aseara la STIRI am vazut cum o CAMILA a folosit o PUNGA pe post de PREZERVATIV la lumina unui BEC pe care il credea SOARE,incercand sa ii faca o declaratie prin INTERNET GAINEI vecinilor cea cu DOR de DINTI.
jurnal,batista,arici,bomboana,mar,banca,luna,nufar,soarece,pantof
sooper!!!!:):):):p
RECHINUL, capitanul unui VAS la CARMA caruia se afla un CAINE ,inventeaza un JOC cu ANCORA dupa ce vede un VIERME in varful unui PALMIER folosind un SAPUN drept PAT
jurnal,batista,arici,bomboana,mar,banca,luna,nufar ,soarece,pantof
hai ca sunt misto... dar nu-ti mai fac complimente k e gelos chinezu... :))))))))))))
glumeam... misto,pe bune!
Stau pe BANCA si ma uit la SOARE, imi desenez un NUFAR in JURNAL, si imi sterg un PANTOF cu BATISTA primita adata cu BOMBOANELE aduse de tine , vad ka trece un ARICI, auuu! m am intepat .... si pikatura de sange cazuta pe hartie a facut o LUNA frumoasa .....
caine, masca, iubit, joc, masina, yahoo, internet, 4, sonerie, inimioare
caine, masca, iubit, joc, masina, yahoo, internet, 4, sonerie, inimioare
pe internet mi-am gasit un iubit. cica are masina de lux si un caine de rasa...asa k mi-am pus masca si am inceput sa fac un joc cu inimioare doar pt el.mi-a cerut adresa de yahoo, dar cand am vrut sa i-o dau a sunat cineva la sonerie...era baba de la 4, vroia un pic de ulei...
liniste, izvor, mare (adjectiv), gura, praf, piatra, destin, benzina, buton, aer
sambata, pojar,craciun,matusa,scama,scrisoare, paine,melodie,fotbal,carnat
sambata seara am vrut sa merg la matusa mea la constanta, sa joc fotbal si sa mananc un carnat cu paine.dar am avut pojar si asa ca i-am trimis o scrisoare si i-am spus ca o sa ma duc de craciun. acum ascult o melodie si ma joc cu scama gasita pe pat...