1. daca schimb camera de joc,imi spune k ma aflu deja intr-o camera si sa ma deloghez2. nu apare "delogare",oricat as apasa pe butonul acela cu id-ul meu3. daca pica netul pt 1 secunda,nu se mai reconecteaza4. nu pot sa trimit bug5. sa mai zic de cate ori am disparut de la masa desi nu era din cauza mea sau a netului meu?
v ati gasit sa introduceti noul site de sarbatori si normal ca nu sunteti sa rezolvati problemele multe care au aparut . Inca odata dati dovada de,, profesionalism ''(daca mai era nevoie).O ,,mica'' problema de care nu ati tinut cont este aceea ca nu afisati la whist tipul mesei ,818 sau 181 , celelalte pbl fiind acelea a nu functioneaza site .....e normal asta pt ca multi au vacanta acum si de ce sa joace pe joci.ro cand sunt atatea site uri de jocuri . in speranta ca dupa sarbatori veti rezolva aceste pbl va doresc un paste fericit alaturi de cei dragi admnilor si tuturor userilor
Mi'ar place sa gasesc aici si Rentz,este un joc asemanator a lui whist,ar fi minunat daca ati adauga si acest joc pe site-ul vostru pe care eu al ador de ani,este un joc al minti si ar fi fain sa fie si el.Desi la whist nu este corect cand se joaca la 0 ca noi ceilalti 5 suntem cam in plus la masa aceluia ce isi bate joc la masa de ceilalti jucatori,e ok sa joace la 0 dar noi ceilalti luam -15 puncte ce nu mi se pare corect,dar voi stiti ce si cum faceti regulamentul.Sunt aici de cand ati inceput acest site si l'am recomandat si am invatat multi prieteni aici la voi,binenteles nu cu acest nick....O zi cat mai minunata si atat cat veti functioana si cu bune si cu rele eu numai aici joc si sincera sa fiu si pe neogena mai rar(sa joc si rentz)...asa ca haideti alaturati si rentz pe viitor,asa cum ati facut si cu yamns
Azi am avut parte de ceva la care sincer nu ma asteptam...eram 5 jucatori la o masa...bun nimic in neregula aici. Dar am vazut cum un jucator care a jucat practic la misto si a terminat cu 0 pcte a luat 25 de pcteceilalti 4 cu toate ca am jucat corect am fost penalizati cu -15 pcte...pai cum vine asta? poate ca asa o fi criteriul cu acordarea punctelor la final dar nu e normal ca unul sa joace la misto si sa termine cu 0 pcte...iar intre ceilalti sa fie lupta stransa iar in final sa nu se aleaga cu nimic...ba mai mult ei sa fie penalizatifiind joc de 5 castigatorul trebuia sa ia 50 de pcte...dar a fost viceversa...cel de pe ultimul loc ia 25...iar restul -15deci dc e sa fie joc de 6 si unul dintre jucatori isi bate joc si termina ultimul cu 0 pcte in final tot el iese bine?ia 30 de pcte iar restul sunt penalizati cu -25?e bataie de joc!!
OK m-am mai documentat intre timp si am aflat cu stupoare ca poti sa fii castigator si in cazul in care faci 0 pctecam ciudata chestia asta...credeam ca trb sa ai pcte destule pt a fi castigator...dar vad ca merge si cu 0e o tactica care cam ruineaza jocul pt ca unii pot sa joace la misto si sa piarda intentionat pare cam greu sa obtii 0 pcte dar eu tot raman la parerea ca nu e corect pai tu te chinui sa faci pcte iar in final unul care joaca la misto si pierde intentionat pana la urma e castigator doar pt ca a facut 0 pctee aiurea rau. Bun e declarat castigator cel cu 0 pcte...dar nu e corect ca ceilalti jucatori sa fie penalizati cu -15 pcte indiferent de cate pcte are fiecare asta inseamna ca au jucat de pomana.
OK m-am mai documentat intre timp si am aflat cu stupoare ca poti sa fii castigator si in cazul in care faci 0 pctecam ciudata chestia asta...credeam ca trb sa ai pcte destule pt a fi castigator...dar vad ca merge si cu 0e o tactica care cam ruineaza jocul pt ca unii pot sa joace la misto si sa piarda intentionat pare cam greu sa obtii 0 pcte dar eu tot raman la parerea ca nu e corect pai tu te chinui sa faci pcte iar in final unul care joaca la misto si pierde intentionat pana la urma e castigator doar pt ca a facut 0 pctee aiurea rau. Bun e declarat castigator cel cu 0 pcte...dar nu e corect ca ceilalti jucatori sa fie penalizati cu -15 pcte indiferent de cate pcte are fiecare asta inseamna ca au jucat de pomana.
Pentru ca multi considera ca nu e corect sa faci 0 si sa castigi, am pus la dispozitia voastra si Whist v.2. Acolo se premiaza jocul constant si licitarea, iar jocul la 0 nu se puncteaza. Plus se acorda bonus pentru un scor de peste 150 si mesele pot avea si miza de puncte.
Intra aici si vezi cum e http://joci.ro/beta/jocuri/Whist%20v2