bibelou, stejar, droguri, palmier, indian, copil, bunica, farfurie, saltea, destept
te iubeam Fah!...erai pentru mine cel mai meserie BIBELOU din cate am spart pe lumea asta :) ...ehh, acum ce mai mai conteaza?! ma spanzur de STEJARUL asta din curtea lu muica'ta cu gandu ca s'o speria dimineatza de mine sa crape al naibi si ea.. oricum de la DROGURI ea il vede PALMIER si se duce sa-i dea palme zilnic..
La ce sa mai traiesc...cand tu m-ai inselat cu INDIANU din centru ce canta la fluierash...pe mine... cel mai tare blana lautar dupa COPILU de aur si ionutz cercel...cel putin asa m-a laudat BUNICA-mea cand am dus-o pe ultimul drum.
al naibi ca ma ia fericirea! am vrut sa sparg o FARFURIE de pamant dar am nimerit SALTEAUA si mi-a ricoshat in cap...pe piatra funerara sa-mi scrieti : DESTEPT-ul satului!:)
un creion saliva in timp ce un armasar dansa din buric.....o facea pe cavalerul,cica....vrand sa isi arate barbatia a taiat cu o panza de bomfaier cizma cea noua a motanului incaltat...tragedie,nu altceva!si pt ca nu gasea niciun argument pt fapta sa,s-a gandit sa o faca frigaruie......au mancat cu totii cu pofta!
salam, cana, pix, calendar, Ghiorfy, spuma, tablou, mana, ochi, priza.
pe melodia lui salam si ghiorfy, in timp ce beam o cana de vin cu spuma si scriam cu pixul in calendar ziua nuntii noastre, ti-am dariut un tablou... frumos de mama focului... dar cand ai auzit de nunta, ti-au iesit ochii din cap si ai bagat mana in priza...iar eu acum sunt vaduva si fericita!!!!!!:D:D
besc, chinezule!!!!!!!!!!!!!!!:D
--------------------------------------------------------------------------------
vagabont, iubire, departe, nori, limba, sabie, floare, cd, perna, radio
vagabont tampi iubire tzi'am oferit...departe intre boschetzi unde mi'ai adus ca flori scaietzi!!insa tu la nori priveai si sabia tzi'o clatineai...limba tzi se umezea si cd'u'tzi aluneca....direct de pe radio pe o perna..foarte slow
:o:o