Daca intampini probleme Raporteaza bug

Vezi primul necitit

17-09-2010,09:20
radu_borha Data inregistrarii: 08/06/2009 Mesaje: 0 Offline

Citat de la atentie__caine_turbat:

Poate suna prea penal dar sunt foarte curios cum se inpart cartile ? Dc la uni playery se da carte dupa carte si la altii delok? Eu sunt cam dintre primi playeri dupa sait de cnd sa infintat . Inainte mai dadea 1 carte ceva dar acu sufletu :| Cu respect pt JOCI.RO si pt toti membri lui :o

ba faceti ceva ca fac astia rapoarte aiureaaa miau blk cont cu pct degeaba ca nam fac nimic
se iau masuri?
[email]radu_borha@yahoo.com[/email]
astept raspuns

17-09-2010,09:21
radu_borha Data inregistrarii: 08/06/2009 Mesaje: 0 Offline
ssss

faceti ceva sa nu se mai faca rapoarte aiurea maiiiii

17-09-2010,10:05
admin Data inregistrarii: 30/11/-0001 Mesaje: 0 Offline

@radu_borha : - contul oana0190 a fost anulat pentru primire de puncte de la veninos azi, 17 septembrie la 08:38 - 08:41 dimineata
- contul Incapatanatul a fost anulat pentru limbaj neadecvat si raportari false
- contul radu_borha a fost anulat pentru injurii aduse direct adminului

21-09-2010,14:24
j0hanna Data inregistrarii: 21/06/2009 Mesaje: 0 Offline
probleme cu site`ul

Buna. de vreo cateva saptamani, nu mi se mai incarca joci.ro in niciun browser(mozila, i.e., google chrome) am dezactivat popups, am instalat adobe flash player..si tot nu.Care poate fi problema? Va multumesc

23-08-2011,19:19
CookieHD Data inregistrarii: 22/08/2011 Mesaje: 0 Offline

Este cumva si NL Hold'EM? ca eu doar PL am gasit, si daca nu este aveti de gand sa puneti?

28-08-2011,11:22
edylove_u Data inregistrarii: 07/06/2009 Mesaje: 5 Offline

Buna ,de ce nu putem vedea statisticile jokurilor?

30-01-2012,22:33
baby90bubuluta Data inregistrarii: 25/01/2012 Mesaje: 0 Offline

am uitat parola am recuperat-o si cand am intrat am ramas fara pct de ce?ce pot face?

14-04-2012,05:48
baiat_baiat Data inregistrarii: 07/03/2012 Mesaje: 1 Online
sal

am avut laptopul la reparat asta nu conteaza......cand am intrat pe el am zis hai sa intru un pic pe joci.ro sa fac un poker la care cand intru mi sa parut mie ca e sit`ul schimbat am zis e cred ca din cauza ca e pastele,n`a fost nimik....m`am logat am intrat la camera de poker si ce zic hai sa dau reg sa intru la o camera sa joc cand nu ma lasa sa dau reg,nici sa ma mai deloghez cand vroiam sa trimit bug la fel etc....orice dadeam nu imi lua comanda si in prezent imi mai face probleme acestea ....cum as putea sa revin la varianta veche ca daca nu ma insel am varianta beta si nu imi place .....va multumesc si astept un raspuns

14-04-2012,13:12
_adelean_alin_ Data inregistrarii: 24/02/2010 Mesaje: 1 Online

Citat de la Lara:

Nu este nimeni avantajat, din contra, luam masuri drastice impotria celor care vand/cumpara puncte (vezi pagina noastra de jucatori sanctionati: http://joci.ro/sanctiuni(1).html )
E mai greu pana se ajunge la o suma mai mare (ex: 100k), apoi, daca ai bafta la carti si joci bine la mese cu mize mai mari poti sa faci puncte mai multe. Totul tine de strategia adoptata de tine si de mult noroc.

Site-ul a avut o scurta perioada de test in vara, dar functioneaza oficial din octombrie 2007.

PS. Incearca sa nu mai deschizi topicuri noi daca postarea ta se incadreaza intr-unul deja existent. Contravine regulamentului forumului. Multumim pentru intelegere.

se iau decizii si impotriva caror practica un joc nesportv?cum este vladcarabas2008.acest jucator e bine cunoscut de aproape tot site-ul pt jocul lui..intra la mese de 200k 500k...castiga si cand nu mai are carte fuge fara sa plateasca masa..eu zic ca are un joc murdar.face acelaseai chestii de nu stiu cand si nu a primit nici o sanctiune...daca tot ziceti ca nimeni nu e avantajat.

14-04-2012,18:32
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline
s-a rezolvat?

Citat de la baiat_baiat:

am avut laptopul la reparat asta nu conteaza......cand am intrat pe el am zis hai sa intru un pic pe joci.ro sa fac un poker la care cand intru mi sa parut mie ca e sit`ul schimbat am zis e cred ca din cauza ca e pastele,n`a fost nimik....m`am logat am intrat la camera de poker si ce zic hai sa dau reg sa intru la o camera sa joc cand nu ma lasa sa dau reg,nici sa ma mai deloghez cand vroiam sa trimit bug la fel etc....orice dadeam nu imi lua comanda si in prezent imi mai face probleme acestea ....cum as putea sa revin la varianta veche ca daca nu ma insel am varianta beta si nu imi place .....va multumesc si astept un raspuns

exista o perioada de asteptare dupa ce te-ai regenerat odata. nu te poti regenera imediat - cred ca e o pauza de 5 minute intre regenerari.

daca esti offline inseamna ca te-ai putut deloga? spune-mi daca mai ai probleme. site-ul a fost schimbat complet cu noua varianta in care vom implementa optiuni noi precum ignore-ul si filtrarea celor care iti pot trimite mesaje si comentarii. orice eroare sau bug poate fi raportat si ne ocupam de el repede ca sa mearga totul cat mai bine