Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 36 din 38
 Prima<3435363738 

Vezi primul necitit

05-05-2012,14:20
IALINUTZA Data inregistrarii: 16/03/2010 Mesaje: 2 Online

Citat de la fynut85:

nu pot sa cumpar puncte cand vrea sa ma loghez cand ma lasa cand nu ma lasa cand vreau sa raportez bug imi apare fereastra mica si nici macar nu ma lasa sa trimit ce am scris,cand intru intr`o camera imi zice ca sunt deja intr`o camera ce sa fac sa nu mai intru pe site sa imi caut alt site?

am exact aceeasi problema si nu i-mi raspunde nimeni de 2 zile...stii tu alt site?

07-05-2012,19:10
obezu69 Data inregistrarii: 29/09/2009 Mesaje: 1 Online
am un cont

crysty83 nu mai merge im da eroare de logare de ce??????????????????????

14-05-2012,10:25
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline
Sanctiunea pentru luna26

Citat de la lapte_dulce:

laura ce probleme aveti de inchideti conturi aiurea verifica te rog ca nu safacuit transfer  sa vezi cu luna 26    eram pe masa  cu contul fetei  si facusem din 9 mii  de aseara lasati 11 si am intrat pe cazino  acum aveam 46  de unde transfer ia sa verificati contul savedeti si jocul aveti cum hop repede transfer de unde sa fac  transfer si cu cine mma naibii

Anularea a fost acordata pentru transferuri a cate 1000 p. cu multiple clone pe 28 si 29 aprilie. Se poate acorda si sanctiune pentru acuze nefondate si postare inutila daca nu te opresti din teatrul acesta.

14-05-2012,10:34
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline
daca nu se deschide masa, atunci trebuie dezactivat POPUP BLOCKER-ul

Citat de la IALINUTZA:

am exact aceeasi problema si nu i-mi raspunde nimeni de 2 zile...stii tu alt site?

In functie de programul pe care il folosesti pentru a te conecta la internet, ai urmatoarele optiuni:

Mozilla Firefox:
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Pop-up%20blocker?s=popup&as=s#w_pop-up-blocker-settings
 - in loc sa dezactivati tot popup blocker-ul, adaugati Exceptie http://www.joci.ro si apasati butonul "Allow"

Google Chrome: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?answer=95472

Internet Explorer 9: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Internet-Explorer-Pop-up-Blocker-frequently-asked-questions

06-06-2012,21:54
tarzan_si_liza Data inregistrarii: 05/06/2012 Mesaje: 1 Online

Citat de la don_martinezz:

exact cum am spus si eu nu zic ca nu am gresit poate am gresit ca mi le-am transferat pe celalat cont dar sa te uiti sa vezi ca nu am avut nici macar un avertisment pe vreunu din conturi (nici macar pt limbaj necoraspunzator) si eu zic ca meritam un avertisment ca sa imi aduci la cunostinta ce am gresit si unde dar nimic!nu sunt singuru dupa site care mi-am transferat pctele numai ca pe mine aveau oamenii ciuda si m-au turnat imediat!raman la parerea ca meritam un avertisment dar daca voi ati procedat asa inseamna ca asta meritam!Insist sa cauti in arhiva sa vezi daca am vreun avertisment vreodata pe acest site... insist!!! o sa vezi ca am fost printre cei mai curati de pe site ... ceea ce este destul de greu la ce "jucatori" am vazut eu pe acest site! nu te mai retin ca nu mai are nici un rost faptul a fost consumat! o zi buna (cel putin la fel de buna ca atunci cand ai anulat 12 mil) iti doresc

exact asta mi sa intamplat si mie ...nu am primit nici un advertisment..nimic..dar totusi contul mi-a fost anulat ...cum e posibil asa ceva ...oare chiar noi suntem asa de fraeri???sau asa ne credeti voi...in orice caz nu sunteti persoane de incredere in ceea ce priveste regulile jocurilor...stati mai mult la mese sa vedeti miscarile.....sa vedeti in ce fel se joaca si cum intra lumea si te injura aiurea....tu in locul meu ai tace din gura .,,,dupa ce vezi ca te face cu ou si cu otet?????luti masuri

06-06-2012,22:07
eu_unicul_2012 Data inregistrarii: 05/06/2012 Mesaje: 2 Online

pot sa stiu si eu dc miati anulat contul...bebele_tau nu am primit nici o sanctiune nimik si in plus nu ma intrat de o saptamana..pe el..si astzi cand am intrat imi arata cont anulat...cand eram pe 0 nu lati anulat acuma cand am avut banii pe el...mi lasti anulat..se vede ca aicia...nu egzista dreptate...si inca ceva...deci eu am avut 3 asii...si alta persona a avut 3 poii dc ia loat persoana aia...pot sa stiu si eu..si in plus este unul cu un cont care a lasta lefterii vro 6 persone numai careuri ii venea..dar nah imi pare rau ca am intrat pe accest sit..o zi buna multumesc....asi dori daca se pote...sa imi dati drumul la cont..bebele_tau...va multumesc o zi buna 

07-06-2012,01:28
ador_sa_va_iau_puncte Data inregistrarii: 05/06/2012 Mesaje: 1 Online

Citat de la Lara:

Noi avem obligatia sa verificam fiecare raportare, insa DOAR daca exista dovezi anulam conturi. Nu exista conturi anulate pe nedrept. Daca sunt raportari aiurea, inseamna ca noi nu vom gasi nimic in neregula la verificari, si deci nu vom lua nici o masura.

dar mie dc miati anulat contul..eu nu am transferat puncte...puncte nu am cumparat de injurat nu am injurat pe nimeni dc miati anulat contul bebele_tau...pot sa stiu si eu? 

07-06-2012,01:34
fata_buna_cu_puncte Data inregistrarii: 05/06/2012 Mesaje: 1 Online

Citat de la prada_cu_un_ochi:

am pierdut 400k eu ce fac acum este o greseala de sistem cred eu cum imi rec pkt faceti ceva va rog ma disperat

arunca mouseul pe geam poate iti vin punctele inapoi ...scz de gluma

07-06-2012,08:31
adispeed Data inregistrarii: 16/09/2010 Mesaje: 4 Online

Citat de la IALINUTZA:

va dau cuvantul meu de onoare ca sincer nu am mai vazut asa ceva.nu stiu ce aveti admini de nu raspundeti jucatorilor si mai mult de atat daca cititi ceva ce nu va comvine stergeti imediat . va multumesc si tineti-o tot asa in  scurt timp o sa jucati intre voi

08-06-2012,21:24
foxy2008 Data inregistrarii: 20/02/2008 Mesaje: 2 Online
AM CUMPARAT PUNCTE, DAR NU LE-AM PRIMIT

Buna seara, am cumparat puncte si nu le am primit pe cont, desi am avut pe site confirmarea de plata, am trimis mail-uri, dar nu mi s-a raspuns, am postat pe forum aceeasi tacere.Sa stiti ca avem si noi drepturi, am platit deci vreau serviciile pe care le oferitiVa rog sa solutionati urgent aceasta problema, pentru ca exista institutii competente care se pot ocupa si de dvs.O seara buna si sper sa rezolvati problema

Pagina 36 din 38
 Prima<3435363738