cred k ma luat SOMNU, and o UNDITZA s a agatat de mn si m am ridicat repede depe IARBA, credeam k am terminat k peskuitul kand am aflat k trb sa invat k am maine un TEST, un KOPIL intreaba O PISIKA e inseamna HARLAET, saraku o fi asa idiot din NASTERE, vad k akum i a O MATURA si un CEARCEAF,,,,,,,, ce o fi vrut sa faca??????
:P= ac, pix, engleza, maternitate, studio, tata, profesor, foarfeca, bebe, pisika
autostrada, ardei, tractor, vata pe bat, fusta, lanterna, baloane, frumos, iubire si tigara
[B
vai cat am ras citind-o.... :)))))))))))))))))))))))))) nu am fost niciodata suparata pe tine... in fine,hai sa uitam. acum mi-am luat zborul ca al meu chinez, saracul, e in autostrada........:)))))))))))))
vai cat am ras citind-o.... :)))))))))))))))))))))))))) nu am fost niciodata suparata pe tine... in fine,hai sa uitam. acum mi-am luat zborul ca al meu chinez, saracul, e in autostrada........:)))))))))))))
nici eu nu am fost suparata,doar am cerut explicatii! :)eu am uitat deja :)
sa nu te mai zbarlesti niciodata,ca e trist fara tine pe aici! :)
daaaaa...te asteaptaaaa! :))
te pup!:)
cred k ma luat SOMNU, and o UNDITZA s a agatat de mn si m am ridicat repede depe IARBA, credeam k am terminat k peskuitul kand am aflat k trb sa invat k am maine un TEST, un KOPIL intreaba O PISIKA e inseamna HARLAET, saraku o fi asa idiot din NASTERE, vad k akum i a O MATURA si un CEARCEAF,,,,,,,, ce o fi vrut sa faca??????
:P= ac, pix, engleza, maternitate, studio, tata, profesor, foarfeca, bebe, pisika
super!:D:D:D
ac, pix, engleza, maternitate, studio, tata, profesor, foarfeca, bebe, pisika
cand tata s-a dus la maternitate ca mama abia nascuse, se astepta sa aiba un bebe mic si dragalas. dar in locul lui era o pisica...ce-i drept, era frumoasa tare dar avea mustatile un pic cam mari.asa ca a luat o foarfeca si mi le-a taiat. au trecut multi ani de atunci, eu am crescut. lucrez in studio si mi-as dori sa stiu putin mai multa engleza, dar merge si asa. imi place sa scriu mult, am chiar si un pix preferat pe care intr-o zi il piersusem. l-am cautat toata ziua...am gasit doar un ac. oare s-o fi transformat???
cuv noi
stiri, prezervativ, camila,punga, soare, bec, gaina, internet, dinte, dor...
lume buna,lume buna!ultima descoperire!ati auzit-o la stiri?s-a inventat prezervativul pt camila! am ras sa mor cand am auzit! am zis ca e vreo gluma...le-o fi venit rau de la soare....dar.....am gasit vestea si pe internet!cica un nene cu un singur dinte,mergand cu gaina la cumparaturi,a gasit o punga umflata de vant....si asa ii veni ideea...genial,omu',nu? :)sper ca nu v-am facut dor de nebunii... :) sau daca da....nu uitati sa stingeti becul...sau poate nu ! ;)