Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 35 din 38
 Prima<3334353637> 

Vezi primul necitit

21-04-2012,06:08
cavaleru_intunecat Data inregistrarii: 04/04/2012 Mesaje: 5 Online
sall

buna

22-04-2012,02:59
fynut85 Data inregistrarii: 12/02/2011 Mesaje: 1 Online
sal

nu pot sa cumpar puncte cand vrea sa ma loghez cand ma lasa cand nu ma lasa cand vreau sa raportez bug imi apare fereastra mica si nici macar nu ma lasa sa trimit ce am scris,cand intru intr`o camera imi zice ca sunt deja intr`o camera ce sa fac sa nu mai intru pe site sa imi caut alt site?

24-04-2012,12:43
morenita_esp Data inregistrarii: 06/04/2012 Mesaje: 3 Offline
pt joci.ro

Citat de la Lara:

Nu este nimeni avantajat, din contra, luam masuri drastice impotria celor care vand/cumpara puncte (vezi pagina noastra de jucatori sanctionati: http://joci.ro/sanctiuni(1).html )
E mai greu pana se ajunge la o suma mai mare (ex: 100k), apoi, daca ai bafta la carti si joci bine la mese cu mize mai mari poti sa faci puncte mai multe. Totul tine de strategia adoptata de tine si de mult noroc.

Site-ul a avut o scurta perioada de test in vara, dar functioneaza oficial din octombrie 2007.

PS. Incearca sa nu mai deschizi topicuri noi daca postarea ta se incadreaza intr-unul deja existent. Contravine regulamentului forumului. Multumim pentru intelegere.

eu nu inteleg un lucru la dv mi sa anulat contul morenita_vl pt injurii dar chiar dv nu vedeti cine injura si cine nu cum este posibil sa mi anulati un cont care efectiv nu am nici o legatura cu injurii si mai ales de toate sqant persoane care injura fac transferuri de puncte si le dati avertizare 3 zile si mie dintro data mil anulati nu este corect asa ceva si mai ales ca bag banii in siteul dv ca sa cumpar puncte aveam o parere foarte buna dar mati dezamagit total cum este posibil asa ceva

24-04-2012,12:43
pt joci.ro

Citat de la Lara:

Nu este nimeni avantajat, din contra, luam masuri drastice impotria celor care vand/cumpara puncte (vezi pagina noastra de jucatori sanctionati: http://joci.ro/sanctiuni(1).html )
E mai greu pana se ajunge la o suma mai mare (ex: 100k), apoi, daca ai bafta la carti si joci bine la mese cu mize mai mari poti sa faci puncte mai multe. Totul tine de strategia adoptata de tine si de mult noroc.

Site-ul a avut o scurta perioada de test in vara, dar functioneaza oficial din octombrie 2007.

PS. Incearca sa nu mai deschizi topicuri noi daca postarea ta se incadreaza intr-unul deja existent. Contravine regulamentului forumului. Multumim pentru intelegere.

eu nu inteleg un lucru la dv mi sa anulat contul morenita_vl pt injurii dar chiar dv nu vedeti cine injura si cine nu cum este posibil sa mi anulati un cont care efectiv nu am nici o legatura cu injurii si mai ales de toate sqant persoane care injura fac transferuri de puncte si le dati avertizare 3 zile si mie dintro data mil anulati nu este corect asa ceva si mai ales ca bag banii in siteul dv ca sa cumpar puncte aveam o parere foarte buna dar mati dezamagit total cum este posibil asa ceva

24-04-2012,12:46
pt dv sefii saitului

va rog frumos sa mi clarificatii situatia uitati va mai bine va rog frumos nu este logic sa mi anulati contul fiind nevinovata eu nu am injurat pe nimenii
chiar am vazut persoane vb f urat injurii si transferuri si au avertizare 3 zile si eu nu am facut nimic si dintro data anulat

26-04-2012,13:38
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline
motiv sanctiune

morenita_vl a injurat pe 23.04.2012; raportat la ora 04:30 dimineata; direct anulare pentru injurii grave repetate de pe un cont clona.

In raport apare conversatia raportata, deci se vede cine injura si cine nu.

30-04-2012,11:41
lapte_dulce Data inregistrarii: 06/04/2012 Mesaje: 3 Online
doamne fereste

Citat de la Lara:

S-a format un obicei care contravine Regulamentului forumului: fiecare utilizator care are o intrebare sau o nemultumire deschide un topic nou fara sa se intereseze daca nu cumva intrebarea lui isi are locul in alt topic.
Pentru a preveni acest lucru am deschis acest topic. Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Poker. Asa ne va fi mai usor si noua si voua.
Va multumim.

laura te rog verifica contul luna26 de unde transfer eram pe masa si aveam 46 de mi sau asa ceva cu cine mama naibii sa fac transfer te rog verifica pai manarii nui anulati pe cine joaca corect anulezi bravo verificati si apoi  dati  anulare   ce mama soarecilor de unde transfer eu

30-04-2012,11:42
asai

Citat de la morenita_esp:

va rog frumos sa mi clarificatii situatia uitati va mai bine va rog frumos nu este logic sa mi anulati contul fiind nevinovata eu nu am injurat pe nimenii
chiar am vazut persoane vb f urat injurii si transferuri si au avertizare 3 zile si eu nu am facut nimic si dintro data anulat

uite si eu acu pe masa  fara sainjur fara sa transfer gata hop  anulare ce drak sa trasnfer cu 40 de mi sau 46 si am intrat cu  11 mii   sa verifice pun botul la  orice 

30-04-2012,11:47

Citat de la Lara:

S-a format un obicei care contravine Regulamentului forumului: fiecare utilizator care are o intrebare sau o nemultumire deschide un topic nou fara sa se intereseze daca nu cumva intrebarea lui isi are locul in alt topic.
Pentru a preveni acest lucru am deschis acest topic. Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul de Poker. Asa ne va fi mai usor si noua si voua.
Va multumim.

laura ce probleme aveti de inchideti conturi aiurea verifica te rog ca nu safacuit transfer  sa vezi cu luna 26    eram pe masa  cu contul fetei  si facusem din 9 mii  de aseara lasati 11 si am intrat pe cazino  acum aveam 46  de unde transfer ia sa verificati contul savedeti si jocul aveti cum hop repede transfer de unde sa fac  transfer si cu cine mma naibii

04-05-2012,22:07
IALINUTZA Data inregistrarii: 16/03/2010 Mesaje: 2 Online

nu inteleg dc dupa ce am intrat deja la o masa nu ma lasa sa o deschid. am desactivat si fierrwall-ul si tot nu functioneaza...am incercat de vre-o 100 de ori sa intru astazi si ...nimik!!!

Pagina 35 din 38
 Prima<3334353637>