mai au vreun sens sesizarile noastre ? ....azi de doua ori , in timpul jocului, mi-a aparut mesajul "te afli deja intr-o camera la acest joc" si , instantaneu am fost scos de la masa....nu ca ma omor dupa 200 de puncte, dar la urma urmei sunt castigate corect nu date de pomana...am aprecia gestul d-voastra de a raspunde macar in scris, daca nu prin corectarea "minunatelor" erori...filosofia asta a strutului nu va face cinste :)
Asta e culmea culmilor. Am primit suspendare trei zile. As putea sti si de ce, asa, spre cultura mea generala, nu din amuzament. Nu ne mai bagati texte de genul "nici o sanctiune fara motiv" , e de mult fumata. Joc aici de ceva vreme si am vazut cum se intimpla lucrurile. Cei care intr-adevar injura, care-si bat joc de ceilalti jucatori, care folosesc un limbaj ce ar face sa roseasca si un puscarias, aia nu primesc nimic.:eek: Sunt jucatori care au zeci de nik-uri si la folosesc doar pentru lupte verbale si razbunari, sa inteleg ca ei sunt mai destepti???????????????? Eu nu-mi amintesc sa fii injurat sau jignit pe cineva, si nu am memoria scurta. Ca sa nu mai vorbim de sanctiunea pentru "limbaj neadecvat". Am fi recunoscatori daca ne-ati explica mai detaliat nuanta acestui termen si criteriile pe care le folositi. Ce inseamna neadecvat?unde se inscrie? :rolleyes:De cind joc aici nu am vazut ca ati fi raspuns vreodata la o intrebare de genul celei pusa la inceputul acestui mesaj. Interesant ar fi daca ati atasa mailului pe care ni-l trimiteti drept instiintare si dovada injuriilor. Nu de alta , dar multi jucatori de aici se pling ca primesc sanctiuni sau le-au fost suspendate conturile din nimic sau din prea putin. Ban pe ip ????? hai sa fim seriosi:D. E uimitor cum vi se simte prezenta in sanctiuni si cit de putin va faceti simtiti in calitatea acestui site, raspunsuri la intrebari, colaborarea cu jucatorii, schimburi de opinii.:D
Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Whist.
Va multumim.
nu mai pot juca wist.Imi spune ca ma aflu deja intr-o camera.
Am dat delogare si dupa am intrat din nou si am dezactivat si blockerul si imi spune acelasi lucru.Cum pot rezolva problema?
cat trebuie sa suport insultele si jignirile ce mi se aduc? de ce nu sunt sanctionati jucatorii care aduc prejudicii-asa cum scrieti in regulament-am sesizat adminii degeaba? IAR?
are dreptate.....toti il jignesc,iar el saracutzu esta atat de 'cuminteeee'./.....va rog sa luati masuri........