nu aveti nici macar curajul sa intrati pe nikurile voastre.puteti scrie ce vreti,lumea va stie,voi sunteti cu circul aici pe site,nu intrati sa jukati.peste ceva vreme o sa va injurati intre voi.doar asta stiti.nu am nimic de demonstrat la nimeni,stiu cum sunt si in viatza.voi aveti attatea nikuri de nu stiti cum va mai cheama real,noroc cu cartile de identitate...
Nu esti tu in masura sa dai lectii de viata pe aici, tu insusi esti un exemplu negativ prin simplul fapt ca ti pierzi pe aici noptile, barbat in toata firea...Si da jignesti, si destul de urat.. Nu vreau doar sa ti se inchida contul, ( ca nu s invidioasa pe cei cu puncte multe), dar vreau sa se faca dreptate .atat celor "MARI" cat si celor NEINSEMNATI... Mai pe scurt, contul tau trebuia inchis de mult..:D
Daca s-a considerat ca eu am avut un limbaj inadecvat folosind cuvinte agreate de limba romana si in nici un caz folosite in mahala, este posibil ca adminii sa fi gresit persona sau sa nu inteleaga ideea. Sper sa primesc si un raspuns! Caci sunt persona care folosesc un limbaj de nici macar nu merita mentionat si nu primesc nici macar o avertizare.