Cu toate ca imi propusesem sa nu iti mai raspund, totusi nu ma lasa inima. Numai ai contul deoarece l-ai pierdut pe mana ta , din cauza caracterului si educatie slabe pe care o ai , nu pt. au avut ceva cu tine si ma indoiesc ca nu ai pierdut sau nu vei pierde si in viata de zi cu zi din cauza asta.
am si eu o problema..intru la masa de 6 oameni ,incepem sa jucam dupa 1 minut iese unu .....si imi scade 11 puncte si din pacate se intampla f des sa iasa unu ..adik ai noroc cand poti sa joci tot jocul ..chiar nu e corect ..nu mai joc e si enervant ca ies aia si in plus iti scade punctele aiurea !!! faceti ceva ..nu mi se pare corect .
in timpul jocului nu mai tin nimic deschis si mereu cand ma apropii de 10.000 sunt data afara de la masa
De multe ori daca conexiunea la internet cade se considera ca ai parasit partida si se scad 100 p. Insa mai sunt situatiile in care, daca ti se acorda o sanctiune chiar in timp ce tu joci, sanctiune care necesita deconectarea userului de la joc (dezactivarea chatului, suspendarile de 3, 15 zile), atunci esti scoasa de la masa pentru a se aplica sanctiunea. In cazul tau probabil ca s-a intamplat ultima varianta, noi tocmai am verificat abuzurile raportate de useri.
Dap...iti multumesc lara k imi comentezi mesajele fara sa-mi raspunzi direct la ele!!!Sa aprobam prin absurd ca ceea ce spuneti voi,este adevarat,legat de conexiunile noastre de internet si micile caderi ale netului...daca este asa...de ce nu incercati sa introduceti optiunea de reconectare la joc,pentru ca din cate vad eu sunt multi useri care sunt dati afara de la masa..."din cauza caderii netului";)...Mai mult ca sigur asta ar fi cea mai buna solutie...v-ar scuti si de explicatiile plictisitoare si agasante pe care trebuie sa le dati fiecarui user in parte...si ar fluidiza si jocul de whist;)...O zi buna va doresc...sau seara...ca de acum e trecut de 18:)
Dap...iti multumesc lara k imi comentezi mesajele fara sa-mi raspunzi direct la ele!!!Sa aprobam prin absurd ca ceea ce spuneti voi,este adevarat,legat de conexiunile noastre de internet si micile caderi ale netului...daca este asa...de ce nu incercati sa introduceti optiunea de reconectare la joc,pentru ca din cate vad eu sunt multi useri care sunt dati afara de la masa..."din cauza caderii netului";)...Mai mult ca sigur asta ar fi cea mai buna solutie...v-ar scuti si de explicatiile plictisitoare si agasante pe care trebuie sa le dati fiecarui user in parte...si ar fluidiza si jocul de whist;)...O zi buna va doresc...sau seara...ca de acum e trecut de 18:)
Nu se poate "adauga" pur si simplu functia de reconectare la joc la versiunea actuala. Daca ar fi fost asa usor am fi facut deja acest lucru in loc sa tot postam explicatii "plictisitoare si agasante" pe forum. Trebuie dezvoltata o a doua versiune de Whist, lucru pe care il avem in vedere in viitor atat la acest joc, cat si la Table. Poate nu ne miscam atat de repede pe cat v-ati dori, dar ne straduim. Weekend placut!