O problema in acelasi sens am si eu: nici de acasa si nici de la serviciu nu mai pot sa ma conectez...de fapt ma conectez, dar cand vreau sa intru la o masa imi zice ca am un firewaal......si nu am..pana acum cateva zile a mers bine...
Am incercat variante de allow site joci.ro..degeaba:mad:
Este greu de precizat cu exactitate care este problema voastra. Avem nevoie de mai multe detalii.
Contactati suportul nostru online pe Yahoo Messenger la id-ul [email
nu cred ca e corect spus "problema voastra".sunt mai multi jucatori care au intampinat mesajul respectiv la intrarea la o masa.asadar..de ce este problema la calculatoarele jucatorilor shi nu problema la serverul vostru?
aceeasi problema si la mine cu firewall....eu folosec Opera si nu imi mege....dak folosec Mozilla sau Internet Explorer merge nu e nici o problema....problema cred k este din serverul vostru nu din calculatoarele noastre pana acum nu cred k s-a mai plans nimeni de aceasta problema http://joci.ro/forum/images/smilies/mad.gif
de 3 zile ma chinui sa joc...aceeasi problema...verificati daca aveti firewall activat apoi dati un refresh...faceti ceva in sensul asta.daca era un caz singular mai ziceam dar observati cati se plang de aceeasi problema:mad: ...apropo mie nu imi merge nici pe opera, nici pe mozilla , nici pe explorer