Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 4
1234 

Vezi primul necitit

15-01-2008,19:04
viviana Data inregistrarii: 09/12/2007 Mesaje: 0 Online
catredomnii administratori

Am trimis bug si nu mi-ati rasp.Am dat carte si imi spune ca eu sunt la rand...nu vreau sa ies pt ca pierd 300 de puncte si nu mi se pare corct.

16-01-2008,09:40
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Sunt cateva erori la Rummy pe care le cunoastem de ceva timp. Se lucreaza la ele si se vor remedia in scurt timp. Multumim pentru intelegere.

24-05-2008,20:25
rujan Data inregistrarii: 31/01/2008 Mesaje: 0 Offline

am si eu o sugestie: toti nesimtitii care parasesc masa inainte de incheierea partidei sa fie exclusi. eu inteleg ca unii se oftica dar nici in halul asta. te chinui sa faci un joc frumos, sa aduni puncte si se gaseste cate o jigodie care strica farmecul jocului. daca il penalizeaza cu 300 puncte, putin ma intereseaza, sa se contorizeze si punctele acumulate la intreruperea jocului. in rest ar fi ok.

31-05-2008,13:11
malincostel Data inregistrarii: 31/05/2008 Mesaje: 0 Online

Se stie vre-un site unde se poate juca si pe bani?

03-06-2008,11:35
pysy59 Data inregistrarii: 17/05/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la viviana:

De ce se scad puncte atunci cand un jucator nu apasa ok inainte sa dea start si nu iese ca pierde 300 de puncte,ni se scad noua celorlalti?Credeti ca este corect sa pierd 200 de puncte ca asa a procedat de 2 ori la rand?Si asta este un furt pt ca nu mi se pare corect...fiecare tb sa plateasca pt greseala lui...nu credeti?Dupa ce i-am spus ca nu e corect m-a si jignit...nu am spus decat ca ai 5 degete la o mana si el ce credeti ca mi-a raspuns?...ca eu il merit pe cel din mijloc...asta ca nu permiteti sa injure pe site,pt ca altfel mi-as fi luat numai injurii urate.Daca sunteti curiosi va spun numele...se numeste lucaselu si as dori sa luati anumite masuri.Va rog frumos sa faceti ceva sa nu se mai piarda puncte din aceasta cauza,cel putin sa nu fim noi cei pedepsiti de greselile altora.Astept un raspuns pt ca va cred un site onorabil.Va multumesc!

dc uni ma scot afara?

03-06-2008,12:13
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Am sa iti dau acelasi raspuns pe care i l-am mai dat unei colege nu cu mult timp in urma:

Am sa citez din pagina noastra de Ajutor:
"Cine face masa devine automat gazda mesei. Jucatorul gazda are marcat in dreptul lui la masa de joc un G. Ca gazda a mesei de joc aveti anumite privilegii: puteti alege timpul de joc, tipul de joc (la anumite jocuri), daca masa de joc este publica (se poate alatura oricine) sau privata (intra doar jucatorii care primesc de gazda pe chat-ul privat parola de la masa). De asemenea, intre partide, puteti da afara jucatorii care joaca prea incet, au un comportament necorespunzator sau care pur si simplu nu corespund cerintelor voastre."

Deci nu este incorect ca gazda sa dea afara de la masa jucatori. Poate unii jucatori care au puncte putine nu doresc sa joace cu jucatori cu rating mare pentru ca nu ar mai avea aceleasi sanse.

Iti sugeram sa faci chiar tu o masa de joc pentru a evita situatiile in care esti dat afara fara motiv. Cat despre cei care procedeaza asa gratuit, sa stii ca vor ajuge, cu timpul, sa fie ocoliti.

07-06-2008,01:20
mitroiu_monica Data inregistrarii: 29/05/2008 Mesaje: 0 Offline
buna

io nu o inteleg pe viviana dc se tot plange atata k e un site nush kum k nu e corect k e asa si p dinkolo..dak nu ii convine s joace pe doizece unde e furt pe fata..se mai intampla,nu poti stii exact c probleme apare la fiecare juktor la fiecare jok la fiecare masa...asta kiar k e imposibil,da numai ea se plange..krd k ar fi cazu s u o mai bagatzi atata in seama,,fara rautate dar asa este,e super bun site`ul asta si se joak sji frumos:cool:

07-06-2008,17:17
manuela_ungureanu Data inregistrarii: 10/02/2008 Mesaje: 0 Offline
domnilor administratori

la fel ca si antevorbitoarea mea am de comunicat o neregula ce apare frecvent la rummy etalat...atunci cand vrei sa rupi o carte pe care sa o asezi la mijloc intre alte doua carti pe care le ai nu se poate?
de ce nu remediati aceasta greseala si ne lasti sa ne enervam. intru sa ma destind nu sa ma enervez .

07-06-2008,20:54
milLion_One_dollaR Data inregistrarii: 06/04/2008 Mesaje: 0 Offline
pt admini

ma fratilor face dq ceva la siteul asta k merge rau de tot merge greu de tot faceti ceva va rog

08-06-2008,12:00
dani__24 Data inregistrarii: 08/03/2008 Mesaje: 0 Online
pentru administratori

am fost injurat de chisutz_no1.luati vreo masura?astfel de oameni nu au ce cauta pe site

Pagina 2 din 4
1234