tenis/penis/lumanare/andreea/fericire/nebunie/tigari/bere/cercel/calculator
Azi am fost sa joc TENIS cu niste prieteni, dupa cateva seturi am baut o BERE si am fumat cateva TIGARI. Am ajuns acasa , m am asezat la CALCULATOR unde ma astepta ANDREEA, fata cu cercel in.....nas.Am invitat-o la mine......a venit plina de FERICIRE si NEBUNIE tinand in mana o LUMANARE.......vroiam sa trecem la fapte.........dar am avut o problema cu al meu PENIS ..........:))
Azi am fost sa joc TENIS cu niste prieteni, dupa cateva seturi am baut o BERE si am fumat cateva TIGARI. Am ajuns acasa , m am asezat la CALCULATOR unde ma astepta ANDREEA, fata cu cercel in.....nas.Am invitat-o la mine......a venit plina de FERICIRE si NEBUNIE tinand in mana o LUMANARE.......vroiam sa trecem la fapte.........dar am avut o problema cu al meu PENIS ..........:))
imi sp si mie cum intru sa joc pls :):)
=))=)) mi-a plakut:* 10 de la mn ;)
plimbare/ petrecere/somn/ pescuit/inghetata/ scoala/ leganat/ bratara/bea/intins
Era tarziu si m-am gandit sa ies la o PLIMBARE.Trecand pe strada ta am observat ca dadeai o PERTECERE,imi era SOMN dar m-am gandit sa intru si eu.Te-am PESCUIT din prima si am iesit impreuna la o INGHETATA.A doua zi,la SCOALA,m-am gandit numai la tn,cum m-ai LEGANAT in bratele tale si cum mi-ai facut o BRATARA din s***ci.Dar tu nu mi-ai mai dat nici makr un bip,iar acum as BEA de suparare,dar nu am bani de bere asa ca stau Intinsa in pat si plang de dorul tau...
:D ..PLANG pt ca am fost o naiva...am crezut in VRAJEALA ta de 5RON ...de nervi am SPART si un TELEFON din cele doua care le am...!!!m-am deprimat acum si mananc un BISCUITE ca sa nu devorez tot frigiderul...!!!suna cineva ;a usa!!!mi-e CALD deja...oare esti tu?fug sa deschid, imi pierd si un PAPUC pe drum...gasesc o CUTIE si in ea o FLOARE...e de la tine...te iert!!!!! :))
unghii, marturisire, zambet,tigare,fotoliu,dictionar,petrecere,pisica,hot,baba
unghii, marturisire, zambet,tigare,fotoliu,dictionar,petrecere,pisica,h ot,baba
Am sa iti fac o MARTURISIRE , mi am rupt una dintre UNGHII....da nu e o problema asta....m am asezat in FOTOLIU si fumez o TIGARE....inca nu mi a disparut ZAMBETU, rasfoiesc un DICTIONAR fara un scop anume. Ma plictisesc si ies afara....peste drum o PISICA speriata de stapana ei o BABA ...HOT....care ne mai avand stare dadea o PETRECERE de fete singurele si tinere :))