asa este :))=)) morukitekido ... frate ... hai dreaq inapoi la 2/10 ca ala e sfant... stiu om cu 20 de conturi pe putin ... ii dau poze lu marius adminu .... cu toate conturile lu ala ... tot ce am vb q el .. si el zice ... ces astea :))=)) mai bine stau in banca mea si imi vad de jocul meu ...
asa este :))=)) morukitekido ... frate ... hai dreaq inapoi la 2/10 ca ala e sfant... stiu om cu 20 de conturi pe putin ... ii dau poze lu marius adminu .... cu toate conturile lu ala ... tot ce am vb q el .. si el zice ... ces astea :))=)) mai bine stau in banca mea si imi vad de jocul meu ...
Nici un admin nu are dreptul sa acorde sanctiuni pe baza print screen-urilor pentru ca acestea pot fi editate de cineva priceput intr-un program gen Photoshop. Raportati corect un jucator care incalca regulamentul daca doriti sa luam masuri. Vedeti aici cum se procedeaza: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html
Cred k admini site acesta e cam dus......ba ieri mi-ati anulat contul cu 6 mil pe el azi cu 1 mil pe el..............piedetii jucatorii dreqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.c avetii...lastien dreq sa jucam k nu mai putem si mie la mai multi...:mad:
Odata ce te-ai inregistrat pe Joci.ro se presupune ca esti de acord cu Regulamentul si Termenii si Conditiile de utilizare a acestui site.
Inainte de a ne acuza, te rugam sa recitesti Regulamentul nostru: http://joci.ro/regulament.html, asa vom evita discutiile de acest fel si vei intelege care sunt restrictiile si sanctiunile acordate pentru incalcarea lor.
PS. Poti sa iti exprimi nemultumirile si pe un ton civilizat. Ai un avertisment pentru limbaj.
Stimati Admini azi mi sa intamplat de 3 ori la rand sa schimb 3 carti si automat sa-mi schimbe inca o carde . as dori sa luati masuri in aceasta privintza . va multumesc .
Este prima oara cand cineva ne semnaleaza aceasta eroare. Te rugam sa trimiti bug daca se repeta pentru a putea investiga sau poate stii tu sigur in ce conditii se reproduce si ne poti spune.
Jocul nesportiv la poker este acel joc in care jucatorii nu isi apara corect sansele si doneaza, transfera, vand/cumpara puncte.
Daca nu ma insel, situatia descrisa de tine obliga adversarul, atunci cand face o crestere de bet, sa o faca cu o suma fixa impusa de jucatori (corecteaza-ma daca gresesc). Acest lucru se incadreaza la reguli proprii aduse la joc. Cel care vine cu astfel de reguli proprii are obligatia sa faca masa privata si/sau sa informeze adversarii despre aceste reguli din timp, in caz contrar poate fi raportat. Asa se intampla la Rummy unde jucatorii convin sa joace cu/fara "mic".