Pentru inceput viziteaza pagina noastra de Ajutor: http://joci.ro/ajutor.html
Gasesti acolo raspunsuri la cele mai frecvente intrebari. In plus, majoritatea explicatiilor sunt insotite de print screen-uri. Bafta!
Salut,revin cu o propunere...daca tot mai dureaza pana se rezolva cu posibilitatea de reconectare la joc...de ce nu faceti penalizarea mai mica...banuiesc ca mi veti spune ca in acest mod veti incuraja alti jucatoi sa paraseasca partida inainte de terminare...eu una sortez jucatorii...avem posibilitatea sa vedem procentul de quit la fiecare jucator...in functie de el putem opta daca sa jucam sau nu cu anumiti jucatori.
Penalizarea este de 100 pct,eu joc si cate 2 ore pt a face 100 pct,iar intr o fractiune de secunda datorita serverului vostru le pierd,nu prea e normal.Daca era vb de conexiunea mea la internet,treb sa suport consecintele...avand in vedere ca nu am nici o vina,decat ceea ca stau si joc cate 2 ore pt 100 pct ,ca apoi sa le pierd...nu din vina mea.
La inceput am jcuat rummy,la fel si acolo erau caderi ale serverului...penalizarea era de 300 pct,dar pe care le puteai recupera mult mai usor,apoi au intervenit cei ce nu joaca corect si am decis sa nu mai joc,ca nu mai aveam nici o placere vazand cum se fac zeci de mii de puncte,,intr un mod total pe din afara regulamentului .Am ajuns la whist...inca nu se fura intr un mod prea vulgar ,dar pierzi foarte mult timp avand in vedere ca nu joci pt nimic...ca de exemplu azi am avut 2 blocari in timpul jocului...200 pct penalizare...am jucat cateva ore pur si simplu degeaba sau se poate zice si de antrenamet )
Sper sa gasiti o solutie sau poate, de ce nu sa mi si recuperez o parte din pct pierdute datorita serverului.
Bafta
faceti si voi ceva fratilor,iar am pierdut o suta de puncte aiurea...si am jucat si azi cateva ore...degeaba.
O sa fac si cu whist cum am facut si cu rummy...nu se poate juca...pa.
Am sa fac si reclama buna...in ritmul asta al vostru de rezolvare a problemelor...cu siguranta o sa obtineti noi jucatori pe site...rusine