Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 4 din 38
<23456>Ultima   

Vezi primul necitit

28-02-2008,08:25
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online
Cititi regulamentul jocului inainte de a juca.

Ca sa nu mai existe confuzii va citez din regulament:

"Cand doi sau mai multi jucatori au la final maini egale diferentierea se face la cartea cea mai mare.

Cand exista egalitate si intre cartile cele mai mari, se trece la a 2-a cea mai mare carte, si asa mai departe, pana se face diferentirea intre maini. Exemplu: culoarea A-10-4-3-2 bate culoarea A-9-8-7-6, pentru ca 10 este mai mare ca 9.

Daca toate cartile sunt egale, diferentierea se face la culoare dupa cum urmeaza: culoarea cea mai mare este trefla, apoi inima, pica (frunza) si romb.

28-02-2008,13:14
stoicanmihail Data inregistrarii: 11/12/2007 Mesaje: 0 Online
plusat

de ce nu pot sa plusez mai mult de 999?

28-02-2008,15:27

Problema a fost rezolvata. Multumim pentru semnalare.

PS. Acest topic va fi mutat in "Bug-uri si Nemultumiri Poker". Va rugam nu mai deschideti topicuri noi daca problema voastra se incadreaza intr-un topic deja existent. Acest lucru contravine regulilor forumului si riscati ca data viitoare postarea sa va fie stearsa fara o notificare prealabila.

02-03-2008,05:34
toneatza34 Data inregistrarii: 05/12/2007 Mesaje: 0 Offline
?

cand resetati? ca deja nu mai intra atata lume ma refer la poker

05-03-2008,20:52
mijmildi Data inregistrarii: 25/02/2008 Mesaje: 0 Offline
Bug...

Citat de la soricel:

am fost la o masa unde era timpul de 9 sec am avut full nu conteaza ce si cand sa plusez si eu s-a scurs imediat timpul si scria ca am renuntat dupa ce mai plusasem de cateva ori si am pierdut niste puncte aiurea pe cand la altii cand ma uit deja expira timpul de cateva secunde si tot apuca sa pluseze sau sa dea cu sec si nu mi s-a intamplat numai o data,cum va explicati oameni buni ca avem niste nervi :mad:

As vrea sa raportez si un bug ati spus p site k culorea cea mai mare este trefla (frunza) eh..pe master am pierdut cred 800k pe acea mana knd eu am avut culoare de trefla si adversarul meu de CARO si a castigat :)...exista vreo sansa sa imi iau pctele inapoi pe o greshala fakuta de echipa joci.ro ? astept raspuns ... mi se pot retunra pctele rog sa verifikati ;)

05-03-2008,20:58
mijmildi Data inregistrarii: 25/02/2008 Mesaje: 0 Offline
Ptr Admini

Citat de la rihanna:

:mad:cei mey pe site-ul asta mai controlati si voi
jok la masa cu tetea d3ea_sisi,angelique si mizerie imi intra culoare din 2 schimbate si mizerie are qinta:... culmea cashtiga el asta chiar e culmea.... ma rog site de romani...... aveam pretentia la voi ca sunteti noi si credeam ca vreti sa fiti cinstiti
dar in fine....... pkt astea ces ptr voi trafic....?

are mare dreptate mi sa intamplat si mie la el adversarule meu echimba 3 carti pleaka pe J si Q si ii intra qvinta la as si mie imi da qvinta la 6 servit...asta e printre singurele chestii kare strika acest site realizat prea bine...cu riscul sa imi pierd contul....imi exprim opinia nu shtiti sa aveti grija de el .. pakt k e un site realizat prea bine :(...MULT mai bine k pe doizece si altele dar dk ati avea si grija d el...se injura k la usha cortului deci vreau sa spun k jok poker si dintro data ma trezesc pe chat privat k ma injura unu de mama si de familie k iam luat 90k ;) pakt ... hai BAFTA aveti grija de site ;) k e pakt d el...SUNTEM ROMANI

06-03-2008,08:34
Cititi regulamentul jocului inainte de a juca.

