tigaie / soare / saltea/ parc/prajituri /bocanci/ baie/ sarma/ dresuri /aspirina
Stateai la SOARE in PARC pe o SALTEA gonflabila si mancai PRAJITURI dintr-o TIGAIE cand te-am zarit prima oara. M-am indragostit asa de tare incat BOCANCII mei s-au impiedicat unul de altul. Dupa cazatura a fost nevoie sa iau o ASPIRINA in BAIE la cea mai apropiata farmacie. Acolo am descoperit ca DRESURILE mele erau umede. Am ajuns acasa si le-am pus pe SARMA gandindu-ma la tine.
Umbrela, Calculator, Bere, Septembrie, Plutind, Rosu, Salbatic, Felina, Hartie, Membri.
Umbrela, Calculator, Bere, Septembrie, Plutind, Rosu, Salbatic, Felina, Hartie, Membri.
Stau sub o UMBRELA sa ma feresc de soare , racorindu-ma cu o BERE rece....in jurul meu vad un lan de grau....plin cu maci de un ROSU SALBATIC...ma apus sa mazgalesc ceva pe o HARTIE gandindu-ma ca nu mai e mult si se apropie SEPTEMBRIE.....peste tot o sa vad frunze PLUTIND in vant.Ajunsa acasa ma asez la CALCULATOR unde deja ma asteptau MEMBRI chatului meu preferat si FELINA mea......kity
robot / reviste/
Frumoasele noastre zile petrecute impreuna au fost de neuitat. Cu siguranta iti amintesti de dimineatza friguroasa care ne-a prins la acea cabana din munti.. in loc sa ma lasi sa DORM, m-ai dus pe cea mai inalta creasta sa vedem rasaritul! Acel SOARE parca era al nostru... In acea avalansa de iubire pe care noi o provocam, caldura,totusi inghetata a soarelui ne-a determinat sa ne eliberam de haine, m-ai agatat cu acel FULAR si m-ai tras spre tine, spre buzele tale intr-un sarut fixat parca cu "FIXATIV". La vreo 2 metri de noi, erau niste papuci si niste sosete... Cu siguranta alti indragostiti ca si noi, au venit sa petreaca timpul impreuna. cand am ajuns la cabana era desenata cu un PIX rosu tocmai pe pernutza mea o inimioara, eu ti-am raspuns cu un sarut ...daca ti-as fi spus te iubesc poate as fi parut un ROBOT! Restul ce a urmat nu va spun dar e o poveste buna de publicat in REVISTE! :)
urmatoarele 10 cuvinte : cocktail, pariu, iubirea, plaja, masaj, clovn, zapada, scrisoare, povestea, tsunami. :P
As vrea sa beau acel COCKTAIL doar cu tine .Pun PARIU cu viata ca IUBIREA mea e mai mare decat PLAJA , unde trebuia sa-mi faci un singur MASAJ. Am sa ma deghizez intr-un CLOVN si am sa te acopar cu ZAPADA. Iti voi citi pasaje din prima SCRISOARE pe care mi-a fost frica sa ti-o trimit...Acolo o sa aflii POVESTEA mea si cum am ajuns sa ma indragostesc de tine. Sa nu mai pleci niciodata de langa mine, altfel am sa ma transform intr-un tsunami ! ;))
sarpe, lautar, cochilie, unghie, tub, aracet, nuca , jucarie, galusca, kinder
Dupa atatea nopti pierdute din cauza ta am ajuns sa te consider o JUCARIE,ce poate fi pasata cu usurinta... asa k nu ma mai intereseaza de tine nici cat negru sub UNGHIE. Dar nu puteai scapa asa usor de mine dupa atatea sacrificii facute...asa ca am inceput sa te urmaresc...mi-am cumparat o luneta pe care am lipit-o cu aracet intr-un TUB, sa nu ma dau de gol. Eu ti-am pus acel SARPE pe prag,asta drept razbunare, tot eu l-am trimis pe LAUTAR la usa ta! Iar cand te-am invitat la masa in supa pregatita nu se gaseau GALUSTE numai COCHILII (facuta special pt tine). cat am putut sa rad de tine...am observat atunci ca marimea unei NUCI depaseste cu mult marimea creierului tau! In cinstea acestei descoperiri am savurat un KINDER.
cabana, balta, prosop, usa, veioza, pat, frisca, gresie, fotografie, sageata
Dargul meu PROSOPel,
Cate amintiri avem impreuna... noroc ca sunt surprinse in FOTOGRAFII ca altfel le dadeam uitarii ca o SAGEATA aruncata de un arc. Ieri mi-am amintit de ultima noastra aventura. Iti mai amintesti cum am calcat in BALTA aceea plina de noroi? Cand ne-am intors, fiind uda am cazut pe GRESIE. M-ai ajutat deshizandu-mi USA si VEIOZA, iar cat timp eu m-am spalat tu ai umplut PATul de FRISCA pentru a ne distra noaptea, apoi te-am dezamagit cand ti-am zis ca in aceasta CABANA nu se fac prostii.
Cu drag, ex-a ta PROSOPica.
Descult, Secara, Franta, CD, Teatru, Rochie, Munte, Prostie, Yala, Varguta
Sunt in FRANTA si stau si ascult CD-ul cu melodiile noastre preferate, sincer mi te imaginez deja in ROCHIA aceea rosie cand am fost amandoi la MUNTE si am petrecut un week-end. Pare o PROSTIE dar as mai vrea sa te sarut ca in seara aceea cand am fost la TEATRU! M-ai tii minte cand am ramas DESCULT afara? Tu ai ramas blocata in apartamentul meu fiindca YALA se stricase, in acel moment am realizat ca tin la tine, stiu ca am spart usa doar sa te tin in brate... Acum rad cand imi amintesc ca te-am alergat cu VARGUTA atunci cand am auzit ca m-ai inselat, noroc ca m-ai pototlit si ca nu era adevarat. Stiu ca m-ai sarutat in SECARA si am petrecut seara acolo sub cerul instelat... Ahhh ce dor imi e de tine!
Farfurie, minciuna, dor, ban, zambet, iarba, fusta, guma, zid, iubire... :D
IUBIRE,
Mi-e atat d DOR de tine inkt incep sa ma gandesc la tot ce s-a intamplat intre noi..Iti mai aduci aminte cand am fost la ghicitoare si ne-a ghicit in FARFURIE (cv neobisnuit de care nu auzisem..ghicitul in farfurie :)) ) o intamplare care nu ne aparatinea?bine ca am platit ghicitoare doar cu un BAN.. :cool:
intamplarea suna cam asa ...erau 2 tineri la un ZID dintr-un sat indepartat care doreau liniste in miezul noptii sa fie numai ei 2..hotarandu-se sa stea pe IARBA racoroasa pt a privi luna dar, spre ghinionul fetei jos era o GUMA de mestecat care s-a lipit exact de FUSTA ei cea noua :( ... bn ca toata vazand ca intamplarea nu ne apartinea i-am spus "babei" ghicitoarei k e o MINCIUNA si am plekt :D
Si aqm imi amintesc ZAMBETUL tau cand ai vazut ce putea debita baba :))
Abia ast sa te revad sa ne amintim impreuna mai molte!