am si eu o sugestie: toti nesimtitii care parasesc masa inainte de incheierea partidei sa fie exclusi. eu inteleg ca unii se oftica dar nici in halul asta. te chinui sa faci un joc frumos, sa aduni puncte si se gaseste cate o jigodie care strica farmecul jocului. daca il penalizeaza cu 300 puncte, putin ma intereseaza, sa se contorizeze si punctele acumulate la intreruperea jocului. in rest ar fi ok.
Eu sunt una dintre cei care am parasit masa de mai multe ori..dar nu sunt nesimtita...ci netul este cel care ma impiedica sa joc. Asa ca te rog sa ai grija la vocabular alta data si sa acuzi fara cuvinte murdare care s-ar putea intoarce impotriva ta...
Si as mai avea ceva de clarificat. Se intampla ca dublele schimbate sa ramana pe tabla si daca ele au fost deja schimbate, jocul se intrerupe cand dau dubla.De multe ori am ramas chiar cu 14 pietre, fiind necesar sa dau si alta piatra. Multumim stafului ptr acest site!
la fel ca si antevorbitoarea mea am de comunicat o neregula ce apare frecvent la rummy etalat...atunci cand vrei sa rupi o carte pe care sa o asezi la mijloc intre alte doua carti pe care le ai nu se poate?
de ce nu remediati aceasta greseala si ne lasti sa ne enervam. intru sa ma destind nu sa ma enervez .
Se poate rupe o carte pentru a o aseza intre alte doua carti. Conditia este ca acele doua carti sa fie "lipite" adica sa nu aiba spatiu intre ele, pentru ca jocul sa poate "citi" formatia. Acest lucru este valabil pentru rupt, coborat, inchis cu Atuul sau atunci cand inlocuiesti un Jolly si acest tine locul unei piese de "mijloc"
Ca sa intelegi mai bine sacrifica 2 minute si inainte de a juca arunca o privire peste filmuletele ajutatoare din joc. Le gasesti daca apesi butonul Ajutor din jocul Rummy Romanesc. Bafta!
Ieri seara am jucat cu un anume ic3man3000 si l-am dat afara de la masa,iar el mi-a scris pe chat privat si m-a amenintat...va relatez cuvintele lui:,,sti ca ai spam pe nick-ul tau''....va rog sa luati masuri in legatura cu acest individ.Eu v-am adus la cunostinta si daca imi blocheaza nikc-ul si nu mai pot sa-mi recuperez punctajul,atunci imi voi schimba parerea de acest site.PAROLA mea nu o stie absolut nimeni si nici nu raman logata...de fiecare data imi pun parola cand joc.Astept raspuns...va multumesc!
Voi anulatzi conturi asa cand va aducetzi aminte ? Atzi anulat _Royal_ (cica vanzare pkte) ce katerinka , poate donare pkte , transfer pkte sau injurii poate pt. asta va mai credeam si oricum daka tot vi se face sa mai anulatzi cate un cont anulatzil atunci cand greseste omu nu dupa 2 luni de zile ... k eu cu contu ala cam de atat timp nu mai joc poker , doar ce am mai intrat 2-3 ori pe holdem cu el si akolo nu aveam ce sa "VAND" eu pt. ca nu am avut mai mult de 100k niciodata pe holdem . Asta e cea mai mare prostie la voi si site-u asta faptu k daka azi il injur pe unu voi imi datzi sanctziunea peste 3-4-5-6 saptamani chiar cate odata . Si de ca imi sunt blocate tot restul de conturi si nu apar la conturi sanctzionate ? le-atzi blocat si acum va ganditzi ce motive penibile sa mai punetzi si pt. alea ? k nu pot sa intru cu nici un cont la toate imi zice cont blocat si nu pot intra cu nici unul a trebuit sa imi fac cont nou . (k sa avetzi ce sa mai anulatzi si voi) Oricum daka atzi blocat ip-u care il aveam nu e problema acum am altu si daka il blocatzi si pe asta il schib si pe asta si asa mai departe k nu e problema . Bafta!
Suntem un site corect, nu va fura nimeni intentionat, dar jocurile de rummy sunt inca in versiunea Beta. Stim de existenta erorilor din jocuri, si chiar daca aceste bug-uri va dezavantajeaza cateodata, va cerem doar putina rabdare, le vom remedia. Multumim pentru intelegere.
PS.Te rugam nu mai deschide topic-uri noi daca postarea ta se incadreaza intr-un topic deja existent pe site: "Bug-uri si Nemultumiri Rummy". Contravine regulamentului site-ului.
Pai da voua sa nu va convina incalcarea regulamentelor.Bun.Nimeni nu vrea sa le incalcam.Dar si voi ne incalcati drepturile de jucator si user.Sunt atatea bug-uri si voi de un an ziceti pe aici ca le rezolvati.Cum sa nu se enerveze userii.Ei vin aici sa se relaxeze,dau de erori si tot nervosi pleaca.Si asta numai din cauza voastra si din neatentie.Mai multa atentie pe viitor,domnilor admini!
cand mi am facut acest cont lam facut pe un anume email ,cnv mi a spart parola de la el si mi a intrat pe acest cont as dori daca se poate sa l pot pune pe alt email ,ca pe acel email nu mai pot intra delok si ca sa schimb parola tot imi trm email pe aceea adresa si nu rezolv nik
ajutati ma va rog astept cat mai repede raspuns
:(