Daca am scris aici ,va spun sigur ca nu am scris doar asa ca sa ma aflu in treaba...atunci cand ies toti jucatorii nu mi spune ca a fost o cadere scurta a conexiunii la toti:) si avand in vedere problemele mele cu conexiunea stiu cand am avut eu probleme cu conexiunea si am fost deconectata de la joc,dar de cele mai multe ori a fost o problema de la voi...poate nu m am exprimat eu corect ca serverul...asta insemna probabil sa se blocheze la toti...dar de f multe ori cand am pierdut jocul,va pot spune cu siguranta ca nu aveam probleme cu conexiunea avand in vedere ca aveam si alt program deschis care foloseste conexiunea la internet si la cea mai mica pierdere de conexiune sunt atentionata...ceea ce nu s a intamplat si atunci cand ieseam de la masa de whist :)
Anywaysper ca se vor rezolva intr un fel ... mult noroc :)
Abia am termina un joc si ar fi trebuit sa ies pe locul 1 deoarece aceam 131 ptc, iar locul 2 era abia la 67 ptc, restul mult mai putin. La sfarsit am fost clasata pe locul 3 si mi s-au luat 15 puncte din totalul meu.
Nu inteleg cum se poate!
Scorul functioneaza bine, dar la jocul de Whist exista un bug vizual: in caseta jucatorilor nu apare tot timpul scorul corect. Apasa Tabel Scor pentru a vedea punctele reale pe care le are fiecare jucator.
Ne cerem scuze, vom rezolva acest inconvenient pe viitor.
cum e posibil ca in timpul jocului sa ma scoatetzi din joc shi sa ma trimitetzi la regenerare? nu s-a intimplat o data de cel putzin 7 ori saptamina asta.e pacat ca asha nu mai te lasa nimeni sa joci ieshind mereu
Jocul de Whist nu are Reconectare la joc, de aceea la orice cadere de net se considera ca parasesti partida. Pe viitor ne vom ocupa si de acest aspect.