Draga delinquent, un user care jigneste primeste sanctiune pentru limbaj necorespunzator. Un user care aduce [U]injurii repetate[/U] altuia, injurii pe care imi este jena sa le scriu pe forum, primeste anulare cont conform regulamentului.
Va reamintim ca jucatorii care injura, jignesc in mod repetat si nu respecta ceilalti useri nu au ce cauta pe acest site.
Rezolvati va rog problema cu conexiunea. Se intampla din ce in ce mai des sa se blocheze jocul in mijlocul unei partide. Mai rau e ca daca cei cu care joci nu stiu ca s-a blocat, ei au impresia ca iesi intentionat si nu te mai lasa sa intri la masa. E neplacut si dpdv al punctelor. Am pierdut destule puncte pentru ca jocul s-a blocat la mijloc.
Multzam
De cele mai multe ori jocul se blocheaza la cel care pierde conexiunea cu internetul pentru cateva secunde. Pe viitor vom introduce si la whist functia de reconectare la joc. Multumim pentru intelegere.
Lara fara suparare...una e sa cada netul la un user,chiar si pt.cateva secunde...si acesta sa iasa de la masa...si alta e sa fii scos de la masa de cateva ori bune,avand 1400 si ceva de puncte si apoi sa ti se spuna ca tre'sa mergi la regenerare puncte...chiar daca ai peste 1000 de puncte...eu nu prea mai cred abureala asta cu conexiunea noastra de internet...se intampla de mult timp...si voi probabil,nu puteti face nimic in privinta asta...nu mai dati vina pe netul userilor!!!