Daca intampini probleme Raporteaza bug

Vezi primul necitit

09-06-2008,10:51
don_martinezz Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Offline
pt Lara

exact cum am spus si eu nu zic ca nu am gresit poate am gresit ca mi le-am transferat pe celalat cont dar sa te uiti sa vezi ca nu am avut nici macar un avertisment pe vreunu din conturi (nici macar pt limbaj necoraspunzator) si eu zic ca meritam un avertisment ca sa imi aduci la cunostinta ce am gresit si unde dar nimic!nu sunt singuru dupa site care mi-am transferat pctele numai ca pe mine aveau oamenii ciuda si m-au turnat imediat!raman la parerea ca meritam un avertisment dar daca voi ati procedat asa inseamna ca asta meritam!Insist sa cauti in arhiva sa vezi daca am vreun avertisment vreodata pe acest site... insist!!! o sa vezi ca am fost printre cei mai curati de pe site ... ceea ce este destul de greu la ce "jucatori" am vazut eu pe acest site! nu te mai retin ca nu mai are nici un rost faptul a fost consumat! o zi buna (cel putin la fel de buna ca atunci cand ai anulat 12 mil) iti doresc

09-06-2008,11:36
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Pe conturile unde ai facut un singur transfer am acordat avertisment cu mentiunea ca, daca se repeta, contul va fi anulat. Acesta este si cazul contului don_martinezz. Pe contul "avenger" insa au fost mai multe transferuri de puncte. La fel pe contul lapte_praf.

Nu contestam faptul ca ai avut pana acum un comportament de joc civilizat. Insa nici nu putem crea un precedent facand exceptie de la regulament pentru cineva la acordarea sanctiunilor pentru transfer de puncte.

10-06-2008,09:14
don_martinezz Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Offline
nu e adevarat!

Iti spun sigur ca singuru cont de pe care am facut transferuri multiple este avenger!!!de pe lapte_praf nici macar nu am jucat dupa ce mi-am facut singuru transfer iar dupa don_martinezz doar jucam ca pe avenger nu il mai foloseam deocamdata;)

10-06-2008,10:16

Pentru contul lapte_praf sanctiunea a fost acordata pentru "Acumulare puncte prin joc nesportiv, conturi multiple". Am scris gresit ieri pe forum, ne cerem scuze. Motivele sunt oricum trimise imediat ce se acorda o sanctiune si pe e-mail-ul completat de tine la inscriere. Deci nu este nevoie sa cereti explicatii pe forum de fiecare data.

De regula un user cu multe conturi multiple si/sau care transfera puncte intre acele conturi va avea, cel mai adesea, conturile suspendate ramanand doar unul. Vezi regulamentul.

18-06-2008,17:57
tarancutzadincapitala Data inregistrarii: 23/05/2008 Mesaje: 0 Offline
de ce am primit avertisment,sinteti incorecti si nu doriti sa fiti impartiali!!!!!!!!

as vrea sa primesc o explicatie pentru avertismentul primit!daca eu am gresit,si sincer nu stiu cu ce,vreau si o explicatie suplimentara,please!la fel ca si orice persoana banuita am dreptul la prezumtia de nevinovatie.pentru ca un om sa fie condamnat trebuie sa existe si probe,nu sa fie afirmatiile bazate pe suspiciuni.cui am transferat eu puncte?astept un raspuns.va multumesc

18-06-2008,18:39

Motivul pentru care cineva primeste o sanctiune este trimis si pe e-mailul completat de voi la inscrierea pe site-ul nostru. In cazul tau motivul sanctiunii este "Joc nesportiv: transfer puncte. La urmatoarea abatere contul va fi suspendat.". Donarea de puncte a fost facuta ieri in jurul orei 12 catre userul sollos. Acest lucru contravine regulamentului nostru. Probe exista in statisticile noastre interne, insa din pacate nu sunt publice.

20-06-2008,08:35
etro Data inregistrarii: 11/01/2008 Mesaje: 0 Offline
transfer de puncte

scyf si necunoscut transfer de puncte iesri 4 milioane de ce nu faceti nimik?:(

20-06-2008,08:38
vagabel Data inregistrarii: 05/01/2008 Mesaje: 0 Offline
nemultumit

stiu ca sinteti un site corect

28-06-2008,10:26
izacalinalexraul Data inregistrarii: 27/06/2008 Mesaje: 0 Offline
??????

de ce uii se cred mai buni ca altii?
ex:bibila a fost sef la masa si mia dat x pt ca mai aveam 250 de puncte si deschiderea era de 50.se crede sef va rog luati masuri

08-07-2008,11:07
morukitekido Data inregistrarii: 05/07/2008 Mesaje: 0 Offline
va rog suspendati manarii

ma scuzati k nu am apucat sa le fac raport dar azi 08.08.2008 ora 14:05 jucatorii embrionul_schiop si amiralul s`au jucat pe mana contra mea . va rog sa luati masurile de rigoare cat mai repede posibil . va multumesc anticipat