrat pe site si deasemeni functia chat era activa,insa de aproximativ o ora iar a fost dezactivata.Cam dezordine in bucataria voastrahttp://joci.ro/forum/images/icons/icon10.gif

25-10-2008,09:56

Citat de la lestatis:

Lara te joci cu mine? nu inteleg ce se intimpla.imi dezactivezi functia chat,dupa o ora este activa.Astazi am intrat pe site si deasemeni functia chat era activa,insa de aproximativ o ora iar a fost dezactivata.Cam dezordine in bucataria voastrahttp://joci.ro/forum/images/icons/icon10.gif

Apropo.....Mai bine imi anulezi contul.E mai simplu nu?

27-10-2008,12:13
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

lestatis, am sa incerc sa raspund pe rand doleantelor tale. Dezactivarea chat-ului atat pentru tine, cat si pentru sunshine_ana a fost cea mai potrivita sanctiune conform schimbului de replici pe care am vazut ca l-ati avut pe chat. Nu stim nimic de o activarea a chatului dupa numai o ora (?), vom investiga problema.

Daca e sa privim in urma, nu putem spune ca contul light a fost dezactivat usor, a primit si el in cateva randuri avertismente, dar nu a tinut cont de ele. Ultima lui "cearta" din chat a fost cat se poate de nepotrivita. Injuriile repetate si limbajul indecent au dus la suspendarea contului lui, nu exigenta noastra.

Userul bella_39 are 5 sanctiuni, insa niciodata nu au fost foarte grave, cel putin nu ceea ce a ajuns la noi. Daca sunt probleme mai mari, va rugam sa le raportati, pentru ca altfel nu avem de unde sa stim ce se petrece la mesele de joc.

Inchei precizand ca nu criticile la adresa noastra duc la anularea unui cont, ci criticile spuse pe un limbaj jignitor si injuriile duc la anularea unui cont. Toate sesizarile voastre intra in atentia noastra si incercam sa le remediem, chiar daca nu atat de repede pe cat v-ati dori.

28-10-2008,10:20
Mostwant3d Data inregistrarii: 18/04/2008 Mesaje: 0 Offline
Raportat Abuz

Lara...am raportat un abuz referitor la jucatorul "vb9791"...Sper ca intr-un final sa luati o masura si sa-i blocati si lui chat-ul asa cum o faceti altor useri...Va multumesc!:cool:

09-11-2008,17:49

Buna seara.Lara nu-i asa ca nici acum nu ai vazut nimic?E in regula. Am mai spus ca intotdeauna ai favorizat anumiti utilizatori.Chiar eu personal am raportat pe bella_39 ca vorbeste foarte murdar si nu s-a luat nici o atitudine impotriva ei.Probabil ca ai posibilitatea sa vezi ce se intimpla in camerele de joc si cum se injura pe privat.Dar tu nu vezi nici chatul principal.Ai face bine sa verifici si cum a facut aceasta bella_39 puncte.Daca nu te intereseaza iti spun eu.Din transfer de puncte.Daca este cazul voi demonstra asta ori aici ori pe chatul principal.Dar cel mai bine ar fi sa mai verificati si voi uneori.