Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 4 din 4
<234 

Vezi primul necitit

30-06-2008,13:49
rujan Data inregistrarii: 31/01/2008 Mesaje: 0 Offline

PENTRU PRINTZESSA_
Cand am folosit astfel de cuvinte m-am referit strict la cei care parasesc masa in mod intentionat (le merita din plin) si nu la cei care au probleme de conexiune (cum zici ca a fost si cazul tau). Chiar crezi ca la unii au fost astfel de probleme cand cronometrul era de partea mea iar respectivul a disparut deodata ? Etalasem foarte multe piese iar colegul de joc era cu ele pe tabla. Daca cronometrul era de partea lui si expira timpul intelegeam. Am intalnit destui la care s-a intamplat acest lucru si am dialogat la subsol despre problema aparuta si spuneau ca se vor ridica de la masa. Am convingerea ca m-am facut inteles si ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni care din motive obiective parasesc masa. Numai bine!

01-07-2008,09:46
bebita2 Data inregistrarii: 12/04/2008 Mesaje: 0 Offline
bebita2

as vrea sa stiu si eu unde pot sa raportez un abuz este o domnisoara needucata elena2008 si intra mereu la masa mea si ma injura mereu va rog sa verificati listele de chat si sa vedeti ce limbaj tiganesc are sarca de ea a crescut in cotet,caci in socetate nu
si le spune jucatorilor ca eu ii injur ceea ce nu este adevarat va rog sa luati masuri asupra acestei peroane elena2008

01-07-2008,10:11
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Citat de la bebita2:

as vrea sa stiu si eu unde pot sa raportez un abuz este o domnisoara needucata elena2008 si intra mereu la masa mea si ma injura mereu va rog sa verificati listele de chat si sa vedeti ce limbaj tiganesc are sarca de ea a crescut in cotet,caci in socetate nu
si le spune jucatorilor ca eu ii injur ceea ce nu este adevarat va rog sa luati masuri asupra acestei peroane elena2008

Vezi la [URL="http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html"]Ajutor.

Pagina 4 din 4
<234