Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 4
123> 

Vezi primul necitit

10-01-2008,21:56
viviana Data inregistrarii: 09/12/2007 Mesaje: 0 Online
Pentru domnii administratori

Am avut carte de inchis si nu am putut si mai ales ca puteam inchide si cu geony...credeti ca este corect?
Asta este furt pe fatza....va rog sa nu mai spuneti ca sunteti un site corect si nu sunteti ca cei de pe doizece sau alte site-uri,pt ca nu este adev.Am recomandat tuturor acest site,dar sunt sigura ca m-am inselat.Nu joc pt puncte,dar nu suport sa pierd si sa fiu furata...asa cum dv vreti corectitudine,asa dorim si noi sa jucam frumos si sa faceti totul ca sa fie asa cum dorim...nu cred ca cerem prea mult.Macar la acest mesaj pot primii un rasp?Asta daca nu cer prea mult!:p

11-01-2008,07:43
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Suntem un site corect, nu va fura nimeni intentionat, dar jocurile de rummy sunt inca in versiunea Beta. Stim de existenta erorilor din jocuri, si chiar daca aceste bug-uri va dezavantajeaza cateodata, va cerem doar putina rabdare, le vom remedia. Multumim pentru intelegere.

PS.Te rugam nu mai deschide topic-uri noi daca postarea ta se incadreaza intr-un topic deja existent pe site: "Bug-uri si Nemultumiri Rummy". Contravine regulamentului site-ului.

11-01-2008,11:32
supertare Data inregistrarii: 04/01/2008 Mesaje: 0 Offline
supertare

dc nu faceti masa mai mare la poker clasic? E maxima de 5000.... macar de 50k . dak ai 2 mil nu ai unde sa joci trebuie sa faci masa de 1

11-01-2008,13:22
Draga Lara

Imi cer scuze,dar nu ma pricep unde sa scriu si de aceea poate imi spui unde si cum.Ms pt raspuns...

11-01-2008,13:37

Topicul se afla pe pagina forumului la sectiune dedicata jocului de Rummy: http://joci.ro/forum/showthread.php?t=109&page=4

11-01-2008,22:19
Catre Domnii Administratori

De ce se scad puncte atunci cand un jucator nu apasa ok inainte sa dea start si nu iese ca pierde 300 de puncte,ni se scad noua celorlalti?Credeti ca este corect sa pierd 200 de puncte ca asa a procedat de 2 ori la rand?Si asta este un furt pt ca nu mi se pare corect...fiecare tb sa plateasca pt greseala lui...nu credeti?Dupa ce i-am spus ca nu e corect m-a si jignit...nu am spus decat ca ai 5 degete la o mana si el ce credeti ca mi-a raspuns?...ca eu il merit pe cel din mijloc...asta ca nu permiteti sa injure pe site,pt ca altfel mi-as fi luat numai injurii urate.Daca sunteti curiosi va spun numele...se numeste lucaselu si as dori sa luati anumite masuri.Va rog frumos sa faceti ceva sa nu se mai piarda puncte din aceasta cauza,cel putin sa nu fim noi cei pedepsiti de greselile altora.Astept un raspuns pt ca va cred un site onorabil.Va multumesc!

12-01-2008,11:07

Nu prea inteleg situatia descrisa de tine. Din 4 jucatori, daca unul da start fara sa apese mai intai ok, atunci celorlalti 3 jucatori li se scad 200 p? Daca poti reformula ca sa intelegem eroarea o vom remedia cat mai repede. Si sa ne spui la ce tip de rummy se intampla (romanesc, pe tabla sau etalat). Asteptam detalii de la tine.

Cat despre jucatorul care ti-a raspuns urat, precizam ca nu putem sanctiona pe cineva bazandu-ne doar pe acuzatia altuia. Daca se mai intampla da click pe R (Raporteaza abuz) din dreptul lui la masa de joc (dreapta jos). Sau daca vorbeste urat in chat-ul public ori in cel privat da click pe numele lui si raporteaza-l. Nu doar injuriile sunt sanctionate, ci si cei care incep si intretin certuri ori care jignesc alte persoanle pot primi avertismente.

12-01-2008,12:45
Catre administratori

Cand un jucator termina partida de remy,iti arata cate puncte are si ce cartzi a avut pe tabla,iar jos scrie ok....daca unul din jucatori nu a dat intai ok,apoi start ca sa inceapa partida,acel jucator nu-si vede cartzile pe tabla si nu iese astepatand sa treaca timpul de teama sa nu piarda 300 de puncte,el castiga iar noi pierdem.Asta se intampla la remy romanesc.Va multumesc pt raspunsurile dv promte!

14-01-2008,13:52

Am remediat problema.
Daca se mai intampla sa mai apara erori apasa Trimite Bug chiar in timpul jocului pentru o analiza mai detaliata ulterioara din partea noastra. Multumim.

14-01-2008,18:05
catre domnii administratori

Daca vor mai exista probleme va voi anunta.Va multumesc!

Pagina 1 din 4
123>