Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 6 din 38
 Prima<45678>Ultima   

Vezi primul necitit

08-04-2008,11:56
leustean Data inregistrarii: 02/02/2008 Mesaje: 0 Offline

buna ziua boamna admin am si eu o intrebare am asteptat atitea zile pt nimik toata imi mai datsimie o data drumul la cont va rog frumos(salam_paine) vmultumesc :D

08-04-2008,11:59
leustean Data inregistrarii: 02/02/2008 Mesaje: 0 Offline

si vasi ruga din imima sa mil dati simie mai repede daca se poate acuma ca deza a expirat data de valabiliate cint drebuie sa imi dati drumul la cont :P astept multumesc din imima :) salam_paine

08-04-2008,13:44
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Contul este activ de astazi, ora 14:55. Spor la joc!

08-05-2008,16:15
__Regele__ Data inregistrarii: 05/05/2008 Mesaje: 0 Offline
Admini Luatzi Masuri Pls !!!

Am facut si eu azi un raport la 2 manari care cu mine la masa il turnau pe Florinjuju de pkte pe mana!!! De Cateva saptamani se joaka pe mana la greu chiar nu se poate face nimic ? 2v1 ? 2v1v1 ? 2v1v1v1 ? nu e frumos . Daka ii injuram de nervi tot noi ne luam palme de la voi !!! Nu Se Poate Ca Adminii Sa Intre Mai Des Sa Vada Ce Se Mai Intampla Pe Site ? Inainte nu trecea zii fara sa intre admin pe vreo camera , Acum nu am mai vazut un admin de ..... Si eu sunt aproape mereu pe site daka era vedeam .... Si Intratzi si voi Cu Nick-uri Normale K Daka Intratzi cu din alea scrise cu rosu .... e klar .. Facetzi va rog ceva cu astia de joaka pe mana Pls Deja e nesimtzire . Mi-au luat pe mana 1000 k nu e problema de 1000 k da poate la altzii care doar atat au e . :(:mad:

09-05-2008,06:44
yanys_k Data inregistrarii: 30/04/2008 Mesaje: 0 Offline
faceti ceva

va rog luati din puterea celo care creeaza masa de jocm la poker,care iti ia niste puncte si te da afara fara motiv...nu e faiplay si v as ruga sa limitati puterile asa cum nu e voi sa injuri

09-05-2008,09:00

Citat de la __Regele__:

Am facut si eu azi un raport la 2 manari care cu mine la masa il turnau pe Florinjuju de pkte pe mana!!! De Cateva saptamani se joaka pe mana la greu chiar nu se poate face nimic ? 2v1 ? 2v1v1 ? 2v1v1v1 ? nu e frumos . Daka ii injuram de nervi tot noi ne luam palme de la voi !!! Nu Se Poate Ca Adminii Sa Intre Mai Des Sa Vada Ce Se Mai Intampla Pe Site ? Inainte nu trecea zii fara sa intre admin pe vreo camera , Acum nu am mai vazut un admin de ..... Si eu sunt aproape mereu pe site daka era vedeam .... Si Intratzi si voi Cu Nick-uri Normale K Daka Intratzi cu din alea scrise cu rosu .... e klar .. Facetzi va rog ceva cu astia de joaka pe mana Pls Deja e nesimtzire . Mi-au luat pe mana 1000 k nu e problema de 1000 k da poate la altzii care doar atat au e . :(:mad:

E greu de demonstat ca 2 utilizatori, de la 2 calculatoare diferite joaca "pe o mana". Practic nu poti impune nimanui sa ridice bet-ul doar cand are carte, poker-ul este un joc care se joaca si la cacealma. Vom vedea ce putem face in aceste cazuri, dar momentan sfatul noastru este sa ocolesti jucatorii despre care stii cu siguranta ca joaca in acest mod.

09-05-2008,09:06

Citat de la yanys_k:

va rog luati din puterea celo care creeaza masa de jocm la poker,care iti ia niste puncte si te da afara fara motiv...nu e faiplay si v as ruga sa limitati puterile asa cum nu e voi sa injuri

Nu putem limita drepturile gazdei. Cine creeaza masa de joc are dreptul sa aleaga cu cine joaca. Poate unii jucatori care au puncte putine nu doresc sa joace cu jucatori cu rating mare pentru ca nu ar mai avea aceleasi sanse.

Iti sugeram sa faci chiar tu o masa de joc pentru a evita situatiile in care esti dat afara fara motiv. Cat despre cei care procedeaza asa, sa stii ca vor ajuge, cu timpul, sa fie ocoliti.

09-05-2008,16:57
underrr1 Data inregistrarii: 11/04/2008 Mesaje: 0 Offline
e destul de naspa

e cu mult sub celalalt site pe care al stim cu totii daca am carte si cel din fata mea cere 999 eu sunt obligat sa dau sec ca nu pot plusa.....AIUREA RAU DE TOT

11-05-2008,08:20
ylena Data inregistrarii: 25/10/2007 Mesaje: 0 Online
nu pot sa intru in nicio camera

nu pot sa intru in nicio camera imi apare mesajul ca nu se reuseste conexiunea .ce sa fac?

12-05-2008,11:54
cainele_turbat_revine Data inregistrarii: 28/12/2007 Mesaje: 0 Online
suparat

sunt cativa jucatori care au anumite programe care vede cartea ? sau voi ai avantajati pe ei ca sunt niste cunostiinte si le dati mereu carte mai mare ? mie mi sa intanplat eram cu alt nick care avea 4 mil si din 4 mil nu am luat absolut nici o mana daca aveam careu avea mai mare daca aveam ful avea mai mare nici makar cu o pereche,cnd aveam doar un as el avea 2-2 cnd aveam un popa el avea asu absolut nici o mana din 4 mil este strigatoru la cer faceti ceva si nui mai avatajati pe cei cunoscuti multumiri

Pagina 6 din 38
 Prima<45678>Ultima