lestatis, nu putem verifica un chat decat daca cineva raporteaza un utilizator. In raportarile de peste weekend nu am avut nici una la adresa userului bella_39. Nu am nici o simpatie pentru userii care incalca regulamentul, iar bella are 5 sanctiuni. Nici nu se pune problema sa o favorizam.
In ceea ce priveste transferul de puncte la whist, este cam greu de trisat. Ar trebui te "ajute" inca 5 oameni sa castigi.
de ce se intampla in timpul jocului sa se reseteze scorul? asta chiar este enervant pentru k pierzi f multe pcte...
Multumim pentru semnalare. Nu este vorba despre o resetare a scorului, ci despre un bug vizual. In timul jocului se intampla ca scorul din casetele jucatorilor sa nu ***ncida cu scorul real (cel din tabel). Repetam, este doar un bug vizual, de afisare, scorul se calculeaza corect si este afisat corect in tabelul de joc.
Multumim pentru semnalare. Nu este vorba despre o resetare a scorului, ci despre un bug vizual. In timul jocului se intampla ca scorul din casetele jucatorilor sa nu ***ncida cu scorul real (cel din tabel). Repetam, este doar un bug vizual, de afisare, scorul se calculeaza corect si este afisat corect in tabelul de joc.
oki am inteles, ms
Nimeni nu poate fi dat afara in timpul jocului decat de catre admini (daca aplica o sanctiune ce necesita acest lucru: suspendare 3 zile, dezactivare chat etc. - sanctiunea este afisata mai apoi si in pagina Jucatori sanctionati). Cel mai probabil ai avut o cadere scurta de net si jocul a considerat ca ai parasit partida. Vom dezvolta si o a doua versiune de Whist care sa includa si functia de reconectare la joc.
buna ziua. nu inteleg de ce se supara copii astia care joaca whist. pentru simplul fapt ca eram pe primul loc am fost facuta idioata, proasta rau, astea vad sunt cuvinte care se pot scrie vad. si bineinteles am fost data afara de la masa. nu stiu ar trebuie ca acesti jucatori sa fie sanctionati cand vorbesc astfel. cum pot raporta un bug? de fapt ce este un bug? as fi vrut sa stiu si eu cum puteam raporta acesti jucatori care mau jignit asa cum se face? multumesc de atentie astept raspuns.
Raporteaza bug nu este pentru asa ceva, ci pentru a raporta o eroare care apare in joc.
Daca doresti sa raportezi utilizatori care au un limbaj jignitor sau injura vezi in pagina Ajutor cum: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html
nu inteleg de ce li se ofera posibilitatea jucatorilor de a scoate pe altii de la masa de joc.... de cele mai multe ori esti scos pt k ai castigat. alt motiv frecvent este faptul k nu te misti destul de repede pt "pretentiile" gazdei sau i se pare k nu esti destul de bun pt el/ea... nimeni nu ar trebui sa aiba acest drept intrucat este un site public, toti cei ce au cont aici au dreptul sa joace!
nu inteleg de ce li se ofera posibilitatea jucatorilor de a scoate pe altii de la masa de joc.... de cele mai multe ori esti scos pt k ai castigat. alt motiv frecvent este faptul k nu te misti destul de repede pt "pretentiile" gazdei sau i se pare k nu esti destul de bun pt el/ea... nimeni nu ar trebui sa aiba acest drept intrucat este un site public, toti cei ce au cont aici au dreptul sa joace!
Nu iti ia nimeni dreptul la joc, daca te deranjeaza faptul ca ai fost dat afara de la o masa (din motive stupide sau nu), poti sa iti creezi tu o masa si sa fii gazda, asa nu te mai poate da nimeni afara.