sarut mina...... am si eu o intrebare daca se poate ?,,,,,, se poate sa imi dati simie drumu la contul meu ....... (salam_paine) daca se poate acuma .. va rog frumos. sa multumesc pentru intelegere :D
salam_paine
19 Martie 2008, suspendare 3 zile
Expira: 22 Martie 2008 20:43:29
considerati ca sunteti administratori ai unui joc ce se poate juca corect?
atunci de ce nu se ia nici o masura impotriva celor care practica un joc nesportiv?
am ajuns sa jucam si sa ne enervam datorita unora care nu stiu sa joace pt distractie ci doar pt a "trage tepe".imi pare rau ca s-a ajuns aici .am crezut ca monotoorizati si chiar luati masuri dar vad ca nu.:(
Luam masuri impotriva celor care joaca nesportiv in masura in care ii depistam si avem dovezi. O monitorizare ideala ar necesita un observator Joci.ro la fiecare masa de joc, ceea ce este imposibil. Asa ca v-am dat si voua posibilitatea sa raportati userii care incalca regulamentul. Noi vom verifica si vom da sanctiuni daca este cazul.
Dc Atzi Sters Subiectul Care L-am Postat Mai Devreme ? Nu are dreptul toata lumea sa vada ce facetzi voi ? sa vada conturile care le anulatzi degeaba ? doar pt. k jucam la deschideri mai mari decat vretzi voi ? :mad: Mai Bine Atzi Raspunde La Intrebari Decat Sa Stergergetzi Subiectele . Sau Poate Ca Nu Avetzi Ce Raspunsuri Sa Datzi
Dc Atzi Sters Subiectul Care L-am Postat Mai Devreme ? Nu are dreptul toata lumea sa vada ce facetzi voi ? sa vada conturile care le anulatzi degeaba ? doar pt. k jucam la deschideri mai mari decat vretzi voi ? :mad: Mai Bine Atzi Raspunde La Intrebari Decat Sa Stergergetzi Subiectele . Sau Poate Ca Nu Avetzi Ce Raspunsuri Sa Datzi
Ai un avertisment.
Posturile ti-au fost sterse pentru ca ai incalcat regulamentul forumului. Nu poti deschide un topic nou pentru fiecare postare a ta. La intrebare ti-am raspuns in "Bravo admini", desi postarea ta nu isi avea locul nici acolo.
PS. Nu s-au schimbat nici un fel de reguli legate de deschidere. Nu mai raspandi zvonuri gratuit doar pentru ca ti-a fost suspendat un cont.
S-a format un obicei care contravine Regulamentului forumului: fiecare utilizator care are o intrebare sau o nemultumire deschide un topic nou fara sa se intereseze daca nu cumva intrebarea lui isi are locul in alt topic.
Pentru a preveni acest lucru am deschis acest topic. Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Poker. Asa ne va fi mai usor si noua si voua.
Va multumim.
la jocul de poker stiam ca 2 asi cu 2 popi sunt mai mari decit 2 popi .asta nu e joc .imi pare rau
Asa si este, probabil nu ai fost foarte atent la mana castigatoare. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul jocului.
Daca insa ai gasit un bug, raporteaza-l imediat, ca sa putem analiza ce s-a intamplat in partida jucata de tine. Vezi aici cum: http://joci.ro/ajutor/am-gasit-o-eroare-bug-in-joc-va-rog-rezolvati-o.html