Acest regulament se aplica tuturor utilizatorilor - deci este corect. Cui nu-i convine sa fie iertat pentru prima abatere poate sa nu o comita.
Orice conversatie de pe site poate fi "verificata" doar daca este raportata sau daca se petrece pe main chat si un admin este prezent in camera. Mai toti utilizatorii isi ies pe culoare atunci cand pretind si ofera retur (e regula inventata si acceptata de multi dintre voi). De vreme ce nu se poate controla conversatia si cu siguranta cei doi nu sunt clone, conducerea site-ului recomanda tuturor sa evite persoanele suspecte de joc nesportiv pentru a nu oferi acestora sansa de a le lua punctele sau primirea lor la masa separat.
Si luminita001 si shi_nobi au jocuri separate in care castiga. In lipsa de dovezi clare, nu putem sa presupunem decat ca joaca relativ bine si nu-i putem sanctiona - ramane la latitudinea fiecaruia daca decide sau nu sa joace cu acest cuplu sau cu ei separat.
As aprecia sa moderezi limbajul cu care te adresezi in acest forum.
Spor la joc
Buna, am si eu o nelamurie cu punctajul la whist...nu am mai jucat de o perioada mai lunga...si vad ca punctajul meu la whist v2 este de 3000...nu trebuia sa am punctajul care l aveam inainte la v1?
@sunshine_ana1981 Rezolvat.
@lasa_ma_in_pace Rentz-ul este facut, dar e in stadiul de testare de bug-uri
Este prima oara cand se raporteaza aceasta eroare. Am transmis programatorilor.
Multumesc pentru ajutor.
Daca doresti sa trimiti printscreen-uri, atunci foloseste adresa info@joci.ro