Cum se poate dovedi ca doi jucatori folosesc Messengerul pentru a comunica intre ei cartile la un joc si a juca pe o mana? Sau mai bine, sunt in aceeasi incapere si comunica verbal. Nu se poate. Singura solutie ar fi ca un observator Joci.ro sa fie prezent la fiecare masa de joc, un fel de arbitru care sa analizeze daca sunt justificate cresterile bet-ului, ceea ce nu este posibil. Nu sutem un site de jocuri de noroc pe bani ca sa procedam in acest fel, aici se joaca de placere si se castiga doar puncte.
Sfatul nostru este sa intri la alta masa daca ti se pare ca sunt jucatori care triseaza in acest fel, oricum vor ajunge sa fie ocoliti cu timpul daca joaca doar asa.
SAll..eu pana akum am 8500k anulate pkt.....pe saracul am_revenit si ultimul cu 6000k pe el nu_ma_cunostii....eu stateam pana la 4 sa le fac mereu si voi imi anulati contu....dc nu aprobati tranferul_De_pkt.akum iar trb sa iau d la 1k......deja am luat d multe ori..joc pe site asta d cand a aparut,,,,,,,c sa mai zic eu astept sa mi dati contul inapoi...si sper...
mie mila de acest site , mai ales cum va laudati ca sunteti corecti dar niciodata nui vedeti pe anumiti utilizatori (probabil ca nu vreti sai vedeti) . florinjuju si etyy joaca tot timpul p mana dar niciodata nu faceti nimic in privinta asta
ziceti ca nu aveti cum ca ar trebui sa aveti cate un admin la fiecare masa . nu e nevoie decat de unul cu un user oarecare sa intre sa joace sa vada . dar asta este ROMANIA
mai baiatule :))
bagati mintile in cap!!!!!!!!
si asta pentru k si u joci pe mana cu acelasi jucator (care desigur e PRAFFFFFFFFF) DAR CARE ARE NICKURI DIFERITE
NU TE MAI PLANGE MAH k degeaba o faci [...]
Nu vedeti k nu va ajuta DUIMNEZEU sa faceti puncte [...]
toti [...] au puncte in ziua de azi dar asta e ce sa facem
va veni si zilele noastre mai bune cand si voi va veti milogi de noi sa va dam puncte dar asta n o sa se intample
ATATA TIMP CAT IL SUPARATI PE _TERENTE_, EL VA ANULEAZA CONTURILE :))
:cool: