Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 5 din 38
 Prima<34567>Ultima   

Vezi primul necitit

21-03-2008,13:31
leustean Data inregistrarii: 02/02/2008 Mesaje: 0 Offline

sarut mina...... am si eu o intrebare daca se poate ?,,,,,, se poate sa imi dati simie drumu la contul meu ....... (salam_paine) daca se poate acuma .. va rog frumos. sa multumesc pentru intelegere :D

21-03-2008,13:34
leustean Data inregistrarii: 02/02/2008 Mesaje: 0 Offline

si inca ceva nu mai vreau sa fiu deranjat de _pokalone_ si de europeanu mai ales de k_o_k_o pei nu mai pot sa ma joc ca mereu ma injura si chesti de genu asta pei eu cum sa nu ii injur cind ei ma injura pe mine dumneavoastra cum ati reactiona -:X

21-03-2008,13:41
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Citat de la leustean:

sarut mina...... am si eu o intrebare daca se poate ?,,,,,, se poate sa imi dati simie drumu la contul meu ....... (salam_paine) daca se poate acuma .. va rog frumos. sa multumesc pentru intelegere :D

salam_paine
19 Martie 2008, suspendare 3 zile
Expira: 22 Martie 2008 20:43:29

31-03-2008,19:22
kaliteros Data inregistrarii: 14/12/2007 Mesaje: 2 Online
crestere artificilala

considerati ca sunteti administratori ai unui joc ce se poate juca corect?
atunci de ce nu se ia nici o masura impotriva celor care practica un joc nesportiv?
am ajuns sa jucam si sa ne enervam datorita unora care nu stiu sa joace pt distractie ci doar pt a "trage tepe".imi pare rau ca s-a ajuns aici .am crezut ca monotoorizati si chiar luati masuri dar vad ca nu.:(

01-04-2008,08:14
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Luam masuri impotriva celor care joaca nesportiv in masura in care ii depistam si avem dovezi. O monitorizare ideala ar necesita un observator Joci.ro la fiecare masa de joc, ceea ce este imposibil. Asa ca v-am dat si voua posibilitatea sa raportati userii care incalca regulamentul. Noi vom verifica si vom da sanctiuni daca este cazul.

02-04-2008,08:01
_baiat_finutz_ Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Conturi Anulate Degeaba !

Dc Atzi Sters Subiectul Care L-am Postat Mai Devreme ? Nu are dreptul toata lumea sa vada ce facetzi voi ? sa vada conturile care le anulatzi degeaba ? doar pt. k jucam la deschideri mai mari decat vretzi voi ? :mad: Mai Bine Atzi Raspunde La Intrebari Decat Sa Stergergetzi Subiectele . Sau Poate Ca Nu Avetzi Ce Raspunsuri Sa Datzi

02-04-2008,08:11
Bebe_roz Data inregistrarii: 11/11/2007 Mesaje: 0 Offline
asa e??

deci nu mai e voie sa jucam cu deschidere mai mare???
atunci mai faceti si voi o camera unde sa poti face deschiderea maxim 55k sau 99k...

02-04-2008,08:18

Citat de la _baiat_finutz_:

Dc Atzi Sters Subiectul Care L-am Postat Mai Devreme ? Nu are dreptul toata lumea sa vada ce facetzi voi ? sa vada conturile care le anulatzi degeaba ? doar pt. k jucam la deschideri mai mari decat vretzi voi ? :mad: Mai Bine Atzi Raspunde La Intrebari Decat Sa Stergergetzi Subiectele . Sau Poate Ca Nu Avetzi Ce Raspunsuri Sa Datzi

Ai un avertisment.
Posturile ti-au fost sterse pentru ca ai incalcat regulamentul forumului. Nu poti deschide un topic nou pentru fiecare postare a ta. La intrebare ti-am raspuns in "Bravo admini", desi postarea ta nu isi avea locul nici acolo.

PS. Nu s-au schimbat nici un fel de reguli legate de deschidere. Nu mai raspandi zvonuri gratuit doar pentru ca ti-a fost suspendat un cont.

06-04-2008,16:28
romeo Data inregistrarii: 27/12/2007 Mesaje: 0 Online
romeo

Citat de la Lara:

S-a format un obicei care contravine Regulamentului forumului: fiecare utilizator care are o intrebare sau o nemultumire deschide un topic nou fara sa se intereseze daca nu cumva intrebarea lui isi are locul in alt topic.
Pentru a preveni acest lucru am deschis acest topic. Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Poker. Asa ne va fi mai usor si noua si voua.
Va multumim.

la jocul de poker stiam ca 2 asi cu 2 popi sunt mai mari decit 2 popi .asta nu e joc .imi pare rau

07-04-2008,08:43

Asa si este, probabil nu ai fost foarte atent la mana castigatoare. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul jocului.
Daca insa ai gasit un bug, raporteaza-l imediat, ca sa putem analiza ce s-a intamplat in partida jucata de tine. Vezi aici cum: http://joci.ro/ajutor/am-gasit-o-eroare-bug-in-joc-va-rog-rezolvati-o.html

Pagina 5 din 38
 Prima<34567>Ultima