nu mai inteleg nimic...CUM POTI ANULA UN CONT DACA NU FACI NIMIC...NU INJURI PE NIMENI NU DAI PUNCTE???PENTREU K AVEAM 200 DE MIL ASTA NU INSEMNA K ACEL CONT TREBUIA ANULAT...SA NU MAI ZIC DE ALTII CARE AU TRANSFERAT SUTE DE MILIOANE SI INCA SUNT IN TOP
nebun mai esti nu auzi ca 1ITAL14 re-a lucrat sa ramana ea in top
Si daca pana acuma doar banuiam ca other este wizz_clok...acuma sunt aproape sigura ca este asa...atfel nu vad de ce te-ai inflamat cand am intrebat pe wizz daca mai are alte conturi...s-au nu sti sa citesti?
saracie ce esti dute pe o planeta unde nu ai nici o legatura cu lumea oare de ce traesti printer oameni si nu traesti in foc saracie ce esti nimic nu ai in capul ala bun nimic , putoare dute la munca nu dormi pe sitturile de pe aici vai de steaua ta oare unde dormi , eu cred ca tu dormi in padure saracie ce esti
Si daca pana acuma doar banuiam ca other este wizz_clok...acuma sunt aproape sigura ca este asa...atfel nu vad de ce te-ai inflamat cand am intrebat pe wizz daca mai are alte conturi...s-au nu sti sa citesti?
javra ce esti vrei sa tii camera albastra vrei sa fii sef sef sa fii la tine acasa sau mai bine cumpara/ti sitte nenorocitule ce esti care ai facut numai sifoneala pe acest sitte multi u i-ai eliminat javra de om ce esti sa/ti dea o lectie adminii nesimtitule
Iata lista de sanctiuni:
suspendare 3 zile: 2011-12-05 13:27:01, Injurii.
suspendare 3 zile: 2011-12-13 15:21:17, Injurii.
dezactivare chat: 2014-12-10 15:30:28, insulte
anulare cont: 2015-04-19 16:49:35, Tranzactii neachitate
pe data de 19.04.2015 am cumparat eu puncte???s'au ce inseamna TRANZACTII NEACHITATE??si insulte adresate cui??NU CRED K SUNT MOTIVE FOARTE GRAVE SA SE ANULEZE UN CONT CARE ESTE DE ATATA TIMP PE ACEST SITE...SI PLUS DE ASTA AM CUMPARAT FOARTE MULTE PCT DOAR SA MA JOC DE PLACERE K SI ASA NU AI NICI UN BENEFICIU ...VA MULTUMESC
Sunt si eu de accord, am patit-o cu wiz_clock si cu other, ei sunt cei care injura si au un joc nesportiv, ca urmare a acestor practice sunt dati afara de la multe mese de joc, oricum exista si o lipsa de corectitudine din partea administratorilor, de ce nu anuleaza aceste conturi? un exemplu este forward_oane, continuam cu wiz si other ei incontinu injura , jignesc si au un joc nesportiv, dar sunt primii care se revolta, parerea mea este ca regulile pentru cei care cumpara puncte sunt diferite fata de regulile pentru cei care le castiga