Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 7 din 38
 Prima<56789>Ultima   

Vezi primul necitit

12-05-2008,12:20
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Repetam ceea ce am mai spus si cu alte ocazii: pe http://www.joci.ro nu se poate trisa folosind vre-un soft si nici nu avantajam pe nimeni. Daca este asa cum spui tu, atunci inseamna ca ai avut intr-adevar ghinion.

25-05-2008,22:31
benybooss Data inregistrarii: 18/03/2008 Mesaje: 0 Offline

domnilor administratori cum se poate k ajung la 200 de k si dupaia nu mai imi intra nimic?:(si alceva de ce mi se schimba cartile in timp ce joc?rix plys

26-05-2008,07:53

Probabil ai avut putin ghinion :) Daca nu ar mai intra nimic dupa 200 k atunci nu ar mai fi jucatori cu peste 1.000 k. Poti adopta o alta strategie de joc sau poti spera sa ai mai mult noroc la carti data viitoare. Bafta!

"de ce mi se schimba cartile in timp ce joc?rix plys"
Regulamentul forumului cere sa te exprimi corect romaneste si fii explicit in exprimare pentru ca noi sa iti putem raspunde. Poate revii cu mai multe detalii legate de problema ta si ne traduci si ce inseamna "rix plys".

26-05-2008,13:23
musca_salbatica Data inregistrarii: 09/05/2008 Mesaje: 0 Offline
Sal

Sa itzi explic eu lara despre ce e vorba ... in timp ce joci intradevar se intampla de mult ori sa itzi schimbe ultima carte . Adika am 23457 opresc 2345 si imi intra 6 (kinta sa zicem) si imediat dupa ce m-ia dat 6 (adika ultima carte k doar la ultima carte se produce eroarea) se transforma 6 in 10 sau in J sau in K etc... si nu sunt singurul care a patzit-o. e o mica eroare nu mare lucru dar cand e sa prinzi un full si itzi schimba cartea (specific din nou Ultima) te cam ia nervii :D si mai e un mic bug ... ceva de genul celui cu care a facut baiat_finutz atunci 150 mil. : sa zicem ca se joaka in 5 daka unu din astia 5 ramane 0 si nu iese de la masa in momentul cand gazda ii da x chiar daka el e 0 ii raman pktele la masa ( depinde cat e deschiderea) daka e de exemplu 500 deschidere in momentu cand ia dat x il arata cu -500 pkte si ramane deschiderea a 5 jucatori in loc de 4 cum ar fii normal. Nu e mare lucru nici asta dar se pot face ceva pkte cu el (cu bug-u) daka ai rabdare :)

31-05-2008,10:24
lumea_e_parsiva Data inregistrarii: 30/05/2008 Mesaje: 0 Offline
pt admini

lara ady si celalalt faceti ceva va rog frumos nu merge sa intram pe masters ce se intampla??? faceti ceva va rog frumos .... adica nu merge sa intram pe niki o camera :((

07-06-2008,08:57
don_martinezz Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Offline
pacat ...

Mi-ati anulat 12 mil doar pentru faptul ca mi-am permis sa mi le mut pe alte conturi care erau tot ale mele(pute-ati sa va uitati pe ip).Am jucat 1 sapt am facut 25 mil si m-am trezit deodata cu 13 mil...fara un avertisment fara nimic direct suspendat!Am fost printre cei mai corecti jucatori de pe site...aveam mai multe conturi dinainte de a avea regula asta cu un singur cont si nu mi se parea normal sa joc doar dupa 1 cont pt ca uneori imi iau x de la gazda...apropo joc nesportiv mi-ati scris la ambele conturi dak imi puteti explica si mie ce inseamna pt voi joc nesportiv as fi bucuros ca pe mana nu am jucat si am fost lucrat de vreo 2 ori!conturi multiple adevarat aveam dar erau de mult timp de anu' trecut din noiembrie daca nu mai devreme!transfer pcte si asta am facut dar aici puteati incepe cu niste avertizari si garantez ca nu-mi transferat pcte din nou ca doar nu eram tampit!Cum termin pctele de pe acest user ati m-ai pierdut un jucator de poker care juca de placere si pt a se distra!O zi buna va doresc

07-06-2008,09:00
don_martinezz Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Offline
pacat...

probabil stiti la ce conturi ma refeream... avenger si lapte_praf ! pe ultimu va garantez ca nu am jucat deloc cu el decat am pus 8 mil pe el nici macar nu am intrat la joc ca sa zici ca am facut joc nesportiv ... dar probabil deranjam prea multa lume pe acest site :mad:

08-06-2008,19:28
royala_la_valet Data inregistrarii: 10/05/2008 Mesaje: 0 Offline
pentru admini :(

cu parere de rau va spun ca mam saturat sa anulati conturi degeaba...si mam saturat de subiektul joc nesportiv nu dorm nopti intregi sa ma chinui s fac puncte LEGAL nu ka caltii si ma trezesc ku anulare ptrk jok nesportiv de mai inseamna jok nesportiv akum k sa facut deschidere de 20k si sunt obligat sa jok pana in 0 dk iau 1000k spre exemplu si numai pot juca sunt obligat sa joc...as vrea sa reveniti unpick asupra decizie si sa va uitati mai bine pe dovezi contul anulat esti careu_de_jokeri23... plek de pe doizece si vin aici pentru ce? ... sa faceti pushkarie curata si dk e sa fi facut prostii dc nu anulati contu in momentu in kare se face prostia...ci knd face omu puncte mai multe ... pakat am adus multa lume aici si mia plakut siteu de la inceput dar .... numai zik nimik....am o MAAAAAAAARe rugaminte la voi as vrea sa vad si eu dovezile pentru jok nesportiv si donare de pcte sa nu mor prost va rog mult de tot ... si un sfat prietenesc pierdeti din ce in ce mai multi jukatori infokati ai acestui site...lu gogasa_infuriata ala ii anulaseti vreo 25000k pentru jok NESPORtiv CEEA CE NUMAI EXISTA NU AVETI CE FACE ORIKUM SA SHTITI K AM AFLAT CE FACETI VOI CU ETYY SYCF SI COTOILA;) SI NU E FURMOS DELOC DOAR SUNTEM ROMANI NU ? SA LE DATI CODURI PE BANI O SA MA KREADA TOATA LUMEA NEBUN DAR E ADEVARAT....;)

