e pare ca teoretic nu se poate, dar practica a demonstrat-o ca se poate. despre ce e vorba: in momentul in care potul atinge o valoare respectabila, gazda blocheaza timpul (desi timpul a expirat, el nu renunta sau nu e retras automat ci ramane acolo). e cazul jucatorilor Georgik01, LautarudinBeci si ciprian_revine) care atunci cand sunt gazde blocheaza efectiv timpul si pierzi punctele puse in joc. sper sa se ia masuri impotriva lor, sunt si altii care au patit-o. aviz amatorilor, mai ales ca atunci cand sunt gazde cei trei joaca de genul 55555 +1, pentru a te face sa plusezi, astfel incat sa creasca potulsi sa blocheze timpul.
Poate suna prea penal dar sunt foarte curios cum se inpart cartile ? Dc la uni playery se da carte dupa carte si la altii delok? Eu sunt cam dintre primi playeri dupa sait de cnd sa infintat . Inainte mai dadea 1 carte ceva dar acu sufletu :| Cu respect pt JOCI.RO si pt toti membri lui :o
Cand Mariti Si Voi Miza La Mese ? Joc In Fiecare Zi 500/1000k trebuie sa dam plus cate 100k pana ne gaseste zapaceala pana ce ajungem la potul necesar... pe vip nu ai cu cine juca nici cei cu conturi vip nu intra.. makar la camera vip datile acces si celorlalti ca sa putem juca si noi cat de cat mai normal... sunt jucatori cu sute de mil si nu pot juca de cat 30k este chiar penibil cu 2-3-4 sute de mil sa nu poti juca mai mult de 30k... Astept un Raspuns, Multumesc :)
am ceva vreme de cand joc aici or fi de acu vreo 8 luni insa nu reusesc sa fac nici un punct..ma tot regenerez si nu iau mai nici o mana..sa fie asta doar un mare ghinion de al meu sau are cineva ceva cu id meu..nu plac cuiva si nu ma lasa si pe mine sa castig?:confused::confused::(:(