Fii atenta, Sirrenno.Subiectul asta imi place in draci.Nu mi-ai propune mie ce ti-as propune tie si ma gandesc aqm la ca ai sani frumosi. Sincer, imi plac mult, asa cred.Uite, ne vedem la web in seara asta sau vin la Buc...dak nu ma primeste Diana varianta 2 esti tu. Incepi sa imi placi...
Sa stie adminii acestui saite ca 1TAL14 sa anunte jucatorii care vin pe aces sitte sa nu intre sa joace ion camera albastra sa joace cu acest element bizar care are multe punce si [rpfita de ceasta ocazie pluseaza ea puncele de la jucatori sii dau afara din camera sau fucge oare acest jucator respecta aceste reguli ale acestui sitte , deci daca e regulament banuesc ca biine ar fi sa fie pentru toti , nu uitati ca ea imparte aceste puncte virtuale si cu bibicu deci ei nu au regulament sau cum , daca e asa anuntatine ca nu mai intram si nu cumparam nimic de pe acest sitte
Draga other, in primul rand vreau sa-ti spun ca nu sti sa joci holdem, plusezi aiurea si normal ca pierzi punctele pe care cu greu le faci, si nu te obliga nimeni sa intri la o masa unde sti ca se joaca un anumit stil de joc daca ai putine puncte,iar eu daca nu vreau sa joc cu cineva la masa...nu ma poate obliga nimeni sa joc cu acea persoana sau sa joc cand vrea ea...si cu siguranta daca eu si cu acel bibicu de care spui tu am facut transfer de puncte fi sigura ca sunt capabili admini acestui site sa descopere acest lucru fara sa le atragi tu atentia....si inca ceva...INVATA SA PIERZI!!!
nu am facut asa ceva pentru ca nu aveam nici un motiv...nici macat tie wizz_clok care m-ai injurat si m-ai facut in toate felurile nu ti-am facut raport...dapoi la altii....si tu chiar ai injurat ...probabil deaia te-au si sanctionat adminii...asa ca stai linistita adelina!!! P.S cate conturi mai ai? adica CLONE?