bibelou, stejar, droguri, palmier, indian, copil, bunica, farfurie, saltea, destept
Fiind un Copil Destept si cuvincios , in fiecare zi fac ceea ce zice Bunica . Si akum imi amintesc atunci cand m a trimis sa recuperez niste droguri nu de alta dar nu mai avea , de l un indian care le furase cu vreo 4 zile in urma , odata ajuns l el aksa [ un stejar cu o patura , o saltea si un bibelou atarnat de o creanga ]
ps : pacat k nu m-am putut apropia de el k incepuse sa traga cu sageti in mine :(
vacanta / linoleu / oral / capatana / dur / coca-cola / leu / bec / carunt / sulita/
vacanta / linoleu / oral / capatana / dur / coca-cola / leu / bec / carunt / sulita/
un tanar scapa de exam de romana, oral, si este in vacanta......isi cumpara o capatana de usturoi si o coca-cola si se aseza obosit pe linoleu.....insa adormi...visa ca un leu maaaare se indrepta catre el cu o sulita in mana...avu noroc,insa,ca apropiindu-se prea mult, acesta calca pe un bec :) carunt ce i se paru prea dur :)
cipici, oglinda,carne,mamaliga,facalet,antibebe,camasa, fir,patura,perie
Probam CIPICII mei noi prin fata OGLINZII cand mi-am dat seama ca am uitat FACALETUL in plasa cu CARNE. M-am apucat de facut MAMALIGA in timp ce imi luam CAMASA de noapte. Mi-am dat cu PERIA prin FIRELE de par si am intins PATURA pe jos. Mi-am asteptat iubitul, am luat o pastila ANTIBEBE si am inceput treaba...
:) nu stiu daca e chiar bine.
Cuvinte: Islanda, Grasa, Solutie, Portocala, Urina, Bricheta, Trandafir, Webcam, Balaur, Rummy.
Vara trecuta am fost in ISLANDA si pe plaja am vazut o GRASA ce se ungea cu o SOLUTIE zici ca era PORTOCALA stoarsa si avea culoare de URINA. Si`a aprins o tigara cu o BRICHETA in forma de TRANDAFIR.Seara cand am ajuns acasa m`am pus la calculator,m`am pus pe mess,cineva mi`a dat WEBCAM si m`am speriat am crezut ca ii un BALAUR si ciudat in spate avea un poster cu RUMMY....
Rontaind un castravete, m-am indreptat spre birou, am aprins lampa si-am intrat pe mess,unde prietenii mei oragnizasera un campionat de injuraturi insa eu eram prea emotionata de excursia castigata la antena1, impreuna cu doua lesbiene care aveau capul plin de fantezii, nu cu s***ca ci cu o generatie intreaga de gagici dezbracate care fac castele de nisip....
seminte/parfum/oglinda/sef/bici/lubrifiant/prajitura/bani/kilometrii/amanta
Esti asa frumoasa... ai un PARFUM sexy.... . Si SEFU' meu te-a apreciat, a zis ca esti buna.Cand te admiri in OGLINDA pe spate simt cum ma mangaie un BICI de KILOMETRII, miscare ce imi provoaca firi de plecere.Esti dulce ca o PRAJITURA, chiar si atunci cand mananci SEMINTE ca nesatula.Adu LUBRIFIANTU' si hai sa ne facem de cap.Esti cea mai buna amanta , pacat ca esti pe BANI
tenis/penis/lumanare/andreea/fericire/nebunie/tigari/bere/cercel/calculator