09-06-2008,09:49

Citat de la don_martinezz:

probabil stiti la ce conturi ma refeream... avenger si lapte_praf ! pe ultimu va garantez ca nu am jucat deloc cu el decat am pus 8 mil pe el nici macar nu am intrat la joc ca sa zici ca am facut joc nesportiv ... dar probabil deranjam prea multa lume pe acest site :mad:

"va garantez ca nu am jucat deloc cu el decat am pus 8 mil pe el nici macar nu am intrat la joc ca sa zici ca am facut joc nesportiv". Joc nesportiv = donare, vanzare, cumparare, transfer puncte de pe un cont pe altul sau [U]orice alta modalitate de a face puncte pe un cont altfel decat prin joc corect[/U]. Deci sanctiunile nu ti-au fost acordate pentru ca "deranjai" ci pentru ca ai incalcat regulamentul site-ului.

Conturile multiple sunt interzise prin regulament. Nu suntem absurzi totusi, si, asa cum am mai spus, lasam 2-3 conturi/persoana, CU CONDITIA SA NU SE FACA TRANSFER DE PUNCTE INTRE ELE.

Ca sa intelegi de ce am ajuns la regula acesta, hai sa ne inchipuim urmatorul scenariu:
Un user are un limbaj necorespunzator fata de alti useri, injura si vinde puncte. Acest lucru ii aduce in timp 5, 6, 7 sanctiuni (avertismente, dezactivare chat, suspendare 3 zile etc.). Aceste sanctiuni, daca sunt adunate intr-un timp relativ scurt, pot duce chiar la suspendarea contului prin cumularea lor. Observand acest lucru, ca sa nu piarda punctele, el le transfera repede pe un cont nou. Este corect? In definitiv sanctiunile apartin aceluiasi om. Dar facand acest lucru, el practic isi "sterge" sanctiunile, ia doar punctele si o ia de la capat pe un "cont curat".

09-06-2008,10:15

Citat de la royala_la_valet:

cu parere de rau va spun ca mam saturat sa anulati conturi degeaba...si mam saturat de subiektul joc nesportiv nu dorm nopti intregi sa ma chinui s fac puncte LEGAL nu ka caltii si ma trezesc ku anulare ptrk jok nesportiv de mai inseamna jok nesportiv akum k sa facut deschidere de 20k si sunt obligat sa jok pana in 0 dk iau 1000k spre exemplu si numai pot juca sunt obligat sa joc...as vrea sa reveniti unpick asupra decizie si sa va uitati mai bine pe dovezi contul anulat esti careu_de_jokeri23... plek de pe doizece si vin aici pentru ce? ... sa faceti pushkarie curata si dk e sa fi facut prostii dc nu anulati contu in momentu in kare se face prostia...ci knd face omu puncte mai multe ... pakat am adus multa lume aici si mia plakut siteu de la inceput dar .... numai zik nimik....am o MAAAAAAAARe rugaminte la voi as vrea sa vad si eu dovezile pentru jok nesportiv si donare de pcte sa nu mor prost va rog mult de tot ... si un sfat prietenesc pierdeti din ce in ce mai multi jukatori infokati ai acestui site...lu gogasa_infuriata ala ii anulaseti vreo 25000k pentru jok NESPORtiv CEEA CE NUMAI EXISTA NU AVETI CE FACE ORIKUM SA SHTITI K AM AFLAT CE FACETI VOI CU ETYY SYCF SI COTOILA;) SI NU E FURMOS DELOC DOAR SUNTEM ROMANI NU ? SA LE DATI CODURI PE BANI O SA MA KREADA TOATA LUMEA NEBUN DAR E ADEVARAT....;)

Contul de care vorbesti, careu_de_jokeri23, avea doar 2 zile de la infiintare cand a fost anulat, deci nu poti spune ca ai pierdut chiar foarte multe nopti jucand pe el. Pe acel cont ai avut 2 sanctiuni de joc nesportiv: una de achizitionare de puncte si una de donare de puncte, de aceea a fost anulat. Dovezile sunt reprezentate de statisticile noastre interne care nu sunt publice. De asemenea, ar trebui sa citesti regulamentul site-ului: nu ai voie sa ai conturi multiple. Daca totusi mai ai unul sau doua, sub nici o forma nu poti transfera puncte de pe unul pe altul.

Iti reamintim ca jocul nesportiv = donare, vanzare, cumparare, transfer puncte de pe un cont pe altul sau orice alta modalitate de a face puncte pe un cont altfel decat prin joc corect.

In ceea ce priveste asa-zisele coduri, te informam ca ele nici macar nu exista, nu mai vorbesc despre faptul ca le-am vinde unor jucatori pentru a-i favoriza. Te rugam sa nu mai aduci acuzatii nefondate la adresa noastra.

Pagina 7 din 38
 Prima<56789>Ultima