PENTRU PRINTZESSA_
Cand am folosit astfel de cuvinte m-am referit strict la cei care parasesc masa in mod intentionat (le merita din plin) si nu la cei care au probleme de conexiune (cum zici ca a fost si cazul tau). Chiar crezi ca la unii au fost astfel de probleme cand cronometrul era de partea mea iar respectivul a disparut deodata ? Etalasem foarte multe piese iar colegul de joc era cu ele pe tabla. Daca cronometrul era de partea lui si expira timpul intelegeam. Am intalnit destui la care s-a intamplat acest lucru si am dialogat la subsol despre problema aparuta si spuneau ca se vor ridica de la masa. Am convingerea ca m-am facut inteles si ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni care din motive obiective parasesc masa. Numai bine!
as vrea sa stiu si eu unde pot sa raportez un abuz este o domnisoara needucata elena2008 si intra mereu la masa mea si ma injura mereu va rog sa verificati listele de chat si sa vedeti ce limbaj tiganesc are sarca de ea a crescut in cotet,caci in socetate nu
si le spune jucatorilor ca eu ii injur ceea ce nu este adevarat va rog sa luati masuri asupra acestei peroane elena2008
as vrea sa stiu si eu unde pot sa raportez un abuz este o domnisoara needucata elena2008 si intra mereu la masa mea si ma injura mereu va rog sa verificati listele de chat si sa vedeti ce limbaj tiganesc are sarca de ea a crescut in cotet,caci in socetate nu
si le spune jucatorilor ca eu ii injur ceea ce nu este adevarat va rog sa luati masuri asupra acestei peroane elena2008
Vezi la [URL="http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html"]Ajutor.