Citat de la mijmildi:

As vrea sa raportez si un bug ati spus p site k culorea cea mai mare este trefla (frunza) eh..pe master am pierdut cred 800k pe acea mana knd eu am avut culoare de trefla si adversarul meu de CARO si a castigat :)...exista vreo sansa sa imi iau pctele inapoi pe o greshala fakuta de echipa joci.ro ? astept raspuns ... mi se pot retunra pctele rog sa verifikati ;)

Nu este vorba despre un bug, in cazul a doua culori castiga cel care are cartea cea mai mare. Abia daca cartile sunt egale diferenta se face la culoare. Ca sa nu existe confuzii va citez din regulament:

"Cand doi sau mai multi jucatori au la final maini egale diferentierea se face la cartea cea mai mare.

Cand exista egalitate si intre cartile cele mai mari, se trece la a 2-a cea mai mare carte, si asa mai departe, pana se face diferentirea intre maini. Exemplu: culoarea A-10-4-3-2 bate culoarea A-9-8-7-6, pentru ca 10 este mai mare ca 9.

Daca toate cartile sunt egale, diferentierea se face la culoare dupa cum urmeaza: culoarea cea mai mare este trefla, apoi inima, pica (frunza) si romb.

06-03-2008,08:43

Citat de la mijmildi:

are mare dreptate mi sa intamplat si mie la el adversarule meu echimba 3 carti pleaka pe J si Q si ii intra qvinta la as si mie imi da qvinta la 6 servit...asta e printre singurele chestii kare strika acest site realizat prea bine...cu riscul sa imi pierd contul....imi exprim opinia nu shtiti sa aveti grija de el .. pakt k e un site realizat prea bine :(...MULT mai bine k pe doizece si altele dar dk ati avea si grija d el...se injura k la usha cortului deci vreau sa spun k jok poker si dintro data ma trezesc pe chat privat k ma injura unu de mama si de familie k iam luat 90k ;) pakt ... hai BAFTA aveti grija de site ;) k e pakt d el...SUNTEM ROMANI

Multumim pentru urari.
La poker nu a existat situatia descrisa de rihanna, poate a facut o confuzie. In cazul descris de tine nu este nimic in neregula.. se mai intapla. Foarte rar, dar se mai intampla. Nu e nici un bug acolo.

Cat despre injuraturi, sa stii ca daca raportezi un user care injura el este sanctionat de catre noi. Vezi in pagina noastra de Ajutor cum folosesti functia Raporteaza utilizator: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html

09-03-2008,09:39
ektakto Data inregistrarii: 10/01/2008 Mesaje: 0 Online

Citat de la Gabi65:

Este a nustiu cata oara cand imi furati puncte k adversarul intarzie.Cum e posibilasa ceva.El pierde 100 de puncte si eu 30 de puncte.Chiar asa prosti suntem sa faceti ce vreti cu noi ? Stiti numai sa luati puncte.Astept sa mi le dati inapoi si un raspuns.

azi mi=AU DISPARUT 8K

20-03-2008,20:47
_NuCsOaRe_ Data inregistrarii: 15/02/2008 Mesaje: 0 Offline
As Vrea Si Eu Daca Se Poate Un Id De Mess Al Unui Admin

[U]SE JOACA PE MANA JMECHERII_SPANIEI CU MULTI ALTI AM FACUT REPORT ACUMA 2 zile si azi !!! DAR VAD CA NU SE IAU MASURI ! NU MA POT JUCA LINISIT DIN CAUZA ASTORA :(( CA JOACA PE MANA VA ROG DACA SE POATE SA VI ARAT EU CARE JOACA PE MANA !!!! CA IMI DAU SEAMA DAR EI NU STIU CA EU SUNT JUCATOR DE POKER !!!! NU CA EI ! ! ! !SI CAND IMI DAU SEAMA SI IES DE LA MASA INTA PE MINE SI MA INJURA @!! SI RADD NU SE POATE ASA CEVA !!! ASTA E UN SITE FOARTE FOARTE MISTO IAR ALTI CARE NU AU MINTE ISI BAT JOC DE EL !!! [/U]

Pagina 4 din 38
<23456>Ultima