tu iai facut raport si lui liviu degeaba asa ca nu mai da in amanunte are dreptate other ca joci neregulamentar si ca dai afara jucatorii degeaba afara bine face adminii ce fac daca liviu lai trimis unde nu rebuea o sa urmezi tu
salut eu sunt __LIVIU__as vrea sa stiu si eu pentru ce motiv am fost anulat contul __LIVIU__ ca habar nu am...MS
Si daca pana acuma doar banuiam ca other este wizz_clok...acuma sunt aproape sigura ca este asa...atfel nu vad de ce te-ai inflamat cand am intrebat pe wizz daca mai are alte conturi...s-au nu sti sa citesti?
SUNT __LIVIU__...si as vrea sa stiu si eu motivul pentru care contul meu a fost anulat...se pare ca toata lumea spune k u mi'ai facut raport...TI'AM FACUT CEVA???
Poate nu ai auzit de regulile de postare pe acest site - coincid cu bunul simt. Vom verifica neregula semnalata. Pe viitor ai grija la limbaj.
IMI PUTETI SPUNE SI MIE VA ROG FRUMOS DE CE A FOST ANULAT CONTUL __LIVIU__DE LA HOLDEM ??K VAD K NU IMI RASPUNDE NIMENI....A FOST ANULAT PENTRU CE????VA MULTUMESC
tu iai facut raport si lui liviu degeaba asa ca nu mai da in amanunte are dreptate other ca joci neregulamentar si ca dai afara jucatorii degeaba afara bine face adminii ce fac daca liviu lai trimis unde nu rebuea o sa urmezi tu
SALUT SUNT __LIVIU__...POATE SA IMI ZICA SI MIE CNV MOTIVUL PENTRU CARE CONTUL MEU A FOST ANULAT???ATAT TIMP CAT EU NU AM FACUT ABSOLUT NIMIC!!!MS
Da este adevarat am auzit si eu wizz ca 1tal14 a facut eliminarea lui liviu din cauza topului ,dar poate adminii o sa aibe grija si de 1TAL14 ca din cauza acestui cont jucatorii nu mai folosesc camera albastra
nu mai inteleg nimic...CUM POTI ANULA UN CONT DACA NU FACI NIMIC...NU INJURI PE NIMENI NU DAI PUNCTE???PENTREU K AVEAM 200 DE MIL ASTA NU INSEMNA K ACEL CONT TREBUIA ANULAT...SA NU MAI ZIC DE ALTII CARE AU TRANSFERAT SUTE DE MILIOANE SI INCA SUNT IN TOP
SALUT SUNT __LIVIU__...POATE SA IMI ZICA SI MIE CNV MOTIVUL PENTRU CARE CONTUL MEU A FOST ANULAT???ATAT TIMP CAT EU NU AM FACUT ABSOLUT NIMIC!!!MS
Iata lista de sanctiuni:
suspendare 3 zile: 2011-12-05 13:27:01, Injurii.
suspendare 3 zile: 2011-12-13 15:21:17, Injurii.
dezactivare chat: 2014-12-10 15:30:28, insulte
anulare cont: 2015-04-19 16:49:35, Tranzactii neachitate
auzi 1ital14 degeaba razi ca eu cumpar puncte deci razi de fiecare u care cumpara puncte aici nu uita un singur lucru noi tinem situl asta care cumparam de pe acest sitte nu tu care razi de noi ca noi cumparam puncte de pe acest sitte sa vada adminii ce fel de oameni tine pe acest sitte sa-ti fie rusine . poate ai sa ajungi si tu sa faci cumparaturi usor usor azi esti sus maine esti jos.